Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dharma-hazai rajzolók manga-antológiája
beküldve: 2008-03-25 14:55:41
(#9) Csak megelőzendő a szemráncolást Horsee a betűtípusra mondta, hogy néhol nem képregényben használatos. Pl. Glória c. mű, gyökér Times New Roman fonttal van írva.
A rövid sztorikkal sincs semmi gond...
Jó kezdeményezés, csak aztán sikerüljön is!
A rövid sztorikkal sincs semmi gond...
Jó kezdeményezés, csak aztán sikerüljön is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-25 14:46:53
(#7) Atyaisten, ti már azon gondolkoztok, hogy milyen formában fog megjelenni? Naneee!
+ hogy hogy nem mangásak egyes képregények? MI az a mangás, kezdjük ott. Ilyen szó nem létezik.
Pl Tacumi Josihiro történtetei mangásak?
Ami az antológiát illeti, nagyon jónak ígérkezik. Na jó, nem tudom visszafogni lelkesedésem:
oltááári jól néz ki!!!! De tényleg. Jó elképzelés, a képregények pedig egytől egyig érdekesek lesznek!!! :)
Akkor a feketeleves: :)
A cím a borítón elképesztő hosszú, de hát nem is gondolom, hogy ez marad a végleges, csak kekeckedem. :)
a Dharma tökéletes, nem is tudom, mi ugrott be elsőként róla: a Lost-os cucc, vagy a Pharma, ami a gyógyszereken szerepel. :)
Aztán ennyi, ami negatívum.
MIvel ugye antológia, ezért nehogymár gond legyen az, hogy nincsenek benne hosszabb történetek. Sőt, egy antológiának az alapja, hogy sok rövid történet van benne!
Naoki Urasawa, és a többi mangaka is rövid pilot történettel kezdett, csak aztán gondolkodott hosszabb történetekben. ;)
Sokszor az szokott a gond lenni, hogy egy amatőr valaki egyből hosszabb dolgokban gondolkozik, aztán az esetek döntő többségében nem lesz belőle semmi.
Csak szép aprán, vagy a másik megoldás, hogy a hosszabbra tervezett történeteket részenként pakolni az antológiába, így jut sok idő újabb 20 oldalakat rajzolni!!!
Hajra hajrá!
Ja és csak előrendelni kell, vagy pengetni a pénzt is? Valamint hozzátok már előbbre a megjelenést, vagy keressetek kiadót! :) (csak vicc volt, báár...:)
+ hogy hogy nem mangásak egyes képregények? MI az a mangás, kezdjük ott. Ilyen szó nem létezik.
Pl Tacumi Josihiro történtetei mangásak?
Ami az antológiát illeti, nagyon jónak ígérkezik. Na jó, nem tudom visszafogni lelkesedésem:
oltááári jól néz ki!!!! De tényleg. Jó elképzelés, a képregények pedig egytől egyig érdekesek lesznek!!! :)
Akkor a feketeleves: :)
A cím a borítón elképesztő hosszú, de hát nem is gondolom, hogy ez marad a végleges, csak kekeckedem. :)
a Dharma tökéletes, nem is tudom, mi ugrott be elsőként róla: a Lost-os cucc, vagy a Pharma, ami a gyógyszereken szerepel. :)
Aztán ennyi, ami negatívum.
MIvel ugye antológia, ezért nehogymár gond legyen az, hogy nincsenek benne hosszabb történetek. Sőt, egy antológiának az alapja, hogy sok rövid történet van benne!
Naoki Urasawa, és a többi mangaka is rövid pilot történettel kezdett, csak aztán gondolkodott hosszabb történetekben. ;)
Sokszor az szokott a gond lenni, hogy egy amatőr valaki egyből hosszabb dolgokban gondolkozik, aztán az esetek döntő többségében nem lesz belőle semmi.
Csak szép aprán, vagy a másik megoldás, hogy a hosszabbra tervezett történeteket részenként pakolni az antológiába, így jut sok idő újabb 20 oldalakat rajzolni!!!
Hajra hajrá!
Ja és csak előrendelni kell, vagy pengetni a pénzt is? Valamint hozzátok már előbbre a megjelenést, vagy keressetek kiadót! :) (csak vicc volt, báár...:)
Bár közöm nincs hozzá, de azért reagálok.
