Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-02 20:17:46
(#29) beküldve: 2008-04-02 20:16:47
(#28) Nyerés: nincs ellenemre, csak írjon, aki nyert (linkelve a tippjét), mert a múltkor is egy fél év csúszással sikerült kiküldenünk.
Mivel már ezt-azt lehet sejteni, ezért hármat kell eltalálni. Címet is elég
Szabályok tehát: három eltalált cím, egyet választhat az illető közülük. Hajrá
Mivel már ezt-azt lehet sejteni, ezért hármat kell eltalálni. Címet is elég
Szabályok tehát: három eltalált cím, egyet választhat az illető közülük. Hajrá
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-02 20:16:44
(#27) Egyébként meg mindegy, mert nincs olyan ember, aki eltalálna kettőt a háromból. (Vagy hármat a négyből, nem tudom...)
Áhh, ha lenne, akkor Csaba szerintem már bejelentette volna. Vagy nem?
"Helyzet, mint egy évvel ezelőtt" by Csaba
ebből mi következik? h igen, lehet nyerni...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Vaagy egy olajbáró magánhadseregére támaszkodva rendszerváltást hajtotok végre, kommunista hatalmi rendszert és bábkormányt építetek ki, melyet a háttérből irányítotok majd. Egyelőre szükségetek van egy vezetőre, és három alvezérre, és ez tulajdonképpen egy álláshirdetés.
Nem éééér! Honnan tudtad?!!?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Áhh, ha lenne, akkor Csaba szerintem már bejelentette volna. Vagy nem?
Talán megkéne kérdezni tőle, nem?
beküldve: 2008-04-02 20:14:36
(#23) Áhh, ha lenne, akkor Csaba szerintem már bejelentette volna. Vagy nem?
ha jól tippelünk lehet nyerni mangát??? na neeeeeeeeeee ez vicc akar lenni???????
tavaj úgy volt h 3ból 2őt v többet eltalálsz akkor azokból egy ingyenkötetet kaptál. amelyikből kértél. tehát csak egyetlen egy mangát a címek közül. de h idén van e ilyen.... szerintem igen, de ez csak az ÉN véleményem, semmi konkrétum!
beküldve: 2008-04-02 20:13:27
(#21) beküldve: 2008-04-02 20:11:39
(#20) ha jól tippelünk lehet nyerni mangát??? na neeeeeeeeeee ez vicc akar lenni???????
Helyzet, mint egy évvel ezelőtt Lehet találgatni, kulturált hangnemben esélyeket latolgatni, minket anyázni az idegtépés miatt... hajrá!
Szerk: nemsokára lesz hírlevél is a dologról.
Ismét lehet nyerni mangát, ha eltaláljuk a címeket?
szerintem biztosan.
Helyzet, mint egy évvel ezelőtt Lehet találgatni, kulturált hangnemben esélyeket latolgatni, minket anyázni az idegtépés miatt... hajrá!
Ismét lehet nyerni mangát, ha eltaláljuk a címeket?
hali.. kedvenc gyenfe értelmi képességekkel megáldott pöttömötöknek vki magyarázza má' el mi a rák ez itt ni..*erősen a szmálálókra mutat*.. köszi..és mi ez a tippelgetés?? jah.. assz vágom azért nem ártana homályosítani engem.. köcce
Tiszta anyja... Ha lejár egy visszaszámláló, kiderül egy új Mangafan cím! Esetleg valami más meglepi.
beküldve: 2008-04-02 20:08:31
(#16) érdekes lesz ez az idei év is. csak kár h conra ezekből a kötetekből nem valószínű h ki is fog jönni vmi... a biztos tippem az a skyhihg lenne. és valószínűnek tartom még az osa logyt is, de azt nem tudom h külön írnák e vagy az árnybíróhoz tartozik. a hamradik tipp death note. negyedik meg nincs konkrétan, de legyen már shoujo v yuri is!!!!
beküldve: 2008-04-02 20:05:30
(#15) Ha nem csak shonent, hanem seinent is kiadnak, akkor már boldog leszek... úhogy.... eddig sem kicsit vártam a cont, de mosmá még annál is jobban... jaaaajjjjj.... még 17-et kell aludni!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3