Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2009-11-15 03:34:57
(#164) Minden Fullmetal Alchemist 3. DVD hibásan lett kiküldve vagy csak Én fogtam ki egy rosszat? A title-ket össze-vissza játsza nem egymás után ahogy kéne. Ha csak az enyém rossz, hol tudom cserélni??
beküldve: 2009-08-29 15:40:26
(#163) És a FMA-hoz mikor lehet díszdobozt rendelni???
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
A DN és Bleach esete egész más. Itt első perctől meg volt a választás lehetősége: sima lemez, vagy díszdoboz.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-08-28 09:23:10
beküldve: 2009-08-28 08:34:47
(#161) Nnah, az egész jó! És a Death Note-hoz és Bleach-hez is lehet majd külön csak a díszdobozkát megvenni?
beküldve: 2009-08-25 12:02:42
(#160) Wow fúúúú, ez most megnyugtató.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Boxot terveztek kiadni ebből is? és ha igen abban is szebb lemezek lesznek?És akkor köthetem fel magam, hogy mért nem vártam a boxig?
Igen, tervezünk boxot is kiadni (azt ne kérdezd mikorra). Aki megvette külön-külön a lemezeket ne "kösse fel magát" mert majd külön is meg lehet venni a dobozt . Így csak beleteszed a lemezeidet és kész a box amely árban és minőségben is azonos lesz az eredetivel.
Nem értem az idézett "szebb lemezek". A box és a síma lemezek minden szempontból azonosak, legfeljebb a boxban jobban érvényesül a külcsín.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-08-25 10:54:58
Tényleg? Akkor fölöslegesen rendeltem meg külön...-.-"
Nyugi, én is megrendeltem már, úgyhogy kicsit benéztem, de legalább a szeptemberire rá lehet hajtani.
Death Note 3 DVD. lesz
Szerk: Merchior 2009-08-25 09:23:10
beküldve: 2009-08-23 11:24:51
(#157) Senki sem tud időpontot?
Fullmetal Alcemist DVD 3.-at mikorra várható kb.? Valaki tudja? Én már nagyon várom.
Szerintem mindenki várja én is.
Tényleg? Akkor fölöslegesen rendeltem meg külön...-.-"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:12:07
2. DvD kapható valamelyik boltban? Sajnos sehol nem láttam még.
Az e-havi Mondo-hoz most azt adnak
beküldve: 2009-08-21 10:20:03
(#153) beküldve: 2009-08-21 10:07:57
(#152) Fullmetal Alcemist DVD 3.-at mikorra várható kb.? Valaki tudja? Én már nagyon várom.
beküldve: 2009-06-29 09:02:33
(#151) Mikor jön ki majd több DVD a Fullmetal Alchemist-böl? mertmár jólenne ha nemcsak 2-ő lenne
Lesznek még új részek a FMA-bol amit itt meglehetlesz vásárolni a 2DVD-n kivül?
Lesznek még új részek a FMA-bol amit itt meglehetlesz vásárolni a 2DVD-n kivül?
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:51:43
2. DvD kapható valamelyik boltban? Sajnos sehol nem láttam még.
Miért nem innen rendeld meg?