Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-12-26 19:26:44
(#133) Kissé off leszek, de ezt már tökre nem értem: az alkímista mikor lett hosszú í? ^_^; Már Michael Scott Az Alkímista c. regényénél se értettem a hosszú í dolgot, de az FMA dvd-leírásnál végképp elbizonytalanodtam XD
Lemaradhattam egy nyelvújítási hullámmal, vagy nem t'om; én rövid i-vel szoktam írni, mint alkimista, biztos bennem a hiba, vagy nem követem az új divatot XD
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Lenne egy kérdésem! A webboltban azt írják a 2. DVD-ről h csak a webboltban kapható... ugye később lesz rendesen a boltokban is?
Januártól biztosan.
no pussy, just the dicks
Lenne egy kérdésem! A webboltban azt írják a 2. DVD-ről h csak a webboltban kapható... ugye később lesz rendesen a boltokban is?
Szerintem igen.
Kockanyúl x3
beküldve: 2008-12-15 20:24:46
(#130) Lenne egy kérdésem! A webboltban azt írják a 2. DVD-ről h csak a webboltban kapható... ugye később lesz rendesen a boltokban is?
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-12-15 20:14:41
(#129) Én ma kaptam meg. Nagyon szép!!!Csak a kartonpapírt amibe be volt csomagolva valaki lekávézta ! De a DVD-nek szerencsére semmi baja.
Kockanyúl x3
Egyébként a weboltosoktol kérdezem mi tart olyan sokáig kiadni egy 4 epizodos dvd-t?
Egyébként biztosan ki tudnák adni az összes eddig megjelent animét a világon, csak veled akarnak kitolni
Kérlek ne dupalpostolj, legközelebb használd a szerkesztés gombot!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-15 16:23:19
beküldve: 2008-12-15 16:20:02
(#127) Egyébként a weboltosoktol kérdezem mi tart olyan sokáig kiadni egy 4 epizodos dvd-t?
beküldve: 2008-12-12 20:13:27
(#126) A második dvd előreláthatólag kijön 13-án,vagy tuti nem?
A második dvd tudtommal 15-én jön ki.
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-05 18:37:50
(#124) A második dvd előreláthatólag kijön 13-án,vagy tuti nem?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-11-29 20:44:23
(#123) beküldve: 2008-11-29 20:36:36
(#122) Hát igen megérdemelné ez az anime, hogy mielöbb kiadják a diszdobozos verzióját!!!!!!!!!!!!
Anime Fan
beküldve: 2008-11-29 20:03:37
(#121) Szerintem vagyunk egy párán akik nagyon örülnének a diszdobzos változatnak is...de egyenlöre én most örül annak is, hogy már megjelenik hamarosan a 2. DVD...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-11-29 17:00:52
(#120) beküldve: 2008-11-29 15:12:20
(#119) Egyik legjobb és legpopulárisabb (lol szép szó lett) anime amit a Bones kezei közül valaha kiadott. A sorozat nagyon jó, sokkal jobb mint a manga bár a sorozatot lezáró(?) mozifilm hatalmas csalódás volt =(( pfff
Kérdés a mangafan mindenható atyáihoz,úrnőihez meg miegymás xD
Bár biztosan sokan kérdezték etc de lesz e ebből díszdobozos változat? Mert valahogy jobban örülnék annak mint a mezei változatnak.
Kérdés a mangafan mindenható atyáihoz,úrnőihez meg miegymás xD
Bár biztosan sokan kérdezték etc de lesz e ebből díszdobozos változat? Mert valahogy jobban örülnék annak mint a mezei változatnak.