Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
esetleg valki kedveli aerosmith-t??? depresszió, SP? necro nem is tudtam h kedveled enya-át!??
Csak a depressziót
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:07:12
(#16) depresszió jó és minden hard rock heavy metal és poppos rock
valaki hallot már trash(szemét) metal zenézt mert nagyon brutál
valaki hallot már trash(szemét) metal zenézt mert nagyon brutál
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-20 20:08:06
beküldve: 2008-02-20 20:06:25
(#15) esetleg valki kedveli aerosmith-t??? depresszió, SP? necro nem is tudtam h kedveled enya-át!??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-20 20:07:05
beküldve: 2008-02-20 19:50:09
(#14) *kedvenc topic életérzés *
Witnhin Temptation: minden mennyiségben, de a kedvencek: Angels, Memories és Ice Queen.
Alice Cooper: Poison, Brutal Planet, Dragontown, Dirty Diamonds, Man behind the mask.
Twisted Sister: We're not gonna take it, I wanna rock, Price.
AC/DC: TNT, Highway to hell, Back in black, Rocs'n'roll Damnation.
Alvin és a mókusok: Tolerancia földje, Média, Sziámi.
Slipknot: Duality, Opium of the people.
Nightwish: jöhet minden, de amit imádok: I wish I had an angel.
Lordi: Hard Rock Hallelujah
Most ennyi persze a teljesség igénye nélkül. Még rengeteg van
Witnhin Temptation: minden mennyiségben, de a kedvencek: Angels, Memories és Ice Queen.
Alice Cooper: Poison, Brutal Planet, Dragontown, Dirty Diamonds, Man behind the mask.
Twisted Sister: We're not gonna take it, I wanna rock, Price.
AC/DC: TNT, Highway to hell, Back in black, Rocs'n'roll Damnation.
Alvin és a mókusok: Tolerancia földje, Média, Sziámi.
Slipknot: Duality, Opium of the people.
Nightwish: jöhet minden, de amit imádok: I wish I had an angel.
Lordi: Hard Rock Hallelujah
Most ennyi persze a teljesség igénye nélkül. Még rengeteg van
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2008-02-20 19:49:42
(#13) Hmm leginkább a punk rockos zenéket vagy dark rockost szeretem, de bármit szívesne meghallgatok
Kedvenc énekesek:
Lordi
Enya
Yui
Kedvenc eggyüttesek:
Orange Range
Sum41
Three Days Grace
Linkin park
Asian Kung Fu Generation
High and Mighty color (tőlük főleg a run, run, run)
Kedvenc énekesek:
Lordi
Enya
Yui
Kedvenc eggyüttesek:
Orange Range
Sum41
Three Days Grace
Linkin park
Asian Kung Fu Generation
High and Mighty color (tőlük főleg a run, run, run)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 19:42:41
(#12) trisa izlésünk egy és ugyanaz.. én mindent anyámtól tanultam ..és nem mellékesen ismerem kalapács józsit.. ..milyen szerencse h 16 kerben gyakoroltak kedvelni fogom ezt a topikot.. mellesleg white stripes-t szereti vki??? hmm???ozzy???
amúgy mindenevő vagyok bach-ot is hallgatok meg mozart-ot is.. de 30Y-t is szeretem..és a persze kispál sem maradhat ki ..jól láttam vki szereti alvint??
amúgy mindenevő vagyok bach-ot is hallgatok meg mozart-ot is.. de 30Y-t is szeretem..és a persze kispál sem maradhat ki ..jól láttam vki szereti alvint??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-20 19:44:26
beküldve: 2008-02-20 18:40:09
(#11) Kedvenc zenéim tárháza:
Within Temtation: Memories, Bittersweet, Are you the One, Our Solemn Hour, What have you done
Linkin Park: What I've done
Depresszió: Nem akarok elszakadni
Tankcsapda: Lopott könyvek, Menyország Tourist, Adjon az ég
Road: Nem kell más
Alvin: Fejjel a falnak, Pont jókor, Júlia nem akar a földön járni, Szállj velem
Kárpátia: Abból a fából
Rammstein: Dalai Lama, Moskau, Nebel, Zwitter, Asche zu Asche, Mein Herz brennt
Rammstein/T.A.T.U: Od no it
Metallica: Nothing else matters, Unforgiven I-II
System: Soldier Side, St. Anger, Toxicity
The Crannberies: Zombie
Serj Tankian: Empty Walls
Jethro Tull: Helloween
Azt hiszem, egyenlőre ennyi Na igen, az utóbbi időben elég vegyes a felosztás a zenei ízlésemben.
