Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dharma-hazai rajzolók manga-antológiája
Szerk: Moderátor 2011-05-17 01:05:09
beküldve: 2010-01-16 19:42:42
(#83) Sziasztok!
Új vagyok még, vagyis egyszer már írtam.
Szeretnék saját mangát csinálni csak az a baj, hogy sztorit nem tudok írni. Pontosan kétszer bktam bele mangaakciómba mert olyan volt atörténete... na tudnék meséli. Szóval valaki olyat keresek aki tudna egy jó töténetet írni amit megrajzolhatnék.
Ha valaki jelentkezne: rika.manga@gmail.com
Előre is köszi, ha jelentkzel: Rikácska
Új vagyok még, vagyis egyszer már írtam.
Szeretnék saját mangát csinálni csak az a baj, hogy sztorit nem tudok írni. Pontosan kétszer bktam bele mangaakciómba mert olyan volt atörténete... na tudnék meséli. Szóval valaki olyat keresek aki tudna egy jó töténetet írni amit megrajzolhatnék.
Ha valaki jelentkezne: rika.manga@gmail.com
Előre is köszi, ha jelentkzel: Rikácska
Rika
J
Nem tudja valaki, hogy Magier mangája, az Ösztön az benne lesz e?
Az ösztön az AS magazinban fut asszemm, szóval valószínüleg nem kerül publikálásra máshol.
Még mindig ott tolja? Az igen!! Utóbbi időben nem vettem, és legutóbbi számban is csak a Granny's Café volt (azelőttiben amit megvettem, osztoztak)
Mondjuk most hogy így mondod, tényleg logikus...legutóbbi számot kihagytam (egyelőre) szal nemtudtam hogy ott fut e még
Kösz az infót neked is és Horseenak is.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-09 21:44:10
beküldve: 2008-09-09 20:39:33
(#81) Én nem ismerem az 1. kötetet sem, de ez a 2. képek, ismertetők alapján egész jónak tűnik. Sok pénz nincs, kölcsönkérni nem tudom, fontosabb kiadványok vannak. Röviden: ezt sem fogom komolyabban megismerni.
beküldve: 2008-09-08 11:51:52
(#80) Úgy tűnik, akkor egyszerre fogom megvenni az elsőt és a 2.-at
no pussy, just the dicks
És röviden milyen történetek lesznek benne? vannak már előnézeti képek esetleg?
A lista (a történet leírások idézetek):
- Kuris Zsuzsanna (Pilo): Aranyhal és tüzijáték
- Haluszka Barbara (Miharu): Innocence
"Az elfek lakta világban csak pár vámpír él, és velük sem lehet akármilyen kapcsolata egy Gwyn-hez hasonlóan magas rangú elf leánynak; ő azonban mégis összegabalyodik egy vérszívóval (szó szerint). Van itt még egy jóakaró (?) húg, egy narcisztikus vőlegényjelölt, és mindenféle randomság, ami ezt a rövidke fejezetnyi történetet jellemzi - előre is elnézést kérek, ha követhetetlen. XD"
- Madaras Andrea Viktoria (Szacsi): Rizspor és Szelindek
"Avagy a törénet, melyben a "Medvesarok" nevezetű kis műhely vezetője furcsa megrendelést kap a hegyi erdő rémétől.
Egy repülő szerkezet, egy keménykalapos szörny, egy ifjú zseni. Időutazás, kicsit másképp, mint ahogy azt megszokhattuk."
- Ács Zsolt (Emtrexx): Made in China
"Mindannyian hallottunk már felrobbanó tv-ről, vasalóban csempészett pénzről és fagyasztóban elrejtett dvd-halmokról, melyek jókora meglepetést okoztak mit sem sejtő, újdonsült vásárlóiknak. De mi történik, ha valaki egy olyan kenyérpirítót kap, mely ha bekapcsolják, összekuszál teret és időt??? Kiderül a történetben!"
Mintaképek:
- Németh Barbara (Namiren): Promise
- Nagy Réka (Tanashi): Egy lélegzet
- Süli Andrea: A hódító
"Vannak azok az emberek, akik mindent hajlandóak feladni a céljaikért. Mikor pedig már élet-halál urai, ki mondja meg nekik, hogy hol a határ? Van egyáltalán? Hisznek-e már abban, amiért harcba szálltak, s magukon kívül bárki másban?
Sok kérdés merül fel, ha hatalmas, de nem biztos, hogy nemes célokat űzöl.
Te, ha kellene, a győzelemért feladnál mindent, ami emberré tesz? Ha már megtetted, meggondolnád magad?
Nincs sok időd gondolkodni, mert az a legnagyobb ellenség, ha eljár feletted már semmi esélyed. Hacsak meg nem hódítod..."
