Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-03 19:47:30
(#194) Remélem az egyik a Hikaru no Go. Bár erre kevés esélyt látok. XD Emelett örülnék még a Prince of Tennisnek is, vagy a Yu-Gi-Oh!-nak, vagy a D.Gray-mannek, vagy valami jó shoujónak. *.*
beküldve: 2008-04-03 19:45:19
(#193) Nah akkor mostmár én is összefoglalom szal az én tippeim:
Bleach
Death-Note
Imadoki
(Full Metal Alchemist)-->Csak hogy legyen 4.XD
Bleach
Death-Note
Imadoki
(Full Metal Alchemist)-->Csak hogy legyen 4.XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-03 19:44:57
(#192) Ginerva, te most elhatároztad h mindenképpen szétoffolod a topikot?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
L vagy Light?Mármint a lakatlan szigetes dolog... Melyik a kawaii-bb? [/QUOTE]
hmmm..ezen most gondolkodni kell..*elvonul a sarokba, mint micimackó.*...Asszem L-el szivesen lennék egy icipici lakatlan szigeten.. Te melyikkel?
[/QUOTE]
Nah, azért L a király!! L a király!! Amúgy vmilyen elvont sznten nekem még Ryuk is tetszik..vagy ez már túl bizarr
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2008-04-03 19:41:56
(#190) Nem, de hallottam már róla másoktól...
a boys' love first date-em egy pszichothriller volt Yuuki kaori sensei-től és 16 voltam Enyhén szólva sokkolt, szóval azóta sem olvastam el a mangát újra Nah ,nem azért mert rossz, sőt kiváló mind történetileg, mind grafikailag, csak lesokkolta szegény tinédzser lelkivilágomat...
a boys' love first date-em egy pszichothriller volt Yuuki kaori sensei-től és 16 voltam Enyhén szólva sokkolt, szóval azóta sem olvastam el a mangát újra Nah ,nem azért mert rossz, sőt kiváló mind történetileg, mind grafikailag, csak lesokkolta szegény tinédzser lelkivilágomat...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
[/QUOTE]
hmmm..ezen most gondolkodni kell..*elvonul a sarokba, mint micimackó.*...Asszem L-el szivesen lennék egy icipici lakatlan szigeten.. Te melyikkel?
beküldve: 2008-04-03 19:34:54
(#188) Hát én először nagyon idegenkedtem a boys lovetól..főleg mikor először taliztam vele, és az első tali nagyon perverz volt... ..de lassaskán csak megbarátkoztam vele, csak ne legyen túl perverz...
Látta valaki a Teljes napfogyatkozás című filmet? Verlaine+Rimbaud, azaz David Thewlis és Leonardo DiCaprio.
Látta valaki a Teljes napfogyatkozás című filmet? Verlaine+Rimbaud, azaz David Thewlis és Leonardo DiCaprio.
A véres dolgokat én is kedvelem..."vámpírmánia és miegyebek"-nah, azért harapdálni nem szoktam, ezt a mai világban inkább kihangsúlyozom...bár ki tudja
Én szoktam harapdálni..persze nem mindenkit (legtöbbször öcsémet)...néha kutyának képzelem magam...
Jé ma csütörtök van! Ma lesz a DN! yep yep..*tapsikol.*
Imádom L-t és Lightot.. L hogy bír annyi édeset enni? Nem kap szorulást vagy nem lesz cukor beteg? De jó neki! Én 100, hogy meghíznék hamar, uh most úgy irigyelem, mondjuk most se vagyok épp gebe.. hopp sokat beszélek
Kakashiért én is odavagyok..
L vagy Light?Mármint a lakatlan szigetes dolog... Melyik a kawaii-bb?
beküldve: 2008-04-03 19:25:22
(#186) Hát, az igazat megvallva a Bleach nekem nem nagyon jött be...És most giant gomen minden fantól, nem kritikának szántam Mielőtt elűznétek, azért leszögezem, hogy a karakterekkel és az alapsztorival nincsen semmi bajom, csak vhogy nem érzem a Bleach-nél azt az animefan szívdobogást...De ez ténleg nem kritika akar lenni, csak vélemény...
Tudjátok mi lenne a poén? Ha shounen ai lenne az egyik fantastic four Nah, akkor dobnék egy hátast és elmennék templomba megköszönni Istennek Van még más lány is itt aki boys' love fan?Vagy csak én volnék ily perverz és inkább húzzam meg magam...
Tudjátok mi lenne a poén? Ha shounen ai lenne az egyik fantastic four Nah, akkor dobnék egy hátast és elmennék templomba megköszönni Istennek Van még más lány is itt aki boys' love fan?Vagy csak én volnék ily perverz és inkább húzzam meg magam...
Sziasztok!
Nekem ez a 4 jön be legjobban:
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
Remélem valaki más is igy gondolja!
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
Nem tudom, jól értelmezted-e a topic célját, de itt nem a kedvenceinket (illetve lehet hogy pont azokat írtuk) írjuk le, hanem tippelünk, mi lehet a Mangafan főoldalon található 4 doboz tartalma, ami biztosan nem lesz sem az Árnybíró, sem a Naruto, mivel ez a kettő már réges régen ki lett adva ( ); ezek most teljesen új dolgok lesznek. Aki eltalál 4-ből 3-at, az az egyikből rendelhet kötetet. Jól mondom?
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Sziasztok!
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
1.Naruto
2.Shaman King
3.Inu Yasha
4.Árnybiro
itt most nem az a téme, kinek mi jön be legjobban, hanem h ki mire tippel, mit adnak ki
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A véres dolgokat én is kedvelem..."vámpírmánia és miegyebek"-nah, azért harapdálni nem szoktam, ezt a mai világban inkább kihangsúlyozom...bár ki tudja
Én szoktam harapdálni..persze nem mindenkit (legtöbbször öcsémet)...néha kutyának képzelem magam...
Jé ma csütörtök van! Ma lesz a DN! yep yep..*tapsikol.*
Imádom L-t és Lightot.. L hogy bír annyi édeset enni? Nem kap szorulást vagy nem lesz cukor beteg? De jó neki! Én 100, hogy meghíznék hamar, uh most úgy irigyelem, mondjuk most se vagyok épp gebe.. hopp sokat beszélek
Kakashiért én is odavagyok..
beküldve: 2008-04-03 19:23:47
(#182) 1.InuYasha (egyzser már volt róla szó--le is vették a manga.hu-ról)
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-03 19:16:33
(#181) beküldve: 2008-04-03 19:15:44
(#180) A véres dolgokat én is kedvelem..."vámpírmánia és miegyebek"-nah, azért harapdálni nem szoktam, ezt a mai világban inkább kihangsúlyozom...bár ki tudja