Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-03-24 19:41:37
(#182) Puskás Peti,hagyjál már*prüszkölve röhög*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Egyetértek... Bár a zenei aláfestés nem rossz, az a hang... ÁÁÁÁ, kiráz tőle a hideg *bbrrrrr* Egyetlen egy szám van, ami tetszik tőle, a Hallgató, de ezzel ki is múlik a lista.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
esetleg...Piramis - Ha volna két életem?
Valaki?
Valaki?
Nagyon ott van. Nem mai szám, de bármikor, bárhol szívesen hallgatom.
Az új Puskás Peti féle feldolgozásról ugyanezt nem tudom elmondani.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Azért is oda meg vissza vok, Gege, szval
Én valami Sum41 et találtam,ki tud valami infót róla??
Az egy nagyon jó punk-rock együttes..én szeretem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Új kedvenc számom: Kárthágótól a Requiem, sztem naon szép szám, előtörténettel is, és anélkül is.
áá rokonlélek
esetleg...Piramis - Ha volna két életem?
Valaki?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-03-24 16:45:00
beküldve: 2008-03-24 16:31:57
(#176) Új kedvenc számom: Kárthágótól a Requiem, sztem naon szép szám, előtörténettel is, és anélkül is.
Valamit kifelejtettem: FOB
Így már nagyjából teljes a felsorolás.
Így már nagyjából teljes a felsorolás.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
A magyarok közül leginkább Hooligans.
Iwiw-wn éáttam képet rólad, amint Csipával vagy. Le sem tagadhatnád, hogy nem szereted a Hooliganst.
Off: Az már nincs fönn, de a Zsoltis igen!
A magyarok közül leginkább Hooligans.
Iwiw-wn éáttam képet rólad, amint Csipával vagy. Le sem tagadhatnád, hogy nem szereted a Hooliganst.
beküldve: 2008-03-21 20:26:40
(#172) Hm... Zene... A lételemem.
Mostanában leginkább Evanescence, de jöhet Daft Punk, Bomfunk Mc's is. Sean Pault is szívesen hallgatom. A magyarok közül leginkább Hooligans.
Matchbook Romance: Monsters bármikor ( köszi Berni, hogy elküldted ). És persze ne felejtsük ki: Mettalica: Nothig Else Matters.
Mostanában leginkább Evanescence, de jöhet Daft Punk, Bomfunk Mc's is. Sean Pault is szívesen hallgatom. A magyarok közül leginkább Hooligans.
Matchbook Romance: Monsters bármikor ( köszi Berni, hogy elküldted ). És persze ne felejtsük ki: Mettalica: Nothig Else Matters.
Én valami Sum41 et találtam,ki tud valami infót róla??
Van egy Internet nevű haverom, ő mindent tud...
[Link]
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-20 15:33:06
(#170) Én valami Sum41 et találtam,ki tud valami infót róla??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-20 15:21:08
(#169) Most hallgatom a The Streets új albumát. Mike Skinner megmutatja, hogy a UK-ben is lehet rap muzsikát gyártani. Igazi underground feeling Birminghamből!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-06 20:11:47
(#168) Én hA csak tehetem zenét hallgatok!!Toshiro Masudának nagyon jó zenéi vannak,akkor rengeteg japán zene(Naruto) ezeket most nem sosorlnám ...ami nem japán a Linkin Park ,Haddaway:What is loveXDXDmeg még a Cascada de csak a Listen to your heart, Truly,madly.deeply love(nem tucctucc stílusban)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-06 20:12:50