Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
kepregeny.net-en írták h artbook nem valószínű (nem tudom melyik kiadó v melyik ember írta), mivel sokkal gazdaságosabb behozatni minthogy magyarul kiadni. meg szerintem nincs is sok értelme...
Jogos, csak tippeltem. De most az a fektetett téglalap is manga? Mert akkor még mondanom kell egyet x')
szerintem biztosan. én annak az osa logyt tippelném, mert végülis az már kapcsolódik az árnybíróhoz... de aztán lehet h rosszul gondolom és nem jön ki most még az a kötet...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
és ilyenkor csak egyszer lehet leadni a voksunkat 3 mangára, vagy többször is lehet irni?
Nem ér csalni. Egy tipp és kész.
Oké rendben. Értettem
kepregeny.net-en írták h artbook nem valószínű (nem tudom melyik kiadó v melyik ember írta), mivel sokkal gazdaságosabb behozatni minthogy magyarul kiadni. meg szerintem nincs is sok értelme...
Jogos, csak tippeltem. De most az a fektetett téglalap is manga? Mert akkor még mondanom kell egyet x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-02 20:34:03
(#41) Ugye bárkinek lehet többször is próbálkoznia?
Látom már volt kérdés, de Csabától nem kaptunk még egyértelmű választ.
Látom már volt kérdés, de Csabától nem kaptunk még egyértelmű választ.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-02 20:34:52
és ilyenkor csak egyszer lehet leadni a voksunkat 3 mangára, vagy többször is lehet irni?
Nem ér csalni. Egy tipp és kész.
beküldve: 2008-04-02 20:32:46
(#39) és ilyenkor csak egyszer lehet leadni a voksunkat 3 mangára, vagy többször is lehet irni?
beküldve: 2008-04-02 20:27:12
(#38) Lenin élete és művei I-III.
Na jó, legyen:
Bleach
FMA
Inuyasha
Na jó, legyen:
Bleach
FMA
Inuyasha
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-02 20:27:05
(#37) rendben értem...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Akkor akkor
-Osa Logy
-Bleach
-Cardcaptor Sakura
De így hol a Death Note? Nomindegy. Most a felső téglalap is manga, vagy esetleg valami artbook/egyéb?
-Osa Logy
-Bleach
-Cardcaptor Sakura
De így hol a Death Note? Nomindegy. Most a felső téglalap is manga, vagy esetleg valami artbook/egyéb?
ecchit miért nem leletem a tippek közt???????hát én sziv látnám.. ayashi no cerest.. de ez csak álom..
én a DV bejelentése után (berserk, angel sanctuary) nem mondanék olyat h "álom", meg h lehetetlen.... szerintem mostmár bármi lehetséges manga terén Magyarországon...
beküldve: 2008-04-02 20:24:25
(#34) Akkor akkor
-Osa Logy
-Bleach
-Cardcaptor Sakura
-Osa Logy
-Bleach
-Cardcaptor Sakura
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-02 20:23:43
(#33) ecchit miért nem leletem a tippek közt???????hát én sziv látnám.. ayashi no cerest.. de ez csak álom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-02 20:23:31
(#32) Én alig ismerek mangákat, ezért már most igen rossz helyről indulok. De azért ez a nyereményjáték tök jó dolog. Most lesz csak igazán népszerű ez a topic.
beküldve: 2008-04-02 20:22:05
(#31) Címet is elég
mi mást lehetne? szerzőre is lehet tippelni v műfajra?