- Ghyczy Csongor: Miiu: születésnap
"A MIIU: Születésnap egy fiatal lányról (Miiu-ról) szól, aki elszökik (vagy inkább elmenekül) otthonról, hogy egy nagyvárosban bolyongva találjon menedéket. Épp tizenhat éves... és, ha még nem említettem volna: boszorkány!"
- Grőb Tamás (Fuesousha Kinoko): Ekklesia
"Görögországban dolgoztam, és épp szabad perceimben sétálgattam a városban, mikor egy nap megláttam egy templomot a házak közt. Pár napra rá meg szerettem volna látogatni, de csak nem sikerült megtalálnom, de még a helyet se, ahonnan, először megpillantottam. Innen jött az ötlet a templomról, mely hol megjelenik, hol nem. A grafika erősen kísérleti jellegű, és erősen érződik rajta a Paris 2054 Reinessance című animációs film hatása. A hátterek saját fényképek feldolgozásai, az összes helyszín megtalálható Asprovaltán, Thessaloniki közelében."
Mintaképek:
J
Az ösztön az AS magazinban fut asszemm, szóval valószínüleg nem kerül publikálásra máshol.
no pussy, just the dicks
Jaja :)
Nagyon rücsök. Hunos, szexi, és mangás, tükörtojásszemek nélkül.
Tényleg thumbs up a borító
Nem tudja valaki, hogy Magier mangája, az Ösztön az benne lesz e? Mert eredetileg nem one-shot, viszont régebben még mesélte nekem, hogy megpróbálkozik vele...
Mint előbb kérdeztem vannak már előnézeti képek?
Nagyon rücsök. Hunos, szexi, és mangás, tükörtojásszemek nélkül.
Tényleg thumbs up a borító
Nem tudja valaki, hogy Magier mangája, az Ösztön az benne lesz e? Mert eredetileg nem one-shot, viszont régebben még mesélte nekem, hogy megpróbálkozik vele...
Mint előbb kérdeztem vannak már előnézeti képek?
Szerk: Nagashi 2008-09-07 21:53:08
Dharma 2. kötet
Hm, ez a borító egész dögös... hm....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
És röviden milyen történetek lesznek benne? vannak már előnézeti képek esetleg?
Dharma 2. kötet
Borító:
Méret: A5
Terjedelem: 216 oldal (vagyis 68 oldallal vastagabb, mint az első szám)
Ár: 1700.-
Kötés: puhafedeles, ragasztott
Megjelenés: őszi animecon
Borító:
Hmm... Igen aranyos a borítón ez a nomád csajszi
Must have
beküldve: 2008-09-07 19:16:18
(#73) Dharma 2. kötet
Borító:
Borító:
Nekem megvan és szeressem.
8 történet van benne 7 szerzőtől. "One-shot" jellegűek és teljesen más stílusúak. (Van angol balladás, elmélkedő iskolás lányos, angyalkás etc...)
A grafikájukon érződik a "fan" üzemmód de pont ez adja a báját szerintem, de pár embernek nem jön be.
Kedvenceim a "Glória" (ez a sztori miatt) és a "Teameghívás a Cukormókus galaxisba"- jó hosszú neve van ^^". Nagyon egyszerű a története és mégis van benne valami báj.
Ha belelapozol biztos eltudod dönteni, hogy kell-e vagy sem. Nekem az utolsó forintig megérte. A másodikat is biztos megveszem, remélem vastagabb lesz. :)
8 történet van benne 7 szerzőtől. "One-shot" jellegűek és teljesen más stílusúak. (Van angol balladás, elmélkedő iskolás lányos, angyalkás etc...)
A grafikájukon érződik a "fan" üzemmód de pont ez adja a báját szerintem, de pár embernek nem jön be.
Kedvenceim a "Glória" (ez a sztori miatt) és a "Teameghívás a Cukormókus galaxisba"- jó hosszú neve van ^^". Nagyon egyszerű a története és mégis van benne valami báj.
Ha belelapozol biztos eltudod dönteni, hogy kell-e vagy sem. Nekem az utolsó forintig megérte. A másodikat is biztos megveszem, remélem vastagabb lesz. :)
Akkor el van döntve ^^
*beírja a "megvevős" listára*
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-05 20:53:56
Nekem megvan és szeressem.
Szerk: miyu 2008-09-05 14:57:50
beküldve: 2008-09-05 14:33:42
(#70) Nemsokára lesz 2. úgy hallottam.
Valaki, aki olvasta az elsőt, meggyőzne hogy megvegye e, avagy ne?
Valaki, aki olvasta az elsőt, meggyőzne hogy megvegye e, avagy ne?
no pussy, just the dicks