Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dharma-hazai rajzolók manga-antológiája
beküldve: 2008-05-16 11:18:06
(#54) Sziasztok!^^
Én biztosan szombaton fogom megvenni a képregényfeszt.en!!!!!^^És persze dedikáltatom is..^^
NAGYON kíííííííváncsi vagyok már rá!!!^^
És a következő kötet pályázatára én is fogok rajzolni,már csak a devart-os oldalamra kéne felpakolni a vázlatokat..^^
*"kissé" már izgul,hogy be fogják e válogatni a D.vol2-be a mangáját...^^hühh..^^*
Eddig hányan jelezték hogy készülnek rá?^^
(Majd ha már elolvastam a mangákat,akkor ide írok véleményt!)
Én biztosan szombaton fogom megvenni a képregényfeszt.en!!!!!^^És persze dedikáltatom is..^^
NAGYON kíííííííváncsi vagyok már rá!!!^^
És a következő kötet pályázatára én is fogok rajzolni,már csak a devart-os oldalamra kéne felpakolni a vázlatokat..^^
*"kissé" már izgul,hogy be fogják e válogatni a D.vol2-be a mangáját...^^hühh..^^*
Eddig hányan jelezték hogy készülnek rá?^^
(Majd ha már elolvastam a mangákat,akkor ide írok véleményt!)
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
Szerk: Kaori 2008-05-16 11:20:48
Ilyen pozitív vélemény után én is ránézek :) Mondjuk néha feltudom húzni magam az amatőr munkákon, és picit itt is sikerült, mert egyik képen a csávónak vagy nincs füle, vagy a tarkóján van a haja mögött. Magyar Múzsa pedig tényleg wuáh xD... amikor először láttam, animestarsban képet a borítóról, nemtudtam eldönteni, hogy sírjak e vagy nevessek, mert már csak a borítón könyékből tudtam mondani 6-7 rajzi hibát...
Edit: Csak hogy tényleg megbizonyosodjak róla, összeszámoltam a rajzi hibákat,(csak a borítón) és 6 jött ki, (annyira nemvagyok kukacos, ezért kiesett kettő) és kepregeny.net-en belelehetett lapozni, hát egészséges mangakák ezeket hívják rossz vázlatnak...
Edit: Csak hogy tényleg megbizonyosodjak róla, összeszámoltam a rajzi hibákat,(csak a borítón) és 6 jött ki, (annyira nemvagyok kukacos, ezért kiesett kettő) és kepregeny.net-en belelehetett lapozni, hát egészséges mangakák ezeket hívják rossz vázlatnak...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-08 18:10:06
Én nem vettem meg, mert már így is sok befejezetlen sorozatom van, amiket be kell fejeznem. A DHARMA pedig isten (se) tudja, meddig fog megjelenni. Szerintem jó sokáig.
Mivel mi sem tudtuk, érdemes lesz-e folytatni, ezért eleve úgy intéztük, hogy ne legyenek folytatásosak a történetek, és így nem lehet gond, ha megszakad a sorozat, akár részünkről akár egy-egy vásárlói oldalon. ^^beküldve: 2008-04-25 19:17:30
(#51) Egyre jobban érdekel ez a Dharma... Főleg, hogy ilyen szépeket mondanak róla.
beküldve: 2008-04-25 18:33:20
(#50) Én nem vettem meg, mert már így is sok befejezetlen sorozatom van, amiket be kell fejeznem. A DHARMA pedig isten (se) tudja, meddig fog megjelenni. Szerintem jó sokáig.
B. Péter:
Conon 72, ha minden igaz. :)
Természetesen az is nagyon fontos! : D ^_^
Én csak neten a dharma oldalán néztem meg a bemutatóképeket, és Szacsi munkái tetszettek legjobban. A többivel sincs gondom, de Szacsit emelném ki, csak ne bízza el magát a sok dícsérettől, mert a túl sok önbizalom nem tesz jót :)
Ejnye, no : D
Ettől nem kell tartani. Az önbizalmam közel sincs olyan szinten, hogy ilyen veszély fenyegetne ^^
Ennek ellenére nagyon köszönöm a dícséretet, természetesen jól esik ^^ Ha valakinek csak egy icipici örömöt tudok okozni a rajzaimmal, már azért megérte görcsölni : D
Szóval köszönöm :)
Conon 72, ha minden igaz. :)
Conon átlapoztam, bár megvenni nem vettem, de erkölcsileg támogatom a kezdeményezést!
