Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-03 19:15:13
(#179) Sziasztok!
Nekem ez a 4 jön be legjobban:
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
Remélem valaki más is igy gondolja!
Nekem ez a 4 jön be legjobban:
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
Remélem valaki más is igy gondolja!
beküldve: 2008-04-03 19:13:13
(#178) Igen, rengeteg shounen van, nem mintha nem szeretném őket.. ..lány létemre..mer odafagyok teljesen, de jöhetne már vami shoujo is...*nyálcsorgatós szmájlíii*..De véresek is jók...oh igen szeeretem a vért... ..megyek megvenni az Élnit.. yep gyilkolás..*hullám*
Csak 1 dolgot sajnálok, hogy az úr kevés zsebpénzet teremtett nekem..miák..
Csak 1 dolgot sajnálok, hogy az úr kevés zsebpénzet teremtett nekem..miák..
Bleach
Death Note
Fullmetal Alchemist
Blue Dragon
Death Note
Fullmetal Alchemist
Blue Dragon
Igggen Igggen BLUE DRAGON!!!!!!!!!!! Akira mester nagyszerű utánozhatatlan rajzaival és mesteri történetével!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mondjuk valamiért mostanában a shounen is kezd elterjedni a lányok körében (pl.: naruto)
De igen, shoujo is kell mert elég sok a shounen(aminek én örülööök)
Sztem két lehetőség van:a négyes v a négy leglogikusabb módon kiválasztott mangák(szóval két shounen, egy shoujo és egy manhwa/manhua), v jól megtréfálják a népet és vmi őrült kombinációt dobnak piacra-mondjuk négy shoujó-t Ami azért nem valószínű
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2008-04-03 19:07:52
(#175) Bleach
Death Note
Fullmetal Alchemist
Blue Dragon
Death Note
Fullmetal Alchemist
Blue Dragon
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-03 19:07:41
(#174) De a Kenshin is érdekel
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2008-04-03 19:05:30
(#173) Ismerős Én egyszercsak azon kptam magam, hogy Naruto és azóta is Naruto.Csakhogy az én kedvencem Kakashi
beküldve: 2008-04-03 18:52:42
(#172) Én már így is horogra akadtam A Kenshin az egyik legnagyobb kedvencem leányzó létemre, persze a kevésbé csöpögős shoujotól a josei-ig is kiterjed a kedvenc-listám.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2008-04-03 18:50:45
(#171) Mondjuk valamiért mostanában a shounen is kezd elterjedni a lányok körében (pl.: naruto)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-03 18:48:20
(#170) Jó kérdés, h vajon mik lesznek...Osztom az ötletet, h vmi koreai is lesz a négyesben...Talán még a Death Note, a YuYu Hakusho is valószínűsíthető, hiszen nagyon népszerű...Sztem lesz még egy shoujo is...csakhogy a lányok is horogra akadjanak a kiadónál
beküldve: 2008-04-03 18:45:27
(#169) Amúgy szerintem olyan sorozatok lesznek, amik mostanában nagyon elterjedtek animében és amit /majdnem/ mindenki szeret!
Kumiko
beküldve: 2008-04-03 18:40:20
(#168) 5 óra óta gondolkozok azon, hogy mit tippeljek...a végén már 13-ra leszűkítettem, majd húzogatósakat játszottam, azt a a 4-et (SK,MC:AH,OP,A) húztam ki a legtöbbször és még apámat is megkértem, hogy válasszon 4-et..
XD Remélem 1 bejön..
XD Remélem 1 bejön..
beküldve: 2008-04-03 18:35:07
(#167) beküldve: 2008-04-03 18:33:38
(#166) Na mivel fogalmam sincs mi lesz leirom mi lehetne:
1: Inu Yasha
2: Yu Yu Hakusho
3: Death Note
4: Fullmetal Alchemist
Milyen szep lenne ha legalabb egy bejonne.
Habar mind nagyon hosszu...
1: Inu Yasha
2: Yu Yu Hakusho
3: Death Note
4: Fullmetal Alchemist
Milyen szep lenne ha legalabb egy bejonne.
Habar mind nagyon hosszu...
beküldve: 2008-04-03 18:16:38
(#165) Reméljük hogy egyik sem fog!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)