Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-03 18:10:42
(#164) beküldve: 2008-04-03 18:08:25
(#163) Szerintem 1 one shot lesz...meg vmi koreai is tuti..rem a kettő többi shounen (am a BLEACH-et többen követelték már mint a DN-t) Mondjuk mit szólnátok a Blue Dragonhoz?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-03 18:02:41
(#162) Egyébként FMA jöhet, D-GMan is korrekt lenne. DNot meg annyian akarták már multkor is, h muszáj berakni közéjük Ja LoveHina is érdekes lenne, vicces manga.
Szerintem ebben a négyben egyébként kettő sorozat lesz, és 2 oneshot.
Szerintem ebben a négyben egyébként kettő sorozat lesz, és 2 oneshot.
Someday the Dream will End
Hey hey emberek butaságain nem nevetni!!*csak néha* De oks már megértettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
I's, Death Note, Trigun, meg valami kóreai. :)
Úgylegyen
Someday the Dream will End
Hmm am ez most hogy is megy mindenki tippelget és akkor utána..??Lesz valami??
ez 1 másik nagyon LOL hsz volt
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Na jó ez azért KICSIT durva volt Csak megkérdeztem mert nem tudtam BIZTOSAN!!!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Most ide értelmi fogyatékosok járnak? (Már bocs.)
rajtad kívül még 1-et se láttam itt (már bocs)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmm am ez most hogy is megy mindenki tippelget és akkor utána..??Lesz valami??
Most ide értelmi fogyatékosok járnak? (Már bocs.) Egyértelmű szerintem a verseny.
beküldve: 2008-04-03 17:43:57
(#155) Hmm am ez most hogy is megy mindenki tippelget és akkor utána..??Lesz valami??
beküldve: 2008-04-03 17:40:56
(#154) Na szóval... YYH-t még senki nem írta? szerintem erre hatalmas esély van!
beküldve: 2008-04-03 17:39:31
(#153) Nekem mindegy csak legyen közte DEATH NOTE
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerintem a 4 új a következök:
1.Naruto
2.Árnybíró
3.Rurosin Kensin
4.Death note
5.Fullmetal alchemist
1.Naruto
2.Árnybíró
3.Rurosin Kensin
4.Death note
5.Fullmetal alchemist
OFF:ez a komment alig pár dologban hibáddzik
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-03 17:35:22
(#151) Szerintem a 4 új a következök:
1.Naruto
2.Árnybíró
3.Rurosin Kensin
4.Death note
5.Fullmetal alchemist
1.Naruto
2.Árnybíró
3.Rurosin Kensin
4.Death note
5.Fullmetal alchemist
Az első 3 az már hányezer éve megy magyarországon?