Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-03 13:27:39
(#104) beküldve: 2008-04-03 13:03:52
(#103) Suikodennek és Death Notenak örülnék, főleg ilyen rossz napok után e két manga nagyon boldoggá tenne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-03 11:59:54
(#102) Húú, remélem, hogy az egyik a Ranma lesz. :P
Az én tippeim:
Bleach, Death Note, InuYasha, Ranma. MIndegyik Shueisha, illetve Shogakukan, mint a korábbi kiadványok.
Az én tippeim:
Bleach, Death Note, InuYasha, Ranma. MIndegyik Shueisha, illetve Shogakukan, mint a korábbi kiadványok.
beküldve: 2008-04-03 11:56:04
(#101) Tippjeim (bár nem szoktak bejönni XD):
Death Note
Inuyahsa
Yu Yu Hakusho
Bleach
Death Note
Inuyahsa
Yu Yu Hakusho
Bleach
Nothing ends till the day we die... /Endou Yoshito/
beküldve: 2008-04-03 11:01:13
(#100) beküldve: 2008-04-03 10:45:20
(#99) Tippek: YUYU Hakushu
Genshoumaden Saiyuki
Bleach
Death Note
A másodikban én csak reménykeni tudok, de ezt szerintem tuti hogy nem adják ki! Bár szrintem nagyon jó
Genshoumaden Saiyuki
Bleach
Death Note
A másodikban én csak reménykeni tudok, de ezt szerintem tuti hogy nem adják ki! Bár szrintem nagyon jó
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-03 10:26:16
(#98) GitS
Bleach
Death Note
Inuyasha (vagy valami más shoujo)
Népszerűségük miatt gondolom, meg a GitSnek és DN-nak örülnék is, másik kettő se rossz, de azokat nem venném.
Akármi is lesz, szép bővülés a Mangafantól, reméljük bírni fogja a megjelentetést.
Bleach
Death Note
Inuyasha (vagy valami más shoujo)
Népszerűségük miatt gondolom, meg a GitSnek és DN-nak örülnék is, másik kettő se rossz, de azokat nem venném.
Akármi is lesz, szép bővülés a Mangafantól, reméljük bírni fogja a megjelentetést.
beküldve: 2008-04-03 09:16:48
(#97) Akkor kiegészítem én is.
Volt ugye:
FMA
Bleach
Inuyasha
és legyen mondjuk a negyedik tipp ümmm...
Blame! (mert cyberpunk rulez! )
Volt ugye:
FMA
Bleach
Inuyasha
és legyen mondjuk a negyedik tipp ümmm...
Blame! (mert cyberpunk rulez! )
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
-Osa logy (logikus lenne )
-Skyhigh (annyian írták, hogy az már gyanús )
-Trigun (mert az Karácsony lenne )
-Cowboy Bebop (mert az Duplakarácsony lenne )
-Skyhigh (annyian írták, hogy az már gyanús )
-Trigun (mert az Karácsony lenne )
-Cowboy Bebop (mert az Duplakarácsony lenne )
De ha megint valami ezer+ kötetes sónen lesz...
Trigunban szinte 100% biztos vok h nem lesz ugyanis, még kb fél éve beszéltem szeméjesen Csabával, és akkor szóba került a Trigun mint anime...na akkor én rákérdeztem a mangára(mert bevallom foggalmam sem volt h mien a Trigun manga) és akkor monta h az anime után lett, ésh megsem közelíti az anime szintjét...
na ennyi lett volna a kis okfejtésem
és vhol aztis monta Csaba vmejik topicban h a CB manga sem az igazi, az anime sokkal jobb...ergó én erre sem számítok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Jaj, nem voltam világos...
- négy tipp lehet
- ebből hármat kell eltalálni
Bocsi.
- négy tipp lehet
- ebből hármat kell eltalálni
Bocsi.
Valaki ráhibázott már valamire? Ha igen, mennyi jött be?
Mivel már rengeteg címre volt tipp, úgyse tudnánk, hogy melyek azok.
beküldve: 2008-04-03 08:03:55
(#94) Akkor a negyedik tippem Chrono Crusade, mert az rövid
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-04-03 07:11:28
(#93) Alsó-jobb-szélső: Tavaszi SakuraCon! Ugyi?
Közben rájöttem, hogy az egy nappal később lesz... Így fin... izé... gőzöm sincs...
Közben rájöttem, hogy az egy nappal később lesz... Így fin... izé... gőzöm sincs...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-03 06:41:08
(#92) beküldve: 2008-04-03 06:08:51
(#91) Váá, szívgörcs.
Na mind1. Tippek:
- Bleach (99%-os bizonyosság, Naruto után és a magyar fandomot nézve)
- Death Note (90%, ua. mint a Bleach)
- Inuyasha (99%, mivel már volt szó róla)
- One Piece (50%)
Hát remélem legalább egyet tévedtem, mert 4 neverending sorozat (nah jó, a DN csak 12 kötet... LOL) kicsit sok lenne, ill reménykedem, h a 4 közül legalább egy seinen lesz. (Még shounen-ai-t is olyan szívesen tippeltem volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljön az a nap, mikor ennek a kiadónak a listáján shounen-ai-t látunk majd. ^^") Nah, már alig várom, hogy lássuk az eredményeket. Remélem nem én nyerek és lesz benne (pozitív) meglepetés is.
Na mind1. Tippek:
- Bleach (99%-os bizonyosság, Naruto után és a magyar fandomot nézve)
- Death Note (90%, ua. mint a Bleach)
- Inuyasha (99%, mivel már volt szó róla)
- One Piece (50%)
Hát remélem legalább egyet tévedtem, mert 4 neverending sorozat (nah jó, a DN csak 12 kötet... LOL) kicsit sok lenne, ill reménykedem, h a 4 közül legalább egy seinen lesz. (Még shounen-ai-t is olyan szívesen tippeltem volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljön az a nap, mikor ennek a kiadónak a listáján shounen-ai-t látunk majd. ^^") Nah, már alig várom, hogy lássuk az eredményeket. Remélem nem én nyerek és lesz benne (pozitív) meglepetés is.
beküldve: 2008-04-03 06:03:57
(#90) Sziasztok!
Nah én totál le vagyok maradva ...... Ez a visszaszámlálás mit jelent? Úgy értem valami olyasmit, hogy con-ra a Mangafan kihoz 3 új mangát? :) És ezeket be lehet tippelni?:)
Mina
Nah én totál le vagyok maradva ...... Ez a visszaszámlálás mit jelent? Úgy értem valami olyasmit, hogy con-ra a Mangafan kihoz 3 új mangát? :) És ezeket be lehet tippelni?:)
Mina