Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2008-05-06 10:54:03
(#227) én most oku hanako fan lettem...(kis szemüveges kiscsaj..tök..édes)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-04 16:54:25
(#226) beküldve: 2008-05-04 16:46:14
(#225) Most abszolút kedvenc: Yves Larock- Rise up
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-05-02 15:19:54
(#224) Sziasztok!!! Szeretnék vmit kérdezni, főleg azoktól akik a Conon is voltak...Nah, szal, melyik együttes (japán) klippje volt az, amit a conon is levetítettek a japán zenei videók közt. Annyit láttam, hogy az énekes egy lány volt, de szerintem az egész egy lánybanda volt, és többnyire ilyen repülőgépszerűségben énekeltek. Aki tudja, az léécci válaszoljon!! Kösziiii
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-02 14:45:48
(#223) na új kedven..steve earle -someday!! veszett jó.. és..hát..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Örülök!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-24 15:53:05
beküldve: 2008-04-24 15:44:56
(#221) hát..tényleg nkem is rögtön az ugrott be és tényleg..mi kipróbáltuk de csak pár ember vevő rá..(a maradék undok béka)és nem mellékesen a szám is jó..
beküldve: 2008-04-24 15:37:13
(#220) Egyik kedvencem egyik legjobb klipje.
NortonGirl con-os INGYEN ÖLELÉS projektje juttatta eszembe.
Sok szeretettel a Mangafanoknak!
[Link]
NortonGirl con-os INGYEN ÖLELÉS projektje juttatta eszembe.
Sok szeretettel a Mangafanoknak!
[Link]
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-24 15:17:40
(#219) nos köszi nagybácsi..és mcr-ről csak annyit h tényleg van pár jó számuk.. nkem kedvencem a i'm not ok..az kegyetlen egy szám.. bár.én mostanában white stripes: icky thump ját hallgatom..sztem naon állat..bár..nem mindenkinek teszik..
beküldve: 2008-04-24 14:52:15
(#218) Én mostanában Orange Ranget, Machinae Supremacyt és My Chemical Romancet hallgatok.
Volt. "Where the wild roses grow"' címmel. Nem is volt olyan rossz, de azért inkább Nick Cave & The Bad Seeds tisztán.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-24 14:24:50
(#216) nick cave.nek volt egy duettje kyle minogue-val nem?? vagy az más volt?? pls választ vki adjon
beküldve: 2008-04-24 13:34:30
(#215) "Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-04-24 13:19:54
(#214) Nemt'om, volt-e már, ismeritek-e de remélem tetszeni fog. Anathema a mindenkori nagy kedvenc mostanság;
[Link]
No meg egyúttal egy kis Nick Cave és PJ Harvey duett;
[Link]
[Link]
No meg egyúttal egy kis Nick Cave és PJ Harvey duett;
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.