Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
Én Magyarországról max a túrórudit és a medvesajtot hiányolnám.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Arion; De ha tényleg ott élsz, akkor jó neked. ^^
Küldöm magam légipostán, légyszíves fogadj. :)
Haha, hány kiló vagy? Drága ám ide csomagot küldeni .
Egyelőre én is szerencsésnek érzem magam, de még "csak" fél éve vagyok itt, de 8 éves szerződésem van. Lehet, hogy 4 év múlva már erős honvágyam lesz, és haza akarok menni, de akkor is maradnom kell még 4 évet, úgyhogy még változhat a véleményem a szerencséről...
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Épp a billentyűzetemtől vetted el az írás lehetőséget. Nekem is ez lett volna Arion felé a kérdésem.
Arion; De ha tényleg ott élsz, akkor jó neked. ^^
Küldöm magam légipostán, légyszíves fogadj. :)
Szerk: Usagi-chan 2009-08-07 15:08:00
Ezek szerint Japánban laksz? Jó neked.
Ha már a Wasabi-nál tartunk, múltkor rendeltünk onnan Tiramisut. Hát, az valami isteni fincsi volt! Azért is jutott most eszembe, mert tegnap ettem tiramisut, és hát nem nagyon ízlett, meg amit én csináltam egyszer recept alapján, az se volt valami jó, a krém valamiért nem ízlik. De a Wasabi-s az nyami volt.
Ha már szóba került a tiramisu, ha valaki Japánban jár, a sok japán étel mellett semmiképp se hagyja ki az itteni jó öreg nyugati stilusú cukrászdát! A sütemények gyönyörűek és isteni finomak! Komolyan otthon a legfinomabb cukrászdai sütemény háztartási keksz azokhoz képest amik itt kaphatók. Talán mert a japánok nem esznek annyi édességet, ha mégis annak a legjobbnak kell lennie... De nem szégyen, hogy tokióig kell jönni ha igazán finom nyugati sütire vágyik az ember?
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Ez a macskatápos szöveg jó volt!
Ha már a Wasabi-nál tartunk, múltkor rendeltünk onnan Tiramisut. Hát, az valami isteni fincsi volt! Azért is jutott most eszembe, mert tegnap ettem tiramisut, és hát nem nagyon ízlett, meg amit én csináltam egyszer recept alapján, az se volt valami jó, a krém valamiért nem ízlik. De a Wasabi-s az nyami volt.
Egyébként a BAMBUSZLIGET-ben volt már valaki? Ott milyen a sushi? Gondoltam el kéne már mennem oda, ha már úgyis van kedvezményem rá.
A TRICKY-hez meg valaki mondjon már valami elérhetőséget, pls!! Pesti bolt kéne, vidékre nem utazok le miatta. Szóval mondjatok már olyan boltot (címmel együtt), ahol tuti szokott lenni! Én tegnap az Erzsébet körúton voltam mindkét Sparban (az egyik a régi Plus), és ott nem volt. Nem muszáj, hogy Spar legyen, mondhattok Tescot, Pennyt, meg bármilyen boltot, a lényeg, hogy áruljanak benne Tricky-t, mert most már én is meg akarom kóstolniiii.
Egyébként a BAMBUSZLIGET-ben volt már valaki? Ott milyen a sushi? Gondoltam el kéne már mennem oda, ha már úgyis van kedvezményem rá.
A TRICKY-hez meg valaki mondjon már valami elérhetőséget, pls!! Pesti bolt kéne, vidékre nem utazok le miatta. Szóval mondjatok már olyan boltot (címmel együtt), ahol tuti szokott lenni! Én tegnap az Erzsébet körúton voltam mindkét Sparban (az egyik a régi Plus), és ott nem volt. Nem muszáj, hogy Spar legyen, mondhattok Tescot, Pennyt, meg bármilyen boltot, a lényeg, hogy áruljanak benne Tricky-t, mert most már én is meg akarom kóstolniiii.
Szerk: Szederinda 2009-08-07 10:55:28
Régebben jó volt a közértes sushi, viszont nemrég vettem mégegyet és már más alapanyagokból csinálják. A hal alapból fakóbb, a wasabi szinte fehér, viszont a megszokottnál sokkal erősebb. Ez ellensúlyozza az adag csekély mennyiségét (negyed gyűszű vagy ilyesmi:) A gyömbér ízetlen és kapsz vagy négy szálat a csomaghoz. A legrosszabb benne az új macskatáp ízesítésű maki, ami elvileg nem macskatáp (nem is ettem macskatápot, szóval nem biztos hogy pont olyan), de én azt embernek nem adnám.
A Wasabis ennél azért sokkal jobb, bár voltunk running sushiban, és jobbra, meg nagyobb választékra számítottam. Viszont egyszer így is megérte elmenni, mert egyéb keleti ételekben meg desszertekben volt választék és jók is voltak. Pl. a különféle gyümileveseket végigkóstoltam.
A Wasabis ennél azért sokkal jobb, bár voltunk running sushiban, és jobbra, meg nagyobb választékra számítottam. Viszont egyszer így is megérte elmenni, mert egyéb keleti ételekben meg desszertekben volt választék és jók is voltak. Pl. a különféle gyümileveseket végigkóstoltam.
Amúgy a bolti sushik elég rosszak, többségben száraz, se íze, se bűze bécsi importáruk, annyi pénzért nem érdemes venni.
Nem vettem én sem. Bár erősen gondolkoztam rajta, mert már régen ettem sushit. Viszont engem a Wasabi-ból rendelt sushira emlékeztetett a csomagolása, ergo tök úgy nézett ki a dobozka is, a pálcikák is, meg minden... (bár lehet, hogy mindenhol olyan, de én még csak a wasabis sushit kóstoltam )
na ezeket muszáj lesz megkostolni
Na eszeged muzály lez mekgózsdolni
És Azzi ismét lenyűgöz.
Amúgy a bolti sushik elég rosszak, többségben száraz, se íze, se bűze bécsi importáruk, annyi pénzért nem érdemes venni.
Szerk: Nagashi 2009-08-07 02:56:17
beküldve: 2009-08-07 00:18:58
(#124) Ma 2 Sparban is voltam Pesten, átnéztem a polcokat, de nem találtam Trickyt, komolyan nem tudom már hogy hol keressem. Viszont volt sushi, jó drágán.
Szerk: Szederinda 2009-08-07 00:19:41
Itt vannak a képek a Tricky-ről
Húúú... imádom *.*
Itt siófokon is lehet(ett) a teszkóban kapni !!!
Mostanság nem láttam lehet h készlethiány van !!!!
Ha ott járok mindig veszek 5-6 db-ot !!!! ^^
beküldve: 2009-08-05 20:04:16
(#121) Csináljubk lekvárosat is!!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
na ezeket muszáj lesz megkostolni
Na eszeged muzály lez mekgózsdolni
Amúgy intersparban általában még további 2 féle is kapható, de mnid csokis, csak máshogy, szóval nincs gyümis vagy alkoholos...
alkoholos...
alko...
alk...
... ...
no pussy, just the dicks