Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-04-20 19:36:46
(#43) Valakinek ez lesz az első (shearer ). Nekem is kell. Én csak Narutot szkippeltem eddig.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-20 19:24:18
(#42) riku vled tartok..sztem képzelhetjük már a kés a hátunkba
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-20 19:22:09
(#41) Nekem ez a kiadvány az a MangaFan-nál, amit nem veszek. Remélem nem lesz mostanában új bejelentés (ezt kb. másfél évre értettem).
A Mondo magazinban a dvd kiadójának valami Elementál volt írva, (kék mangafan logóval). Ez csak egy tervezett dolog volt, vagy tényleg így jön ki a cucc?
Így jött ki :)
Én is nagyon örülök, megvettem, tetszett. Megnéztem japán hanggal is, jó volt, de én még mindig nem értem, hogy miért szidják sokan annyira a magyar szinkronokat az animék alatt.
A magyaroknak egyszerűen más a hangfekvésük, mint a jáponaknak, valahogy nekik olyan izésebb, na furcsa kicsit nekem a megszokotthoz képest,a mi nem baj, mert Ednek hulla cuki a szinkronja, wááá!!!
De nekem a magyar hanggal sem volt bajom *bállat von*
Én mindenestre köszönöm, imádlak titeket, de ha ennyi az új, azt egy 14 éves pénztárcája nem bírja XD
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-18 14:54:31
(#39) A Mondo magazinban a dvd kiadójának valami Elementál volt írva, (kék mangafan logóval). Ez csak egy tervezett dolog volt, vagy tényleg így jön ki a cucc?
beküldve: 2008-04-12 11:07:28
(#38) A MangaFan kiadványai közül (amiket eddig ismerünk) csak ezt a DVD-t nem veszem. Az összes többi mangát rendszeresen vásárlom, és a Hellsing-re is beruházok majd.
Mellesleg ha valaki rámegy a Sorozatos címszóra, akkor láthatja a DVD-k szót. Tehát lesz még jóval több sorozat, esetleg filmek (ezeknek személy szerint én sokkal jobban örülnék). Ugye lesznek?
Gondolom az új sorozatok. Death Note, Bleach, Honey and Clover.
beküldve: 2008-04-09 20:15:58
(#36) Egyet értek Alisterrel, de én nem agyalok rajta ezek mellett, hanem eldöntöttem, hogy nem fogom megvenni. Mellesleg ha valaki rámegy a Sorozatos címszóra, akkor láthatja a DVD-k szót. Tehát lesz még jóval több sorozat, esetleg filmek (ezeknek személy szerint én sokkal jobban örülnék). Ugye lesznek?
beküldve: 2008-04-09 18:13:01
(#35) A hírlevélben olvastam, hogy a webboltban 25%-os kedvezmény jár rá. Kérdezném, hogy az 1490 Ft-os ár a már leszállított ár (és a további részek már 1990 Ft körüliek lesznek) vagy rendeléskor íródik jóvá ez a kedvezmény?
Szerk: Miyazaki 2008-04-09 18:14:48
Akkor most miályen hangok es feliratok lesznek rajta?
Lesz rajta a cseh verzio is?Es a japan?
Lesz rajta a cseh verzio is?Es a japan?
Ha jól olvastam, akkor magyar és japán hang, valamint magyar felirat lesz rajta. Alig várom már
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Szerk: boginyuszi 2008-04-07 20:33:42
beküldve: 2008-04-07 18:31:32
(#33) Tök jó hogy kiadják! Nem hittem volna hogy ilyen hamar! Én tuti megveszem
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-04-07 18:08:41
(#32) beküldve: 2008-04-07 14:27:27
(#31) Hát a dvd-vel engem is megleptetek, persze pozitív értelemben . Valahogy össze kell szedni rá a pénzt, de biztos megveszem!!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-07 12:43:01
(#30) Nagyon örülök a DVDnek, nem számítottam rá ilyen hamar, de épp azért nem vettem fel, mert mindenképp DVDn akartam megvenni. Most boldog vagyok, főleg, hogy a hibák is javítva lettek.
De azért nem adom fel a reményt, hogy egy nap a mangát is elolvashatom.
De azért nem adom fel a reményt, hogy egy nap a mangát is elolvashatom.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nagyon örülök, hogy kiadjátok DVD-n, már nagyon régen várok erre.
Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna tegnap.
Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna tegnap.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.