Within Temtation: Memories, Bittersweet, Are you the One, Our Solemn Hour, What have you done
Linkin Park: What I've done
Depresszió: Nem akarok elszakadni
Tankcsapda: Lopott könyvek, Menyország Tourist, Adjon az ég
Road: Nem kell más
Alvin: Fejjel a falnak, Pont jókor, Júlia nem akar a földön járni, Szállj velem
Kárpátia: Abból a fából
Rammstein: Dalai Lama, Moskau, Nebel, Zwitter, Asche zu Asche, Mein Herz brennt
Rammstein/T.A.T.U: Od no it
Metallica: Nothing else matters, Unforgiven I-II
System: Soldier Side, St. Anger, Toxicity
The Crannberies: Zombie
Serj Tankian: Empty Walls
Jethro Tull: Helloween
Azt hiszem, egyenlőre ennyi Na igen, az utóbbi időben elég vegyes a felosztás a zenei ízlésemben.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-20 18:43:10
beküldve: 2008-02-20 18:10:43
(#10) Válasz Moonie Üzenetére...
/Bevallom, hogy szinte bármi jöhet, ami nem műzene... és a szinte nagyon... ki van emelve,...
Rövidítve, rock... de abban is finnyás vagyok ("minden" jöhet... )/
Szóval... Igen.. Christian Rock... egyszerűen megmagyarázhatatlan az a tény, hogy mennyire nincsen foglamam az elnevezést illetően; hogy miért ezt kapta...
De komolyra fordítva a Grunge, mint rock irányzat, az, ami legközelebb áll hozzám:
- NIRVANA
-Pearl Jam
-Sleater-Kinney
-Soundgarden
Csak hogy a legkedvenceket említsem. A "postGrunge"-okkal hangulattfüggő vagyok, néha bejönnek, néha nem... (és egy-egy együttestől csak egy-egy szám... )
Hűű Moonie! Te most engem... nosh...:
/Bevallom, hogy szinte bármi jöhet, ami nem műzene... és a szinte nagyon... ki van emelve,...
Rövidítve, rock... de abban is finnyás vagyok ("minden" jöhet... )/
Szóval... Igen.. Christian Rock... egyszerűen megmagyarázhatatlan az a tény, hogy mennyire nincsen foglamam az elnevezést illetően; hogy miért ezt kapta...
(akkor dobbant nagyot a szívem, mikor Moonie-nál láttam a Thousand Foot Krutch-ot, nem hittem volna, hogy van más is, aki hasonlóan gondolja ezt a témát valamint, hogy AMV alapanyag... ... szíívmelengető látvány volt, )
De komolyra fordítva a Grunge, mint rock irányzat, az, ami legközelebb áll hozzám:
- NIRVANA
-Pearl Jam
-Sleater-Kinney
-Soundgarden
Csak hogy a legkedvenceket említsem. A "postGrunge"-okkal hangulattfüggő vagyok, néha bejönnek, néha nem... (és egy-egy együttestől csak egy-egy szám... )
Ezen Kívül a Punkot is nagyon szeretem: Ramones, és úgy szinte minden, néha még a magyaro(c)k is...
És ha már magyarok, akkor ki kell emelnem kedvenc magyaromat, a "The Grenmát", amit már régebbóta "felfedeztem", de nem régiben sikerült viszonylag sok számot összevadásznom...
És ha már enniyre "rocker" vagyok meg kell mondanom, hogy a nagyöregeket is szívesen hallgatom (de ez is tud hangulatfüggő lenni): Pink Floyd, Led Zeppelin, Metallica, Aerosmith, Rolling Stones ect.
