Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
A szinkronban pedig (sajnos, teszem hozzá) több apróbb-nagyobb változtatást kellett eszközölni az első sugárzás közben/után, a lemezeken és az ismétlésben is a lehető legjobb verzió lesz :)
Konkrétan? Erre kíváncsi vagyok.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Ööö...halkan megkérdezném azért, bár reális esélye 0.... Lesz bármi javítva visszamenőleg a szinkronon? [gondolok itt a szinkronszínész-cserékre, vagy az elején a felirathiányokra, amik pedig lényegesek lettek volna a flashbackek miatt]
A feliratok már az első sugárzáskor is "ott voltak", csak rossz formátumban, és mire ezt ki tudták javítani a plyaoutban... mindegy, rossz emlékek. Ahogy az ismétlésben, úgy a dvds feliratban is ott lesznek az első alkalommal hiányzott feliratok.
A szinkronban pedig (sajnos, teszem hozzá) több apróbb-nagyobb változtatást kellett eszközölni az első sugárzás közben/után, a lemezeken és az ismétlésben is a lehető legjobb verzió lesz :)
http://www.japanimania.hu
beküldve: 2008-04-06 20:33:06
(#11) beküldve: 2008-04-06 20:28:45
(#10) Hát, ez meglepett. Azt hittem, hogy a Mangafan csak mangákkal foglakozik.
Akkor a többi is DVD lesz?
Akkor a többi is DVD lesz?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-04-06 20:26:46
(#9) Ööö...halkan megkérdezném azért, bár reális esélye 0.... Lesz bármi javítva visszamenőleg a szinkronon? [gondolok itt a szinkronszínész-cserékre, vagy az elején a felirathiányokra, amik pedig lényegesek lettek volna a flashbackek miatt]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Egy kérdés: az összes DVD-n 4-4 epizód lesz majd, vagy ez csak az elsőnél van így?
Jah, és itt 1990 Ft van írva, míg a Japanimánián 1500 Ft... Akkor mennyi is lesz?
Jah, és itt 1990 Ft van írva, míg a Japanimánián 1500 Ft... Akkor mennyi is lesz?
Elírtuk, 1490, javítva.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Extrákban kb. annyira erős mint a klub publishing anime kiadványai, de legalább az ára is hasonló.
beküldve: 2008-04-06 20:18:07
(#6) Vissza vonva, már meg is rendeltem! :)
(Hogy lehet előrendelni?
A webboltban nem találtam! )
(Hogy lehet előrendelni?
A webboltban nem találtam! )
Szerk: liteon 2008-04-06 20:25:34
beküldve: 2008-04-06 20:16:50
(#5) Egy kérdés: az összes DVD-n 4-4 epizód lesz majd, vagy ez csak az elsőnél van így?
Szerk: Miyazaki 2008-04-06 20:19:08
beküldve: 2008-04-06 20:12:23
(#4)
Szerk: Tonya 2008-04-06 20:13:02
beküldve: 2008-04-06 20:10:15
(#3) csak DVD jelent meg belőle nem manga..ugye?
Úgy van, sajnos. Egyelőre csak a DVD.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-06 20:07:34
(#1)