Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-04-24 15:58:09
(#58) beküldve: 2008-04-24 00:33:12
(#57) Mekkora ez a bizonyos eltérés? Csak a szöveg más, vagy a jelentés különbözik. Szerintem is a szájmozgásról meg ilyenek lehet szó.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-23 22:01:34
(#56) Gondolom azért tér el a felirat és a szinkron, mivel utóbbinál figyelni kell arra is, hogy a szájmozgások is passzoljanak. Előbbinél ez nem számít, így nem kell átkölteni. A DVD-filmek döntő többségénél is ez a helyzet, ha megnézitek. Ott is eltér a szinkron a felirattól.
Karaoke: sztem azt semmibe nem kerül rátenni a következő lemezre, majd szólunk a csapatnak
Hát az nagyon jó lenne, ha sikerülne!!
Szerk: Ayumi-chan 2008-04-23 21:08:04
beküldve: 2008-04-21 19:33:42
(#54) - mikor jön a következő lemez?
- csak erről az oldalról lehet majd megvásárolni, vagy pl. az xpress-től is?
- HA hosszabb sorozatok is ki lesznek adva DVD-n (pl. Blícs, Narutó) akkor azokon is csak négy rész lesz?
- az Elemental kb. 2 havonta ad ki egy lemezt sztem
- lesz mindenhol, xpress, tesco, meg a szokásos dvd-árus helyek (meg néhány nem-szokásosat is tervezünk)
- nagyjából mindenütt megszabják, hány epizód kerülhet egy dvd-re, ebbe ritkán van beleszólás tudtommal. Megnézed a standard edition nyugati kiadásokat, annyi rész lesz rajtuk.
Karaoke: sztem azt semmibe nem kerül rátenni a következő lemezre, majd szólunk a csapatnak
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Az első dolog volt amit megvettem. Nekem nagyon tetszik az egész dvd, nagyon jó lett . Csak az egyetlen dolog amivel nem tudok megbarátkozni, hogy a karaoke részt mindig leveszik a opening és ending részekről. Ezen meg az extrák közt rajta is van az opening és az ending rész felirat nélkül, úgyhogy tényleg nem értem miért nem lehet benne hagyni, hiszen akit eddig zavart is, az meg tudtja nézni zavaró feliratok nélkül.
Ez tényleg jó kérdés!
Én az edninget szeretném kornyikálni, de nincs felirat
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-21 18:14:31
(#51) Az első dolog volt amit megvettem. Nekem nagyon tetszik az egész dvd, nagyon jó lett . Csak az egyetlen dolog amivel nem tudok megbarátkozni, hogy a karaoke részt mindig leveszik a opening és ending részekről. Ezen meg az extrák közt rajta is van az opening és az ending rész felirat nélkül, úgyhogy tényleg nem értem miért nem lehet benne hagyni, hiszen akit eddig zavart is, az meg tudtja nézni zavaró feliratok nélkül.
én is megvettem, sőt már meg is néztem
az extrák nagyon tetszenek, grat érte
egyébként főleg a szinkron miatt vettem meg, mivel nincs animaxom és csak részleteket hallottam belőle
amúgy ami még feltűnt, hogy a felirat szinte szöges ellentétben van a szinkron szövegével
a felirat egyébként szerintem jobban fedi a valóságot, bár tudom, hogy más a kettő, de néha furi volt
én is várom a következő lemezt, szívesen látnék a következőn extraként mondjuk interjút a szinkronhangokkal
egyébként főleg a szinkron miatt vettem meg, mivel nincs animaxom és csak részleteket hallottam belőle
amúgy ami még feltűnt, hogy a felirat szinte szöges ellentétben van a szinkron szövegével
a felirat egyébként szerintem jobban fedi a valóságot, bár tudom, hogy más a kettő, de néha furi volt
én is várom a következő lemezt, szívesen látnék a következőn extraként mondjuk interjút a szinkronhangokkal
Egyetértek :P
Szinte teljesen más a szöveg és a szinkron, de ez van :P
Lenne egy kérdésem. Azért a mangára is lehet esély? Vagy azt nem akarták eladni és ezért nem siekrült kiadni?
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-21 17:12:58
(#49) én is megvettem, sőt már meg is néztem
Szerk: lumiere 2008-04-21 17:17:21
Valakinek ez lesz az első (shearer ). Nekem is kell. Én csak Narutot szkippeltem eddig.
Régen még a Mondót is meg szoktam venni, tehát nem ez lesz az első! ;P
Amúgy conon természetesen megvettem a DVD-t. Meg még nem néztem, de majd egyszer az is bekövetkezik.
Viszont lenne pár kérdésem:
- mikor jön a következő lemez?
- csak erről az oldalról lehet majd megvásárolni, vagy pl. az xpress-től is?
- HA hosszabb sorozatok is ki lesznek adva DVD-n (pl. Blícs, Narutó) akkor azokon is csak négy rész lesz?
riku vled tartok..sztem képzelhetjük már a kést a hátunkba
Az enyémbe is jöhet *.*
szerintem egyszerűbb ha csoportos harakirit követünk el..ki tart vlem??
Az nem jó... Mert egyszer láttam egy videót, amin egy csávó harakirizett, de mindig elrontotta, rosszul állt a gallérja, rossz kézzel fogta a kardot, ezért rászóltak, és vagy tízszer újra kellett kezdenie Szegény majdnem elvérzett, de még szúrogatta magát A japán etikett
riku vled tartok..sztem képzelhetjük már a kést a hátunkba
Az enyémbe is jöhet *.*
szerintem egyszerűbb ha csoportos harakirit követünk el..ki tart vlem??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
riku vled tartok..sztem képzelhetjük már a kés a hátunkba
Akkor tartsunk össze krikszkraksz barátunkkal, és készüljünk fel az igazi késekre.
riku vled tartok..sztem képzelhetjük már a kés a hátunkba
Az enyémbe is jöhet *.*