Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Azt a számot kifejezetten nem szeretem. Iritál. Picit nagyképünek érzem, hogy ossza az IQ-t jobbra balra holot ő is ugyanolyan marketing termék mint a többi csaj akit kritizál.
Gomen, én így érzem. Persze nem feltétlen van igazam.
Gomen, én így érzem. Persze nem feltétlen van igazam.
beküldve: 2008-02-20 22:20:12
(#76) Hát igen Manson odavág mindenben amiben tud.
Hallottátok Pinktől a Stupid Girls-t?
Hallottátok Pinktől a Stupid Girls-t?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
*Tudtamtudtamtudtam én csakcsakcsak nem jutott eszembe, ez lett volna a második a listámon, tényleg* Finntroll lenni finn...
A Buddha Maximum the Hormone-re nyomja. Azon belül is Buiiki kaesu-ra.
A Buddha Maximum the Hormone-re nyomja. Azon belül is Buiiki kaesu-ra.
Szerk: miyu 2008-02-20 22:24:41
beküldve: 2008-02-20 22:13:59
(#74) *Gege feltartott kézzel, egyikben 1 bottal* "S Finntroll lőn nem germán...Fintroll iz finn"
remélem gyermekem megvilágosodtál, s kinyitottad elméd Buddha felé
remélem gyermekem megvilágosodtál, s kinyitottad elméd Buddha felé
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-20 22:17:03
Németek közt csak a Ramsteint ismerem ,de az is lehet hogy még nem is jól írtam le.
Majdnem: rammstein. Igy kell helyesen leírni.
Naaagyon jók. Főleg színpadon, koncerten az igazi. Német még talán amit szeretek a Fintroll meg az E Nomine. Vagy mégsem a Fintroll nem is német hanem.. vagy mégis? *Idegesen pislog Gege felé megváltásért*
Ohh Az utánozhatatlan Manson bácsit kihagytam még az elejéről. Ő inkább a külsejével polgárpukasztt, de a zenéje se semmi.
Egész jól futt ez a topic
Szerk: miyu 2008-02-20 22:33:51
beküldve: 2008-02-20 22:10:44
(#72)
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-02-20 22:11:29
beküldve: 2008-02-20 22:06:46
(#71) Hát ahogy látom,elég vegyes mindenki zenei izlése,de így szép és kerek a világ!
Nekem a hangulatomtól függ,hogy mit hallgatok meg éppen,de a dark,goth és hasonló zenei világ áll hozzám a legközelebb.
Pár kedvenc a sokból: Drugzone,Marilyn Manson,Deathstars,Wednesday 13,Nightwish(Tarjával persze),NIN(Nine Inch Nails,)stb....
Nekem a hangulatomtól függ,hogy mit hallgatok meg éppen,de a dark,goth és hasonló zenei világ áll hozzám a legközelebb.
Pár kedvenc a sokból: Drugzone,Marilyn Manson,Deathstars,Wednesday 13,Nightwish(Tarjával persze),NIN(Nine Inch Nails,)stb....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-20 22:10:25
beküldve: 2008-02-20 22:03:08
(#69) Fej lövést kapot ha nem tévedek.
Németek közt csak a Ramsteint ismerem ,de az is lehet hogy még nem is jól írtam le.
Hu més a Tokio Hotel is német.Persze ez csak egy rossz vicc.
Hu més a Tokio Hotel is német.Persze ez csak egy rossz vicc.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-02-20 22:05:24
én ugy tudom h vmi autóban volt amiko 2 lövést kapott...bár amennyire én ezekhez értek...nem a kedvenceim
Ahhoz képest elég tájékozott vagy.
Ennyivel is több eséjem van a legyen ön is miliomosban
am...Der Apokalptische Reiter vki? vagy ezzel inkább ne is próbálkozzak? (mint bizonyára kitaláltátok, német de ezért még nemkell elásni )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Jó'van na nekem így adták elő. Rendkivül dekorativan, még az elvágodást a hörgést meg a mutogatást is szemlélteték.
[Bár aztán kihuzzták a fazont a kocsmából szal... nem biztos, hogy hiteles információ forrás] De amennyit én a rapphez értek...
[Bár aztán kihuzzták a fazont a kocsmából szal... nem biztos, hogy hiteles információ forrás] De amennyit én a rapphez értek...
Szerk: miyu 2008-02-20 21:59:56
én ugy tudom h vmi autóban volt amiko 2 lövést kapott...bár amennyire én ezekhez értek...nem a kedvenceim
Ahhoz képest elég tájékozott vagy.
beküldve: 2008-02-20 21:56:18
(#65) Van még egy szám, amit nagyon megszerettem annak idején, pedig nem ugrálok eredetileg ezért a stílusért:
Dj Encore: I see right trough to you
Dj Encore: I see right trough to you
Íme a link, ha valakit érdekelne: [Link]
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-20 21:55:00
(#64) én ugy tudom h vmi autóban volt amiko 2 lövést kapott...bár amennyire én ezekhez értek...nem a kedvenceim
2Pac? Nem ő a rap isten? Akit szittává lőttek és még holtában is ezt " " mutatta?
A mutogatás inkább legenda. XD És a szitáválövés kicsit durva kifejezés. ^^