Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Egyetértek. Mi a francnak adnának ki olyat, amit már amúgy is láttam???
Talán mert más élmény olvasni, mint nézni? Talán mert nem teljesen (vagy semennyire se) egyezik az animéje és a mangája? Talán mert a manga még most is fut, de az animét már rég abbahagyták?
Ne legyetek már ennyire szűklátókörűek!!!!
Ha a DN-t,FMA-t és a Bleacht adják ki jó sok ajándékot kell szétosztaniuk... ezért gondolom h nem ezek lesznek. Amugy nem muszály olyan sorozatot kiadni ami most megy aTVben mert ember ugy is gondolkodhat minek olvassam el hamár láttam?
Egyetértek. Mi a francnak adnának ki olyat, amit már amúgy is láttam???
ツハベエカフ
beküldve: 2008-04-03 15:34:13
(#117) Ha a DN-t,FMA-t és a Bleacht adják ki jó sok ajándékot kell szétosztaniuk... ezért gondolom h nem ezek lesznek. Amugy nem muszály olyan sorozatot kiadni ami most megy aTVben mert az ember ugy is gondolkodhat minek olvassam el hamár láttam?
beküldve: 2008-04-03 15:31:23
(#116) Hmm... szeritem 1. Clover 2. +Anima
3. Chrno Crusade 4. Air Gear De úgyis tudom, hogy ez képtelenség
3. Chrno Crusade 4. Air Gear De úgyis tudom, hogy ez képtelenség
"Hülye vagyok? De csak amennyire kell!"
beküldve: 2008-04-03 15:20:34
(#115) Én is megpróbálom,ha már itt vagyok^^Legyen FMA,Death Note,Bleach és mondjuk a , a...a...valami egykötetes seinen. Vagyis...mintha csiripeltek volna a madarak valamit a Gravitationnal kapcsolatban...hmm.Legyen a negyedik a Gravi,nem mintha annyira vágynék rá.
A Gravit a Mangattack madarai csiripelik. ;)
beküldve: 2008-04-03 15:07:31
(#114) Őszinte leszek, többek is azt tippelték, mint én fogom, de saját kútfőből gondolkodok persze. A világ egyik legboldogabb embere lennék, ha valami kijönne Watasétől, és sokan kérték már tőle az Ayashi no Cerest, ám mégsem rakom be a tippjeim közé. Terhát akkor a tippek:
-Inuyasha (mert már régebben is próbáltátok, igaz még nem ért véget)
-Bleach (szintén nincs még vége, de nagyon népszerű)
-Death Note (az anime megjelenésével nagyon sok rajongója lett)
-Fullmetal Alchemist (mert ez is nagyon népszerű, és a fenti háromhoz hasonlóan már sokan kérték)
Nos remélem, nyerek Túl szép is lenne..
-Inuyasha (mert már régebben is próbáltátok, igaz még nem ért véget)
-Bleach (szintén nincs még vége, de nagyon népszerű)
-Death Note (az anime megjelenésével nagyon sok rajongója lett)
-Fullmetal Alchemist (mert ez is nagyon népszerű, és a fenti háromhoz hasonlóan már sokan kérték)
Nos remélem, nyerek Túl szép is lenne..
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2008-04-03 15:01:32
(#113) Én is megpróbálom,ha már itt vagyok^^Legyen FMA,Death Note,Bleach és mondjuk a , a...a...valami egykötetes seinen. Vagyis...mintha csiripeltek volna a madarak valamit a Gravitationnal kapcsolatban...hmm.Legyen a negyedik a Gravi,nem mintha annyira vágynék rá.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-03 14:37:24
(#112) Hát a Narutoból kiindulva sztem is a Bleach, Full Metal Alchemist, D.Gray Man és a Death Note ^^
beküldve: 2008-04-03 14:36:00
(#111) beküldve: 2008-04-03 13:54:12
(#110) Szerintem >most még< nem kezdenek bele mégegy végtelen pálcikaember shounenbe. De így Naruto után szerintem a Bleachre is lecsapnak. Vagy ha nem mot, majd máskor. Lehet Mangafan lesz a magyar shounen kiadó, aztán lassan a 'konkurencia' is egy-egy műfajhoz áll. Óó x)
Aztán mégegy kérdés: ezek közül valamelyik beszerezhető lesz már conon?
Aztán mégegy kérdés: ezek közül valamelyik beszerezhető lesz már conon?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-03 13:48:30
(#109) /Soha semmitsenem nyertem még... remélem imám odafönt meghallgattatik. XD/
1.Bleach
2.Death Note
3.Inuyasha
4.FMA
Hát asszem nem mondtam újat.
És kezdem összekuporgatni rájuk a pínz. XD /Titkon azt remélem, hogy valami egykötetes is lesz köztük, azt kibírnám anyagilag./
1.Bleach
2.Death Note
3.Inuyasha
4.FMA
Hát asszem nem mondtam újat.
És kezdem összekuporgatni rájuk a pínz. XD /Titkon azt remélem, hogy valami egykötetes is lesz köztük, azt kibírnám anyagilag./
---Ragyogj! Fontos, hogy az ember hatással legyen a környezetére. Még nincs késő! Legyél te is radioaktív!---
beküldve: 2008-04-03 13:45:05
(#108) Ha már 4et kell tippelni, akkor a Suikoden és Death Note mellé tippelném a Fullmetal Alchemistet és a Bleachet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-03 13:36:48
(#107) Hát, őszintén meg leszek lepve, ha bárki is eltalája mind, de legalább 3-at. Azért én is tippelek, mert így legalább a semminél nagyobbak lesznek a nyerési esélyeim...bár nem sokkal.
-Bleach
-Death Note
-Full Metal Alchemist
-Honey & Clover
Az indoklás annyi lenne, hogy amit a médiapartner megvett, és sikerre vitt, azt könnyebb eladni.
-Bleach
-Death Note
-Full Metal Alchemist
-Honey & Clover
Az indoklás annyi lenne, hogy amit a médiapartner megvett, és sikerre vitt, azt könnyebb eladni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-04-03 13:28:57
(#106) huuuhuuu...ez tök jóóó
én a Death Note-ra, Wallflower-re, FMA-ra és a Bleach-re tippelnék!!
tök kíváncsi vagyok h tényleg mik lesznek majd...
én a Death Note-ra, Wallflower-re, FMA-ra és a Bleach-re tippelnék!!
tök kíváncsi vagyok h tényleg mik lesznek majd...
beküldve: 2008-04-03 13:28:50
(#105) én sem szeretnék kimaradni a játékbó, úgyhogy a tippjeim:
-bleach
-utena
-death note
-inuyasha
-bleach
-utena
-death note
-inuyasha