Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-03-05 20:20:29
(#167) Mostanában nem hallgatok zenét. Néhány hónappal ezelőtt még hallgattam. Akkor a kedvenc együttesem a Black Eyed Pies volt, Kedvenc előadó: 50 Cent, kedvenc zeneszám: Gackt: REDEMPTION (Final Fantasy: Dirge of Cerberus).
beküldve: 2008-03-05 20:02:11
(#166) lg1 nos hát a gitárossal jártam így nem nehéz próbákon részt venni..később dobtam mert rájöttem nem tom a nézeteit megváltoztatni.. így értettem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-05 18:17:55
(#165) Huhh... vettem a fáradtságot, és végigölvastalak... a végéhez csak ennyit: inkább ez buggyanjon ki, mint más...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-05 12:30:52
(#164) A zene valahol mindig is a lázadás zászlóshajója volt és ez nem baj, mert ha az adott zenestílus születésekor nem is, de később elfogadott ágazata lett a zenevilágnak (blues, rock, hip hop, raggie...).
Ma már minden extrémebb szinten jelenik meg, ha egy banda ki akar tűnni a tömegből, hiszen olyan sokszínű már a paletta. Mostanság ugye nagy divat ez az emo-s flow, ahol lassan hibrid emberek ugrálnak besorolhatatlan zenei stílussal...(Nézzetek csak rá a Mondo legutóbbi visual kei és j-rock írásaira).
Valahol a szélsőséges témát érintő zenekarok is így indultak, felkiáltottak a konvenciók, a társadalmi berendezkedés ellen. Ez a rockkon át a hip hoppig szinte minden zenei válfajban megtalálható. Aki már csak ezekről énekel és árpádsáv vagy éppen sarló&kalapács lobog a szemében/szívében az már inkább politikai állásfoglalás és (nekem) nem zenei előadóművészet, (aki Egs. Fejbőrt hallgat nem feltétlenül megy el bakancsos felvonulásra és aki Rage AtM-t hallgat nem kűzd tíz körömmel az internacionálé feltámadásáért, de nyilván magábanhordozza a szélsőségek megjelenését) na de ebbe nem is megyek jobban bele, mert nem téma.
Nehéz megtalálni az egyensúlyt a vérkomolyság és a semmiről nem szóló poppos lötyögés között, de azért sokaknak sikerült.
Mivel én inkább hip hop témákat hallgatok, nekem örök példa erre Mos Def, aki nagy kedvencem és ugyanúgy el tud gondolkodtatni és a lábamba is belerakja a boogie-t.
De más területről ott van pl. a Red Hot CP, csak hogy nagy nevet említsek.
Érdemes azonban elmerülni az underground világában, ahol a topmenedzserek árnyékától nem félnek az előadók és "mernek" még tartalmas dalszövegeket írni és előadni.
Bocsi az agymenésért, de ez most kibuggyant!
Ma már minden extrémebb szinten jelenik meg, ha egy banda ki akar tűnni a tömegből, hiszen olyan sokszínű már a paletta. Mostanság ugye nagy divat ez az emo-s flow, ahol lassan hibrid emberek ugrálnak besorolhatatlan zenei stílussal...(Nézzetek csak rá a Mondo legutóbbi visual kei és j-rock írásaira).
Valahol a szélsőséges témát érintő zenekarok is így indultak, felkiáltottak a konvenciók, a társadalmi berendezkedés ellen. Ez a rockkon át a hip hoppig szinte minden zenei válfajban megtalálható. Aki már csak ezekről énekel és árpádsáv vagy éppen sarló&kalapács lobog a szemében/szívében az már inkább politikai állásfoglalás és (nekem) nem zenei előadóművészet, (aki Egs. Fejbőrt hallgat nem feltétlenül megy el bakancsos felvonulásra és aki Rage AtM-t hallgat nem kűzd tíz körömmel az internacionálé feltámadásáért, de nyilván magábanhordozza a szélsőségek megjelenését) na de ebbe nem is megyek jobban bele, mert nem téma.
Nehéz megtalálni az egyensúlyt a vérkomolyság és a semmiről nem szóló poppos lötyögés között, de azért sokaknak sikerült.