1. szerintem, ha megragad a Dharma, akkor az nem hangzik olyan rosszul és a hosszú címet elég a belíven kiírni.
2. így igaz
3. kezdő (vagy nem született vérprofi) mangarajzolóként max 20 oldal is igen szép kihívás. Szerintem mind mini történet.
4. 150 oldalnál szóba sem jöhet az irkafűzött kötés. Valószínű hot melt ragasztókötés lesz és papírborító (a keménykötés nagyon megdobná az árát + akkor már fűzni kéne)
Én mindenesetre kiváncsi vagyok rá, ahogy belenéztem az ízelítőbe, egész jó stílussal hozták össze (kivéve az uccsó kettőt, az nem fogott meg).
Hajrá btw!
1. szerintem, ha megragad a Dharma, akkor az nem hangzik olyan rosszul és a hosszú címet elég a belíven kiírni.
2. így igaz
3. kezdő (vagy nem született vérprofi) mangarajzolóként max 20 oldal is igen szép kihívás. Szerintem mind mini történet.
4. 150 oldalnál szóba sem jöhet az irkafűzött kötés. Valószínű hot melt ragasztókötés lesz és papírborító (a keménykötés nagyon megdobná az árát + akkor már fűzni kéne)
Én mindenesetre kiváncsi vagyok rá, ahogy belenéztem az ízelítőbe, egész jó stílussal hozták össze (kivéve az uccsó kettőt, az nem fogott meg).
Hajrá btw!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-25 13:47:08
(#5) Elnézést a nyers modorért (nem akarom elvenni a kedvetek semmitől), de lenne pár észrevételem/kérdésem:
1. A cím bűnrossz és nem egybefüggő, mindazonáltal még hosszú is.
2. Nem mindenhol van képregényes/mangás betűtípus.
3. 150 oldalon 8(?) történet elég meredek (18-19 oldal egy történet), vagy folytatásos történetek lesznek?
4. Keményborítós lesz? Tűzött lesz vagy ragasztott? Ha keményborítós lesz akkor védőborító lesz hozzá?
Továbbá sok sikert hozzá!
1. A cím bűnrossz és nem egybefüggő, mindazonáltal még hosszú is.
2. Nem mindenhol van képregényes/mangás betűtípus.
3. 150 oldalon 8(?) történet elég meredek (18-19 oldal egy történet), vagy folytatásos történetek lesznek?
4. Keményborítós lesz? Tűzött lesz vagy ragasztott? Ha keményborítós lesz akkor védőborító lesz hozzá?
Továbbá sok sikert hozzá!
beküldve: 2008-03-25 13:35:15
(#4) Ha túlestünk a linkeléses cuccon itt egy kis vélemény:elöször is gratulálok azoknak akik ezt csinálják,nem semmi ilyenbe belevágni*több fejezetre rúg a mangája,és mindig csak az íróasztal legalsó polcán porosodik,tehát nyálcsorgatva néz*Elolvastam a névmagyarázatot is,értetem én a deviáns kifejezést,de a bemutató képek alapján azért van egy-kettő,amit annyira nem mondanék mangának....De nagyon tetszenek,és várom a fejleményeket evvel kapcsolatban
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Van egy link gomb a hsz írásnál. Oda gépeld be ezeket a linkeket, talán működnek, mert így nekem nem.
mindkettőben van egy oda nem illő szóköz, azért nem működik
[Link]
elvielg így jó, legalábbis én meg tudtam nézni
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-03-25 12:27:39
(#2) Van egy link gomb a hsz írásnál. Oda gépeld be ezeket a linkeket, talán működnek, mert így nekem nem.
És mikorra lesz belőle valami? Feszt? :)
És mikorra lesz belőle valami? Feszt? :)
beküldve: 2008-03-25 12:06:25
(#1) http://fuesousha-kinoko.devianta rt.com/journal/17440546/
http://kinoko.interhost.hu/dha rma/
A cím szerintem mindent elmond, tessék nézelődni az oldalon, hazai tehetséges rajzók saját kiadványa lesz. Sok sikert nekik ^^
http://kinoko.interhost.hu/dha rma/
A cím szerintem mindent elmond, tessék nézelődni az oldalon, hazai tehetséges rajzók saját kiadványa lesz. Sok sikert nekik ^^
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///