Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-04-07 10:47:17
(#28) A movie és a specialok is ki lesznek adva és gyűjtői doboz tervbe van-e véve extraként (mint Ghibli sorozatnál)?
beküldve: 2008-04-07 01:47:47
(#27) Noh, most meglepődtem, hogy anime, és nem manga. (meg egyben kicsit szomorú is vagyok. :( vártam nagyon a mangáját) Bár akkor a tippelős topikból eddig 1/1 tippem bejött. Kíváncsi vagyok a másik 3 újdonságra. (ami akkor ugye már mind manga lesz :) )
FMA DVD-t meg sztem meg fogom venni, mégiscsak fav sorozat. (mégha a mangáját jobban is szeretem) Jó lenne meglenne originalban is.
Az különösebben nem izgat h milyen lesz rajta a szinkron, mert én úgyis eredeti hangokat szeretem. :) (és már felirat nélkül is majdnem betéve tudom mikor mit mondanak XD )
FMA DVD-t meg sztem meg fogom venni, mégiscsak fav sorozat. (mégha a mangáját jobban is szeretem) Jó lenne meglenne originalban is.
Az különösebben nem izgat h milyen lesz rajta a szinkron, mert én úgyis eredeti hangokat szeretem. :) (és már felirat nélkül is majdnem betéve tudom mikor mit mondanak XD )
Szerk: nikici 2008-04-07 01:49:48
beküldve: 2008-04-06 23:14:08
(#26) Erősen gondolkozom rajta, mert
1. 4-4 résszel haladva ez biza 13 dvd lesz...
2. őszintén szóval a történet vége eléggé leül
3. 13*1500=19500
Szóval agyalok rajta
1. 4-4 résszel haladva ez biza 13 dvd lesz...
2. őszintén szóval a történet vége eléggé leül
3. 13*1500=19500
Szóval agyalok rajta
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sztem tök jó h a Mangafan az animék felé is nyit!
Hmm, akkor lehet, hogy egyszer kiadják az Árnybíró animéjét is, netalán ?
Szerk: miyu 2008-04-06 22:20:45
beküldve: 2008-04-06 21:48:45
(#24) Oro? Hát ezzel alaposan megleptetek Mangára számítottam, de természetesen nagyon örülök a dvd megjelenésnek is Egyik kedvenc sorozatom :) Köcc MangaFan :)
beküldve: 2008-04-06 21:33:46
(#23) Én is köszönöm!
Igazándiból már láttam japánul de attól függetlenül biztos hogy megveszem. Biztos jól mutat majd a polcomon és én is remélem hogy majd az extrák között megtalálhatóak lesznek az OVA-k egy kis idő múlva.Még azt kérdezném meg hogy hány havonta fog jönni?
Igazándiból már láttam japánul de attól függetlenül biztos hogy megveszem. Biztos jól mutat majd a polcomon és én is remélem hogy majd az extrák között megtalálhatóak lesznek az OVA-k egy kis idő múlva.Még azt kérdezném meg hogy hány havonta fog jönni?
beküldve: 2008-04-06 21:27:55
(#22) Akkor most miályen hangok es feliratok lesznek rajta?
Lesz rajta a cseh verzio is?Es a japan?
Lesz rajta a cseh verzio is?Es a japan?
beküldve: 2008-04-06 21:26:17
(#21) Én annak örülnék nagyon, ha a későbbi lemezeken, amikor már nem spoiler, extrának rajta lennének az OVA-k!
A szinkronban pedig (sajnos, teszem hozzá) több apróbb-nagyobb változtatást kellett eszközölni az első sugárzás közben/után, a lemezeken és az ismétlésben is a lehető legjobb verzió lesz :)
Ez csúcsszuper! Akkor tuti beszerzem ^_^
Én is örülnék, ha minden hasonló negatív jóslatom így válna be
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-04-06 21:10:04
(#19) erre annyit mondok hogy KÖSZÖNÖÖM!!!!
állat ötlet volt a DVD kiadás
(elvileg) 1 tuti vásárló
állat ötlet volt a DVD kiadás
(elvileg) 1 tuti vásárló
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-06 20:56:49
(#18) Hát az biztos hogy hirtelen jött, mert mangára számított a pici lelkem, de én marhára örülök ennek!!!
Mivel nem tudtam követni a tvben (nincs animaxom..) plusz lusta is voltam letölteni végig a netről , ezért magára a sztorira is kivi vok (mennyire tér el a mangától), plusz a szinkron is érdekel. És milyen jól fognak kinézni a polcomon!
Mivel nem tudtam követni a tvben (nincs animaxom..) plusz lusta is voltam letölteni végig a netről , ezért magára a sztorira is kivi vok (mennyire tér el a mangától), plusz a szinkron is érdekel. És milyen jól fognak kinézni a polcomon!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-04-06 20:53:11
(#17) Persze, mondjuk engem a japán hang+magyar felirat jobban izgat =)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-06 20:50:42
(#16) örülök neki, és nagyon köszönöm Csaba! Mindenképp felkerül majd a polcra!!!
Lesz rajta magyar szinkron...huhúúúú...a tv-ben is volt? (nincs A+-om )
Lesz rajta magyar szinkron...huhúúúú...a tv-ben is volt? (nincs A+-om )
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 20:47:19
(#15) Ööö...halkan megkérdezném azért, bár reális esélye 0....
a lemezeken és az ismétlésben is a lehető legjobb verzió lesz :)
Így jöjjön be minden 0%
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...