Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
Valaki nem tudja hol lehet kapni Szegeden,mert nekem nagyon kell!!!!!!!!!!!!!!!!
A Corában vagy a Media Marktban próbáld meg. Ha ott sem, akkor sehol.
Rendeld meg az Xpressről, biztos lesz még valami más anime/film is, ami érdekel.
Illetve itt van maga a Mangafan oldala. Gondolom az ingyenes postaköltség akkrr is él, ha a lemez mellé csapsz egy mangát.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-30 14:56:56
beküldve: 2008-06-30 14:26:32
(#72) Valaki nem tudja hol lehet kapni Szegeden,mert nekem nagyon kell!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Micsoda haladás... Ha hetek óta a menüig jutottál, akkor talán fél év alatt sikerül részekben megnézni a filmet is.
Imádom, ezt azonnal előrendeltem amint megláttam ^^ Eddig 3x néztem meg ezt a dvd-t XD De nemsokára lesz abból 4 is... Remélem hamarosan megjelenik a következő :)
Jó, hogy ennyi időd van. Nekem a Black Jack már hetek óta pihen nézetlenül... Na jó, a menüt már láttam.
beküldve: 2008-06-08 22:11:17
(#69) Most nézem csak milyen olcsó ez a cucc Nemtom de valahogy úgy emlékeztem hogy rinyáltak páran a tartalom és ár párhuzam miatt, de lehet az nem itt vol.. Mindenesetre tök baráti áron van, és még extrák is... hmmm
Aszem kipróbálom (értsd: megveszem az első lemezt).
Aszem kipróbálom (értsd: megveszem az első lemezt).
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-06-01 15:06:48
(#68) Ha szereted az FMAt akkor igen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-01 14:44:39
(#67) beküldve: 2008-05-28 10:43:08
(#66) Nem is írtam még: Nagyon tetszik a DVD menüje, ahhoz képest h úgy voltam vele, ez a DVD vétel még ráér, a Conon ez volt az 1. amit vettem a Hellsing mangával együtt
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-27 21:37:42
(#65) én annyira várom hogy megjelenjen a 2. dvd., mert ezek a részek, amiken az 1.-n vannak, megvannak nekem gépen Ami pedig véleményem szerint a 2.-on lesz, na az nincs, és naagyon akarom
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-05-24 12:17:35
(#64) Imádom, ezt azonnal előrendeltem amint megláttam ^^ Eddig 3x néztem meg ezt a dvd-t XD De nemsokára lesz abból 4 is... Remélem hamarosan megjelenik a következő :)
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-05-23 17:42:16
(#63) Én majd akkor szerzem be a dvd-ket, ha már megjelent 2-3... Jól fog kinézni majd a polcon.
beküldve: 2008-05-19 19:02:01
(#62) beküldve: 2008-05-16 21:36:07
(#61) Áhhhh megszereztem a DVD-t! Olyan jó újra megnézni ezeket a részeket, már olyan régen láttam őket... De csak most tűnt fel, hogy mennyit változtak a szereplők a sorozat alatt. Ed ugy pattog mint idegbajos bolha.... tök aranyos. De azért sokkal jobb, hogy megkomolyodik a történet végére.
beküldve: 2008-05-13 11:47:27
(#60) azt esetleg meg lehetne oldani, hogy a feliratnak legyen körvonala vagy árnyéka?
Mert amikor világos a háttér elég nehéz elolvsani, legalábbis nekem
Mert amikor világos a háttér elég nehéz elolvsani, legalábbis nekem
Ahogy Horsee mondta, a szinkronnak az a dolga, hogy pont addig tartson, mint a szájmozgás. A felirat sokkal tömörebb, mert az emberek lassan olvasnak, ráadásul egy sorban 11-15 karakter lehet csak.
Ettől függetéenül az értelmük persze ugyanaz.
Ettől függetéenül az értelmük persze ugyanaz.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...