Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Szóval:
A tippjeim indokokkal is.
A harmadik manga szerintem valami shoujo-romantikus lesz, mely eddig kimaradt a mangafan palettájából (persze ezt nem bánom, engem nem érint, de hát legyenek boldogok a kislányok velük)
ezért a harmadik tippem:
Honey and Clover (na jó, ez azért még lehet, hogy engem is érdekel, 10 kötet)
A harmadik manga szerintem valami shoujo-romantikus lesz, mely eddig kimaradt a mangafan palettájából (persze ezt nem bánom, engem nem érint, de hát legyenek boldogok a kislányok velük)
ezért a harmadik tippem:
Én is gondoltam rá, de végül SM-t írtam
MERT
japánban kiadtak egy uj, feldolgozott 12+2 kötetes változatot amihez Naoko rajzolt uj borítókat is. Erre nagyobb esélyt látok.(meg remélek is^^)
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-03 21:00:14
(#223) MInt már említette valaki, a Gravitationt egy másik kiadó próbálja megszerezni, így ez nem túl valószínű.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2008-04-03 20:51:51
(#222) Hát az előzőekből ítélve, bittos h lessz egy híresebb, shounen vagy shoujo manga, (esetleg Bleach, vagy FMA, talán One Piece,vagy DB a shounenekből, shoujo pedig... Nana esetleg? nagyon nem vagyok járatos a shoujok terén... de aminek naon örülnék az a SM )
Lessz egy komolyabb felnőttesebb, és/vag elgondolgodtató,(Hát xD olyan értelembe felnőttesebbeket nem naon szoktam olvasgatni, viszont az elgondolkodtató mangákat/animéket naon szeretem, örülnék a Wolf's Rainnek nagyon, de a Jigoku Shoujonak is, és a Portait de Petite Cossette -nek)
és egy kevésbé híres de jó manga. Hüm...
Lessz egy komolyabb felnőttesebb, és/vag elgondolgodtató,(Hát xD olyan értelembe felnőttesebbeket nem naon szoktam olvasgatni, viszont az elgondolkodtató mangákat/animéket naon szeretem, örülnék a Wolf's Rainnek nagyon, de a Jigoku Shoujonak is, és a Portait de Petite Cossette -nek)
és egy kevésbé híres de jó manga. Hüm...
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2008-04-03 20:45:44
(#221) Tippek:
Death Note
Inuyasha
Bleach
Gravitation-reménykedni még szabad
Death Note
Inuyasha
Bleach
Gravitation-reménykedni még szabad
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2008-04-03 20:44:18
(#220) Szóval:
Szinte biztos vagyok, hogy lesz egy rövidebb one-shot, és csak remélni tudom, hogy Takahasi Tsutomu mű lesz, hisz az Alive-val már sikerült kapcsolatot kialakítani a kiadóval, a japánokkal,
a tippem one-shotra:
Takahashi Tsutomu- Blue Heaven (2 kötet, nagyon király9
Mivel nagyon jó, viszonylag rövid (12 kötet), szinte biztos siker, ezért a
második tippem egyértelműen:
Death Note
ezért a harmadik tippem:
Az utolsó tippem egy újabb Animax siker széria, melyet elszalasztottam pár rész után, így kimaradt teljes egészében, de szívesen látnám itthon:
Full Metal Alchemist!
legyen így, :)
Szinte biztos vagyok, hogy lesz egy rövidebb one-shot, és csak remélni tudom, hogy Takahasi Tsutomu mű lesz, hisz az Alive-val már sikerült kapcsolatot kialakítani a kiadóval, a japánokkal,
a tippem one-shotra:
Takahashi Tsutomu- Blue Heaven (2 kötet, nagyon király9
Mivel nagyon jó, viszonylag rövid (12 kötet), szinte biztos siker, ezért a
második tippem egyértelműen:
Death Note
ezért a harmadik tippem:
Az utolsó tippem egy újabb Animax siker széria, melyet elszalasztottam pár rész után, így kimaradt teljes egészében, de szívesen látnám itthon:
Full Metal Alchemist!
legyen így, :)
beküldve: 2008-04-03 20:34:11
(#219) beküldve: 2008-04-03 20:32:50
(#218) Hali!
Nekem a tippeim (ami több is kizárt, de hát ha )
Gravitation, Jigoku Shuojo, Shaman Kiály ( ) ééés D.N.Angel
Nekem a tippeim (ami több is kizárt, de hát ha )
Gravitation, Jigoku Shuojo, Shaman Kiály ( ) ééés D.N.Angel
beküldve: 2008-04-03 20:31:50
(#217) -Death Note
-Air Gear
-School Rumble
-Monster
-Air Gear
-School Rumble
-Monster
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2008-04-03 20:27:57
(#216) beküldve: 2008-04-03 20:27:24
(#215) Akkor az én tippjeim:
1. Inuyasha (mert ez már rég tervben volt)
2. Death Note (mert ezt pletykálják)
3. Fushigi Yuugi (mert kell valami shoujo is)
+
4. SkyHigh
1. Inuyasha (mert ez már rég tervben volt)
2. Death Note (mert ezt pletykálják)
3. Fushigi Yuugi (mert kell valami shoujo is)
+
4. SkyHigh
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-04-03 20:26:53
(#214) Death Note-nak örülnék...valószinüleg pedig az Inzyasha-t adják ki mivel elméletileg a jogok már régota megvannak a mangafannak ^^ pedig engem sajna nem nagyon érdekel az inu :P Amugy remélem lesz 2 one-shot mert a sorozatokkal nehéz lenne minden mangafan terméket beszerezni XD
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Az animéből kiragadott screenshot-okból összeállított anime neve anime comic...egyszer kioktattak, azóta vágom
Á, köszi, fenének se volt per pillanat kedve utánakeresni mi erre a szakszó, de mostmár tudom xD
Amúgy a mangákon még gondolkodom... viszont hasonló a tippem, mint másoknak, de megálmodom még holnaputánra
Berni: necrokidnek szántam igazából a postot.
haha nahát az nagy lenne ha kiadnákXDDe nagyon kevés rá az esély sőtt..
Ana-chan:te tudod én csak szóltam!!
Ana-chan:te tudod én csak szóltam!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-03 20:20:30
(#211) Az animéből kiragadott screenshot-okból összeállított anime neve anime comic...egyszer kioktattak, azóta vágom
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Akkor mit szólnál a Sailoor Moon-hozXD ???
Azt egyszer már kiadátk magyarul..
A mangát nem adták ki magyarul, csak az animéból "fényképezett" képregényt (nem tudom mi az eljárás neve). A kettő meg ég és föld, a Sailor Moon manga olyan szééééép, amúgy tényleg jó lenne, ha kiadnák, 100% venném, pedig pettyet hosszú (relatív) az is. =)