Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
Chilis-csokisat még nem
A rumos meg gondolom finom lehet.
A rumos meg gondolom finom lehet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
chilis csokisat kiprobalnam xivesen
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
csak nem ettél már olyat?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sztem csak fényképen látott epret a Pocky,azaz zéró epret tartalmaz.Nem mintha más édesség nem mondhatná el magáról ugyanezt,vagyis kispórolják belőlük a hozzávalókat.
Gilje: chilis-csokis a legjobb.Meg a rumos ízesítésű.
Gilje: chilis-csokis a legjobb.Meg a rumos ízesítésű.
Az is jó xD
Sajnos eddig még nem találták fel a csípőskolbász és erőspaprika ízű Pockyt,így marad a csokis kedvencemnek xD
Sajnos eddig még nem találták fel a csípőskolbász és erőspaprika ízű Pockyt,így marad a csokis kedvencemnek xD
nekem is csokis
epere sajna allergias vaok..habar nemtom mennyi eperet tartalmaz..inkabb csak izessitik..gondolom..
hmm egy chilis-csokis nem lenne rossz... vagy mentolos, tic-tac helyettXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az is jó xD
Én az epreset szeretem
A fiúk is:)
A fiúk is:)
beküldve: 2010-02-18 19:08:32
(#170) Én Pocky függő vagyok
Csak most nincs rá felesleges pénz,hogy rendeljek animelandról pár dobozkával
Csak most nincs rá felesleges pénz,hogy rendeljek animelandról pár dobozkával
A Thai shopban lehet kapni, amíg a készlet tart Pockyt Pesten, 1073 Kertész utca 29 Wesselényi utcai 4-6-os megállótól 2 percre 525ért, de kisebb doboz, mint a standard.
juuuj de jou h mondtad ..
beküldve: 2010-02-18 17:28:21
(#168) A Thai shopban lehet kapni, amíg a készlet tart Pockyt Pesten, 1073 Kertész utca 29 Wesselényi utcai 4-6-os megállótól 2 percre 525ért, de kisebb doboz, mint a standard.
beküldve: 2010-01-18 15:18:52
(#167) Most úgy ennék egy kis pocky-t... :) Conokon általában megrohamozom mindig a pocky-s pultokat és annyit veszek amit még itthon is el tudok raktározni XD
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2009-10-30 12:02:48
(#166) beküldve: 2009-10-30 11:53:00
(#165) Nem tudjátok véletlenül, hogy Nyíregyházán hol tudnék Pocky-t beszerezni?? Még nem ettem, de úgy megkóstolnám.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
Ezt komolyan nem hiszem el! Nem lehetek ennyire szerencsétlen! Ma elmentem egy Kaiser's-be, hogy hátha van Pocky/Tricky. Nem volt! Utána elmentem az Intersparba, és hihetetlen, de ott se volt!!! Feladom.. :(