Természetesen az is nagyon fontos! : D ^_^
Én csak neten a dharma oldalán néztem meg a bemutatóképeket, és Szacsi munkái tetszettek legjobban. A többivel sincs gondom, de Szacsit emelném ki, csak ne bízza el magát a sok dícsérettől, mert a túl sok önbizalom nem tesz jót :)
Ejnye, no : D
Ettől nem kell tartani. Az önbizalmam közel sincs olyan szinten, hogy ilyen veszély fenyegetne ^^
Ennek ellenére nagyon köszönöm a dícséretet, természetesen jól esik ^^ Ha valakinek csak egy icipici örömöt tudok okozni a rajzaimmal, már azért megérte görcsölni : D
Szóval köszönöm :)
Szerk: Szacsi 2008-04-24 19:29:28
Tényleg, hogy lehet bekerülni az antológiába?
Érteném a kérdést, ha nem az előtted található hsz-ben írták volna le, de segítek:
Szacsi:
Viszont itt és most hadd mondjak valamit kedves szerkesztőnk nevében minden érdeklődőnek:
A honlapon kinn lesz majd a felhívás a következő kötetre (ami reméljük, hogy lesz) úgyhogy addig ne tessék terjedelmes leveleket küldözgetni a fellelhető e-mail címekre ^^" Köszi!
A honlapon kinn lesz majd a felhívás a következő kötetre (ami reméljük, hogy lesz) úgyhogy addig ne tessék terjedelmes leveleket küldözgetni a fellelhető e-mail címekre ^^" Köszi!
A kiadványhoz pedig én is gratulálok, Conon átlapoztam, bár megvenni nem vettem, de erkölcsileg támogatom a kezdeményezést!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-24 10:17:41
Helo!
Először is gratulálok, hogy mind elkelt. Egyik ismerősömnek nem jutott, mert hallom mind elfogyott. Ha meg szabad kérdezni, hány példány fogyott el conon?
Először is gratulálok, hogy mind elkelt. Egyik ismerősömnek nem jutott, mert hallom mind elfogyott. Ha meg szabad kérdezni, hány példány fogyott el conon?
Eltérő betűtípusok egységesítése. Többen is jöttek már ezzel, de azért nem mindenki, hozzáteszem. A későbbiekben ez megfontolás tárgya lesz, noha én személy szerint minden szerzőnek meghagynám a saját betűtípus választását, elvégre minden egyes mű önálló, egymástól független egységet alkot.
Itt most hadd hozzak fel egy nyomós ellenérvet: egy antológiában jelennek meg, így a betűtípusok eltérése nem mondható szerencsésnek. Ugyanakkor a saját betűtípus nem biztos, hogy hozzáad valami pluszt az adott műhöz. Akkor meg pláne nem, ha egyszerű windows-os Comic Sans-ot használ az illető, ami szvsz szó nélkül helyettesíthető lenne valamelyik manga fonttal.
beküldve: 2008-04-23 21:15:55
(#45) Köszönjük az észrevételeket. ^^ A vékonyságra már lett válaszolva, nem részletezem, Szacsiék elmondták, hogy a jövőben szélesebb lesz a szerzői kör, plusz ahogy ti is nagyon helyesen megállapítottátok, ott a nyár, lesz idő.
Eltérő betűtípusok egységesítése. Többen is jöttek már ezzel, de azért nem mindenki, hozzáteszem. A későbbiekben ez megfontolás tárgya lesz, noha én személy szerint minden szerzőnek meghagynám a saját betűtípus választását, elvégre minden egyes mű önálló, egymástól független egységet alkot.
Aki lemaradt, az se csüggedjen, Képregényfeszten is kint leszünk, illetve egy héten belül várható lesz a SakuraZakában, Comicsinvestnél is, illetve néhány példány még van most az Eduárdban. Sajnos nem tudunk egyszerre túl sokat nyomatni, mert nincs annyi magántőke, és a bíztató fogyási adatok ellenére a profitunk nem olyan sok, hogy rögtön duplázzunk. ^^;;;
Aki lemaradt, az se csüggedjen, Képregényfeszten is kint leszünk, illetve egy héten belül várható lesz a SakuraZakában, Comicsinvestnél is, illetve néhány példány még van most az Eduárdban. Sajnos nem tudunk egyszerre túl sokat nyomatni, mert nincs annyi magántőke, és a bíztató fogyási adatok ellenére a profitunk nem olyan sok, hogy rögtön duplázzunk. ^^;;;
Én lemaradtam róla :(
Pedig támogatom a doujinshi-ket/doujinshi rajzolókat, mivel jómagam is rajzolom a mangámat. Tényleg, hogy lehet bekerülni az antológiába?
