Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Queen?! Na akkor erre varrjál gombot!
[Link]
[Link]
Az szép... Aú... Még mindig fáj a hasam... Pedig alig egy órája néztem meg... Congrat!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Egy másik dal pedig régi kedvencem, amit "ifjú" koromban hallgattam sokat. Kiváló AMV alapanyag, pedig egyszerű. Talán egyszer felhasználom...
RMB - Spring
[Link]
Köszi!!! Nagyon szerettem ezt a számot, meg az RMB-t úgy általában.. Hajjajj, azok az "ifjú"kori emlékek.
Ez pedig az én egyik nagy kedvencem. [Link]
Ez meg zseniális szerintem. Nagyon összepasszolnak.
[Link]
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-03-27 17:29:45
hehe...én ebből anno kaptam majd' egy cdnyit... hogy mennyit röhögtünk azokon... ennél még keményebbek is voltak.
ja igen Picilány...vannak számok, amiket tényleg meg lehet szokni...idővel. Sztem ezek nagyon poénok! :)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-27 15:25:25
beküldve: 2008-03-27 15:07:57
(#194) nem mondod... ez ez.. én nem bírtam ki.. sorry de ez.. kegyetlen volt nekem nevetnem kellet de nem rossz .. annyira
most néztem meg 12xre.. már nem is olyan vicces.. sőtt már kezdem megkedvelni..
most néztem meg 12xre.. már nem is olyan vicces.. sőtt már kezdem megkedvelni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-27 15:17:40
Lyukasóra örömei: Queen - Don't stop me....
És most így is érzem magam... senki se állítson meg!!! Szárnyalok...!!!!
Queen?! Na akkor erre varrjál gombot!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-27 11:38:13
(#192) Lyukasóra örömei: Queen - Don't stop me....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-26 22:55:03
(#191) Most ez ÜVÖLT a fülemen. Méretes felhallgatóm szó szerint masszírozza a füleimet. ha zúzda zenéről van szó, nálam csak gyors drum&bass jöhet szóba. Tegnap találtam egy blogban ezt a linket, mondanom sem kell ment a kedvencek közé. 1:25 környékén jön meg a kegyetlen ritmus. Ha valaki állmos, akkor erősen ajánlom ébresztőnek...
ill skillz- i'll be there 4 u (concord dawn remix)
[Link]
Egy másik dal pedig régi kedvencem, amit "ifjú" koromban hallgattam sokat. Kiváló AMV alapanyag, pedig egyszerű. Talán egyszer felhasználom...
RMB - Spring
[Link]
ill skillz- i'll be there 4 u (concord dawn remix)
[Link]
RMB - Spring
[Link]
És cserébe itt egy másik finomság... DJ kontra shaminsen... lol [Link] COOL!!!
Ez nagyon ott volt. Ha külön hallottam volna őket, azt mondtam volna, ezek ketten nem férnének meg egymás mellett. De kellemesen csalódtam volna. Kentaro-szan ujjai gyorsan peregtek ott a gombok között. Hihetetlen volt.
beküldve: 2008-03-26 18:19:52
(#188) Rudym... huhhh... mit mondjak... Kentaro télleg megerőszakolta a fülem... de.... jól esett!!! Iszonyat jó a srác... Kedves "menő" európai dj-k... lehet leckéket venni és tanulni, tanulni, tanulni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-26 18:22:29
Japán "zene", de nem az a klasszikus j-po vagy j-rock. Sőt, nem is VK. Ez bizony erőszak a fül ellen, én pedig szeretem az eféle erőszakot. Ha megnézed, ne add fel hamar, mert a 3. percben nagyon felpörög a srác!
DJ Kentaro - Loop Daigakuin
[Link]
[Link]
Kentaro nagyon nagy! Imádom
Na akkor legyen valami a másik legendától is. Populáris választás de imádom a csaj hangját... :)
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-03-26 16:17:14
(#186) Japán "zene", de nem az a klasszikus j-po vagy j-rock. Sőt, nem is VK. Ez bizony erőszak a fül ellen, én pedig szeretem az eféle erőszakot. Ha megnézed, ne add fel hamar, mert a 3. percben nagyon felpörög a srác!
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-03-26 10:46:49
(#185) gege édesm most látom csak h piramis.. nos én már kb 13x leírtam h ki szereti én is ugyan ide jutottam csak chika válaszolt.. én naon fan vok...
karthago.. nos ez már más tészta.. én szeretem.. és tényleg szép szám.. annyira szerettük a régi osztályommal h a két férfi tanárom minden tábor alkalmával eljátszotta gitáron és és mi meg énekeltük a szöveget.. egyik indulónk volt a másik meg az afrika..
karthago.. nos ez már más tészta.. én szeretem.. és tényleg szép szám.. annyira szerettük a régi osztályommal h a két férfi tanárom minden tábor alkalmával eljátszotta gitáron és és mi meg énekeltük a szöveget.. egyik indulónk volt a másik meg az afrika..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-26 10:48:56
beküldve: 2008-03-26 00:07:54
(#184) Ma egy barátom megörvendeztetett egy YouTube-os videóval. Gyerekkorom egyik első színházi élménye a Padlás.
Örökre szépek:[Link]
És ha már ott voltam megnéztem belőle a Fényév távolságot is.
[Link]
Sajnos csak egyszer láttam, és alig emlékeztem a történetből valamire. A dalok viszont olyan ismerősek voltak mintha régen sokat hallotam volna őket. És arra is rá kellett döbbenem, hogy szerintem nekem annak idején gőzöm nem volt arról, miről szól a darab. Egyszerűen csak nagyon tetszett.
Örökre szépek:[Link]
És ha már ott voltam megnéztem belőle a Fényév távolságot is.
[Link]
Sajnos csak egyszer láttam, és alig emlékeztem a történetből valamire. A dalok viszont olyan ismerősek voltak mintha régen sokat hallotam volna őket. És arra is rá kellett döbbenem, hogy szerintem nekem annak idején gőzöm nem volt arról, miről szól a darab. Egyszerűen csak nagyon tetszett.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Maagától a pasitól én is hányok, de legalább annak az egy számának van mondanivalója, ezért tetszik.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?