Azonban azt meg kell jegyeznem, hogy a Dark-rock (nem tudom pontosan mi a műfaji megnevezése) stílusú zenéktől félek kicsit... de néha, mikor nagyon "bepsyhcozok" akkor egy kettő felkerül a listámra, de ilyen esetekben szoktam inkább előkapni a "hardokat"
Valamint(mindjárt vége) csakhogy alátámasszam a "vegyes" zenei ízlésemet, el kell mondjam, hogy vannak zeneszámok, amik nem Rock stílusúak, de mégis nagykedvencek, pl.:A Sony Bravia reklámzene, mikor a sok gumilabdák vannak, Gary Moore: Mad World, valamint Kistehén tánczenekar is szokott nyomatva lenni a Quimby-vel karöltve...
És ha már magyarok, akkor ki kell emelnem kedvenc magyaromat, a "The Grenmát", amit már régebbóta "felfedeztem", de nem régiben sikerült viszonylag sok számot összevadásznom...
És ha már enniyre "rocker" vagyok meg kell mondanom, hogy a nagyöregeket is szívesen hallgatom (de ez is tud hangulatfüggő lenni): Pink Floyd, Led Zeppelin, Metallica, Aerosmith, Rolling Stones ect.
Azonban azt meg kell jegyeznem, hogy a Dark-rock (nem tudom pontosan mi a műfaji megnevezése) stílusú zenéktől félek kicsit... de néha, mikor nagyon "bepsyhcozok" akkor egy kettő felkerül a listámra, de ilyen esetekben szoktam inkább előkapni a "hardokat"
Valamint(mindjárt vége) csakhogy alátámasszam a "vegyes" zenei ízlésemet, el kell mondjam, hogy vannak zeneszámok, amik nem Rock stílusúak, de mégis nagykedvencek, pl.:A Sony Bravia reklámzene, mikor a sok gumilabdák vannak, Gary Moore: Mad World, valamint Kistehén tánczenekar is szokott nyomatva lenni a Quimby-vel karöltve...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-02-20 18:17:58
beküldve: 2008-02-20 17:42:02
(#9) Kedvenc zene ?
-Within Temptation minden mennyiségben, de ha konkrét cím kell, akkor az Angels.
- Nightwish - Angels Fall First, Dead Boy's poem
- Linkin Park - Szintén minden jöhet, de ha kedvenc kell, akkor 1értelműen a Leave Out All the Rest
Könnyeb tuc-tuc műfaj:
- Elize - Automatic
- Foggy - Come into my dreams
- Alex C feat Jasmin K - Angel of Darkness
Komolyzene :
- Immediate - Birth of a Nation
- Immediate - Redrum 3
- Immediate - The Chronicles of Narnia
Amit ki nem hagyhatok:
- World Of Warcraft OST
-Within Temptation minden mennyiségben, de ha konkrét cím kell, akkor az Angels.
- Nightwish - Angels Fall First, Dead Boy's poem
- Linkin Park - Szintén minden jöhet, de ha kedvenc kell, akkor 1értelműen a Leave Out All the Rest
Könnyeb tuc-tuc műfaj:
- Elize - Automatic
- Foggy - Come into my dreams
- Alex C feat Jasmin K - Angel of Darkness
Komolyzene :
- Immediate - Birth of a Nation
- Immediate - Redrum 3
- Immediate - The Chronicles of Narnia
Amit ki nem hagyhatok:
- World Of Warcraft OST
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-02-20 17:34:27
(#8) Rengeteg zene van amit szeretek, műfaj megnevezése nélkülXD Így hát nem sorolom fel az összeset, inkább kitérek egy dologra:
Mostanában imádom a christian rockotXD Állítólag azért keresztény mert ilyen dolgokról szólnak a dalaik, de ez nem baj hogy az életben a fontos dolgokat megénekelik :) (és szerény véleményem szerint kiváló AMV alapanyagokXD)
Néhány kedvenc a christian (rock) zenéből:
- Skillet
- Thousand Foot Krutch
- Pillar - Frontline
- Seventh Day Slumber
Mostanában imádom a christian rockotXD Állítólag azért keresztény mert ilyen dolgokról szólnak a dalaik, de ez nem baj hogy az életben a fontos dolgokat megénekelik :) (és szerény véleményem szerint kiváló AMV alapanyagokXD)
Néhány kedvenc a christian (rock) zenéből:
- Skillet
- Thousand Foot Krutch
- Pillar - Frontline
- Seventh Day Slumber
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2008-02-20 17:15:43
(#7) ohhó, kedvelt 1 topic lesz ez...