Pedig támogatom a doujinshi-ket/doujinshi rajzolókat, mivel jómagam is rajzolom a mangámat. Tényleg, hogy lehet bekerülni az antológiába?
Horsee:
Ez Kinoko asztala, de addig válaszolok rá én, legjobb tudásom szerint <D
Szóval: ha elég jól fogy, akkor lesz folytatás :) Con-on elég hamar elvitték (délig elfogyott, azt hiszem...Én nem voltam Con-on, a többiek elmondásaira hagyatkozom ^^), de ez azért nem biztosíték. Reméljük Con-on kívül is fogyni fog azért. Az esély mindenesetre megvan :3
Ez érthető. Gondolom azóta jelentkeztek páran, meg lesz időtök hosszabb történetek készítésére is. Hisz ott lesz a nyár.
Pontosan! :)
Viszont itt és most hadd mondjak valamit kedves szerkesztőnk nevében minden érdeklődőnek:
Kinoko, ha rosszul mondtam valamit, javíts ki :P
Szerk.: Coc megelőzött XD
Ez Kinoko asztala, de addig válaszolok rá én, legjobb tudásom szerint <D
Szóval: ha elég jól fogy, akkor lesz folytatás :) Con-on elég hamar elvitték (délig elfogyott, azt hiszem...Én nem voltam Con-on, a többiek elmondásaira hagyatkozom ^^), de ez azért nem biztosíték. Reméljük Con-on kívül is fogyni fog azért. Az esély mindenesetre megvan :3
Ez érthető. Gondolom azóta jelentkeztek páran, meg lesz időtök hosszabb történetek készítésére is. Hisz ott lesz a nyár.
Pontosan! :)
Kinoko, ha rosszul mondtam valamit, javíts ki :P
Szerk.: Coc megelőzött XD
Szerk: Szacsi 2008-04-23 20:00:25
Sziasztok!
Hagy köszönjem meg én is az eddig véleményezéseket, és az érdeklődést. :)
Hogy fogyott a kiadvány?
A kiadvány eddig jól fogyott. Talán elmondhatom (csak nem kapok leszúrást XD) , hogy a conra kivitt példányok elfogytak.
Úgyhogy sokan vitték, éppen ezért szívesen látnánk még kritikákat, véleményéket. Persze gondolom nem minden vásárló regisztrált a mangafanon xD
Hagy köszönjem meg én is az eddig véleményezéseket, és az érdeklődést. :)
Hogy fogyott a kiadvány?
A kiadvány eddig jól fogyott. Talán elmondhatom (csak nem kapok leszúrást XD) , hogy a conra kivitt példányok elfogytak.
Úgyhogy sokan vitték, éppen ezért szívesen látnánk még kritikákat, véleményéket. Persze gondolom nem minden vásárló regisztrált a mangafanon xD
Ha megéli a dolog a folytatást, szerintem mindenképpen vastagabb lesz ^_- És olajozottabban fog menni minden.
Remélem tényleg vastagodni fog a kiadvány, mivel az antológiák általában vastagok. De a folytatásra minden esély megvan, nem? Hogy fogyott a kiadvány?
Abból is adódik a vékonysága, hogy szűkös volt a határidő ^^
Nem mentegetőzni akarok, csak...ehemm...kicsit sokáig tart megrajzolni/festeni plusz még gépen utókezelni és feliratozni már 10 oldalt is (főleg, ha valaki olyan béna, mint én) és Con-ra azért szerettünk volna már valami kézzel foghatóval előállni :)
Nem mentegetőzni akarok, csak...ehemm...kicsit sokáig tart megrajzolni/festeni plusz még gépen utókezelni és feliratozni már 10 oldalt is (főleg, ha valaki olyan béna, mint én) és Con-ra azért szerettünk volna már valami kézzel foghatóval előállni :)
beküldve: 2008-04-23 19:16:09
(#40) Ha megéli a dolog a folytatást, szerintem mindenképpen vastagabb lesz ^_- És olajozottabban fog menni minden.
De köszi a kritikát - attól csak okosodik az ember - , plusz a jókívánságot is
De köszi a kritikát - attól csak okosodik az ember - , plusz a jókívánságot is