Mivel én inkább hip hop témákat hallgatok, nekem örök példa erre Mos Def, aki nagy kedvencem és ugyanúgy el tud gondolkodtatni és a lábamba is belerakja a boogie-t.
De más területről ott van pl. a Red Hot CP, csak hogy nagy nevet említsek.
Érdemes azonban elmerülni az underground világában, ahol a topmenedzserek árnyékától nem félnek az előadók és "mernek" még tartalmas dalszövegeket írni és előadni.
Bocsi az agymenésért, de ez most kibuggyant!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-04 17:40:09
(#163) Hello
A Fejbőrről csak annyi hogy nem értem a Skinead-eket sem hogy miért útálják a Punkokat mikor ők is fehér emberek mint ők......Jajj mert hát hogy ők "Kommunista faszfejek" én pl rohadtul nem voltam az .....
Csak annyi tulajdon képpen nem kell útálni senkit csak mert más a színe.....
"Minden ember egy és ugyan az".....
Éljenek a Rasták!!!
A Fejbőrről csak annyi hogy nem értem a Skinead-eket sem hogy miért útálják a Punkokat mikor ők is fehér emberek mint ők......Jajj mert hát hogy ők "Kommunista faszfejek" én pl rohadtul nem voltam az .....
Csak annyi tulajdon képpen nem kell útálni senkit csak mert más a színe.....
"Minden ember egy és ugyan az".....
Éljenek a Rasták!!!
Lg 1 úgy értetted h egészségesen voltál?? nkem volt szerencsém a próbákon is részt venni .. bár egy idő után kezdett fájni h ismerek pár embert..
Hogy érted hogy egészségesen?És hogy hogy voltál próbákon?Mármint amikor az Arénában rakták össze a színpaodt meg stb?
beküldve: 2008-03-03 20:00:32
(#161) Lg 1 úgy értetted h egészségesen voltál?? nkem volt szerencsém a próbákon is részt venni .. bár egy idő után kezdett fájni h ismerek pár embert..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én egyszer belehallgattam.. elég is volt...egy életre.. maradok PIRAMIS- nál.. jah tnap alig látott filmet néztem.. HAIR -t
Mindkettő alap... olyannira, h annak idején (még megboldogult iskoláskoromban) tagja voltam az iskolai énekkarnak, és a karnagyunk eléggé rocker/hippi fazon volt... úhogy mi kórussal énekeltünk Ha volna két életem-et és Let the sunshine-t is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
nos én szeretem még maria callast piramist.. és egészséges fejbőrt(ez egy férfihez köthető) edith piafot kihagytam..
r.e.m. nékem is jöhet.. csodálom h guns'n' roses-t nem írta eddig senki ...jah és a mestereket ki ne hagyjam..: elvis, és john lennon
r.e.m. nékem is jöhet.. csodálom h guns'n' roses-t nem írta eddig senki ...jah és a mestereket ki ne hagyjam..: elvis, és john lennon
Én írtam hogy nagyon szeretem.Két éve koncerten is voltam Pesten.Első sorból volt szerencsém végignézni
Alig két hete megnézhettem volna az Elfújta a szelet balettban, erre a keresztanyám nem fogadta el a tiszteletjegyet, mert ő nem akart menni.. Ekkora pechem is csak nekem lehet, ha iesmiről van szó...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-27 20:50:13
(#157) én naon az orosz operát és balettet szeretem..
Nálunk e téren a nagymamám a szakértő, ő szeretette meg velem ezt a zenét, legutóbb például a kínaiak nemzeti operáját, a Turandot-ot néztük meg, nagyon nagy élmény volt. Még úgy is, hogy kb egy törpe volt a Kalafot éneklő pasas.
Szerk: Arishima 2008-02-27 20:47:50
beküldve: 2008-02-27 20:44:59
(#155) az én apám szinte minden operát látott és tudja fejből ki az a híres énekes amelyik játszotta .. + van magánéletem.. egy kicsi de van..
Én így vok a Traviátával meg a Rómeó és Júliával, pl (ha már a zenés műveknél maradunk). Amúgy az előbbi tökéletes fegyver arra, hogy a szüleimet távol tartsam a szobámtól, mivel utálják az operát
beküldve: 2008-02-27 20:39:35
(#153) időm nkem sincs csak már tom kívülről és tok közben tanulni..