nah...kezdem is
KÁRPÁTIA: lényegében az összes, de az abszolút kedvenc a Neveket akarok hallani
Ensiferum:Hero in a Dream,Old Man,Little Dreamer
CoF: Nymphetamine
Bathory: Foreverdark Woods,Mother Earth,Ring of Gold
Amon Amarth:Pursuit of Vikings,Hermod's Ride to Hel
Edda: A kör (ez az a szám ami nem létezik h ne teccen vkinek )
Manowar: Warriors of the World(maga a metalhimnusz )
Iron Maiden:Fear of the Dark
Terasbätoni: Taivas Lyo Tulta
Finntroll: Trollhammeren,Nattfödd,Grottans Barn
huhh, ez tuti nem az összes, csakmost ennyi ugrott be
nah...kezdem is
KÁRPÁTIA: lényegében az összes, de az abszolút kedvenc a Neveket akarok hallani
Ensiferum:Hero in a Dream,Old Man,Little Dreamer
CoF: Nymphetamine
Bathory: Foreverdark Woods,Mother Earth,Ring of Gold
Amon Amarth:Pursuit of Vikings,Hermod's Ride to Hel
Edda: A kör (ez az a szám ami nem létezik h ne teccen vkinek )
Manowar: Warriors of the World(maga a metalhimnusz )
Iron Maiden:Fear of the Dark
Terasbätoni: Taivas Lyo Tulta
Finntroll: Trollhammeren,Nattfödd,Grottans Barn
huhh, ez tuti nem az összes, csakmost ennyi ugrott be
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ugyi ... Hiába nyomja Tarja Turunen szólóban de az mégse ugyanaz. [...] Na de ez van, biztos megvan az oka ennek is.
Naná, hogy van
[Link]
Nox Arcana?! Atyagatya ide ilyen HC figurák járnak?
Akkor lehet, hogy érdekel ez a zörrenés (ha nem zavar mellette a hip hop)
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ugyi ... Hiába nyomja Tarja Turunen szólóban de az mégse ugyanaz. Mikor hallgatam az albumát volt ugyan néhány szám ami tetszett de a többsége nem annyira jött be. (Pedig hallgatok én elvontabbat is például Nox Arcana-t.) Na de ez van, biztos megvan az oka ennek is.
... Nightwish- Astral Romance (nekem Tarja hangjával volt nightwish a nightwish )
Igen igen! R.I.P. Nightwish az én szememben. De Tarja volt itt koncerten, sajnos nem tudtam elmenni...
Viszont a Fresh Fabrikba állítólag jön vissza Vörös Andris!!! Jeee!!!
Jöhet minden zene nekem is csak az üccücc teknővel és Fásy Ádám mulatójával kíméljetek!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ez jó ötlet. (a japán muzsikáknak amúgy is külön topicja van asszem x)
Nos akko' khm... Nálam mindig változik a kedvenc zene kategori, szinte mindent meghallgatok (najó mindent azért nem, a rádiókban agyonjátszott nagyon-popos slágerecskék meg a mulatosok kiméljenek)
Most épp aktuális kedvenc:
Nightwish- Astral Romance (nekem Tarja hangjával volt nightwish a nightwish )
Cradle Of Filth- Nymphetamine
Red Hot Chili Peppers - Otherside
Slipknot - Vermillion (tök jó a klippje is )
Republik- 16tonna fekete szén(ez már pedig igenis jó )
Tori Amos - Crucify
Nos akko' khm... Nálam mindig változik a kedvenc zene kategori, szinte mindent meghallgatok (najó mindent azért nem, a rádiókban agyonjátszott nagyon-popos slágerecskék meg a mulatosok kiméljenek)
Most épp aktuális kedvenc:
Nightwish- Astral Romance (nekem Tarja hangjával volt nightwish a nightwish )
Cradle Of Filth- Nymphetamine
Red Hot Chili Peppers - Otherside
Slipknot - Vermillion (tök jó a klippje is )
Republik- 16tonna fekete szén(ez már pedig igenis jó )
Tori Amos - Crucify