Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-02 20:04:44
(#14) hali.. kedvenc gyenfe értelmi képességekkel megáldott pöttömötöknek vki magyarázza má' el mi a rák ez itt ni..*erősen a szmálálókra mutat*.. köszi..és mi ez a tippelgetés?? jah.. assz vágom azért nem ártana homályosítani engem.. köcce
no az én édes anyám megválaszolta..
no az én édes anyám megválaszolta..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-02 20:03:49
(#13) A MangaFan csakis magyarul ad ki mangákat eredeti, japán fordításból. Amúgy a hírlevél is jó dolog, már nagyon várjuk.
Milyen népszerű most ez a topic, de ez várható volt.
Milyen népszerű most ez a topic, de ez várható volt.
Már átléptem a hsz.-emmel a bűvös 600-as számot is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-02 20:04:43
Bleach? Ez most jutott eszembe..
Bleach-nek örülnék de ha az akkor remélem hogy magyar..
Nem értelek.. gondolod h japánul adják ki?
gondolom hogy nem japánul adják ki csak jobb a reménykedés
Nem értelek.. gondolod h japánul adják ki?
beküldve: 2008-04-02 19:56:58
(#9) beküldve: 2008-04-02 19:56:36
(#8) Az idegtépés sikerült, de nem bánom, mert a jó dolgok miatt szokták általában az idegeinket téni. Fogalmam sincs, hogy mik lehetnek azok. Ha emeric igazat mondott, akkor a véleményem: Death Note-ot egyértelműen vezsem, a többibe bele-bele nézegetek, mert a Trigunt nem ismerem (nem néztem animében), az I's-t pedig végképp nem ismerem.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-02 19:57:00
beküldve: 2008-04-02 19:56:26
(#7) Reménykednék olyanban, hogy Fullmetal Alchemist... *-*
Shoujo is lehetne az egyik... aztán otthagynám a boltban az összes pénzem
Shoujo is lehetne az egyik... aztán otthagynám a boltban az összes pénzem
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2008-04-02 19:50:07
(#6) beküldve: 2008-04-02 19:26:08
(#5) Tippem? A mangafannak inkább csak shonen címei vannak. Talán jön valami direkt a csajoknak? Esetleg seinen? Vagy talán megint jön valami egy kötetes?
Nem tippelek egyenlőre, szépen kivárom. Abban nagyon jó vagyok...
UPDATE: ha új címek jönnek, ideje a csapat bővítésének!
Nem tippelek egyenlőre, szépen kivárom. Abban nagyon jó vagyok...
UPDATE: ha új címek jönnek, ideje a csapat bővítésének!
Szerk: Rudymester 2008-04-02 19:29:32
beküldve: 2008-04-02 19:16:15
(#4) Egy új taggal bővültök, és három új manga fog majd kijönni, egy mindenképp shoujo. Az egyik a Skyhigh lessz. Én így gondolom.
Vaagy egy olajbáró magánhadseregére támaszkodva rendszerváltást hajtotok végre, kommunista hatalmi rendszert és bábkormányt építetek ki, melyet a háttérből irányítotok majd. Egyelőre szükségetek van egy vezetőre, és három alvezérre, és ez tulajdonképpen egy álláshirdetés.
Vaagy egy olajbáró magánhadseregére támaszkodva rendszerváltást hajtotok végre, kommunista hatalmi rendszert és bábkormányt építetek ki, melyet a háttérből irányítotok majd. Egyelőre szükségetek van egy vezetőre, és három alvezérre, és ez tulajdonképpen egy álláshirdetés.
Helyzet, mint egy évvel ezelőtt Lehet találgatni, kulturált hangnemben esélyeket latolgatni, minket anyázni az idegtépés miatt... hajrá!
Szerk: nemsokára lesz hírlevél is a dologról.
Fú ezt most megláttam és majdnem hátast dobtam... szent ég.. van egy elméletem de nem akarok szarvast lőni.
Addig is csendben szenvedek
beküldve: 2008-04-02 19:10:36
(#2) Nocsak, ennek örömére abbahagyom a fikázást [plusz nem úgy néz ki, mintha bármit is felfognának belőle ._."]. =D
Akkor most félreértések elkerülése végett tisztázzuk: négy darab új manga lesz, agy a felső téglalap valami más? O.O
Akkor most félreértések elkerülése végett tisztázzuk: négy darab új manga lesz, agy a felső téglalap valami más? O.O
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-02 19:05:44
(#1) Helyzet, mint egy évvel ezelőtt Lehet találgatni, kulturált hangnemben esélyeket latolgatni, minket anyázni az idegtépés miatt... hajrá!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...