Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Egyetértek Miyu, főleg azok amiket Enya énekel...
Filmzenénél nálam az Evanscape (nemtommjólirome) Bring me to life vezet
Evanescence... de majdnem!
Tele a fórum fiatalokkal és tele a topic HC, metál, punk, trash, gothic, grundge favoritokkal!!! Ez lenne a hablelkű next gen?
Wow! Tiszta nosztalgikus hangulatom lett, mikor a suli egyik fele noirban élte napjait...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-20 20:39:44
(#31) de hallgasdd meg garry moort megy egy állat néhol peresze
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ac dc a kedvencem,és brian johnson se rossz azért.
De ha jó gitárt és mást akarsz ajánlom gary moort mert nagy fazon és jó zene még a van halen
De ha jó gitárt és mást akarsz ajánlom gary moort mert nagy fazon és jó zene még a van halen
Brian Jhonson-nal is nagyon jó a felálllás de nem véletlen hogy fentmaradtak mert Angus Young a banda agya.
Oi ,Oi, Oi, Oi, TNT.
Haláliak.
Van Halen nekem egy kicsit divat Rock ,de azért még megemliteném a klaszikusok közt a Guns-t.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-20 20:33:51
(#29) Egyetértek Miyu, főleg azok amiket Enya énekel...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:30:22
(#28) Ha filmzene akkor nálam a Gyűrűk ura a favorit. Gyönyörű *_*...
Abból is a legelső, A gyűrű szövetsége. Tökéletesen passzol minden hangulathoz, nagyon ráéreztek.
Abból is a legelső, A gyűrű szövetsége. Tökéletesen passzol minden hangulathoz, nagyon ráéreztek.
beküldve: 2008-02-20 20:25:06
(#27) Ac dc a kedvencem,és brian johnson se rossz azért.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Karib filmzene jöhet, mellette pedig a másik nagy kedvenc a Transformers filmzenéje
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-20 20:22:53
(#25) Huhu látom beindult a topic.
És ami a lényeg olyanokat olvasok itt amit nem is gondoltam volna .Tanksapka, meg a többiek.
Én személy szerint mostanába visszanyúltam az Ös Rock-hoz
Jimi Hendrixet hallgatok ,most kezdek ráérezni az AC/DC-re.
szegény Bon Scott az ísten nyugosztalja.
Mostanába nem sok jót hallotam a System óta.
És ami a lényeg olyanokat olvasok itt amit nem is gondoltam volna .Tanksapka, meg a többiek.
Én személy szerint mostanába visszanyúltam az Ös Rock-hoz
Jimi Hendrixet hallgatok ,most kezdek ráérezni az AC/DC-re.
szegény Bon Scott az ísten nyugosztalja.
Mostanába nem sok jót hallotam a System óta.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-20 20:17:07
(#24) offolok de velem egy suliba jár és már nem 1 szer dumáltam vele úgy hogy
beküldve: 2008-02-20 20:15:53
(#23) ne itt intézzétek dumcsi topik.. és hogy csak tudjam.. ki szeresse karib- tenger kalózai zenéjét.. és a szikla című filmzenéjét?????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én a kicsi csajról többet tudok mint hinnéd .Szerintem vörös haja van
Ez nagyon OFF: Vörös haja van az tény, és naon gyönyörű ahogy kinéz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:13:30
(#21) én a kicsi csajról többet tudok mint hinnéd .Szerintem vörös haja van
necrom miket tudhat meg rólad az ember..
Hát még rólad, te drága
beküldve: 2008-02-20 20:11:26
(#19) necrom miket tudhat meg rólad az ember.. sasuke.. egyetlenem.. az rap-et mert ahogy kiejted úgy illeszted hozzá a ragot de semmi baj ezért jársz iskolába(ha jársz egyáltalán)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-20 20:12:54
beküldve: 2008-02-20 20:10:54
(#18) utálom a rapot és minden nyávogós szart ami ninety-nine red ballons öcsém az egy kabaré