Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
beküldve: 2009-07-02 20:15:38
(#103) Imádom a pocky-t főleg az étcsokádésat A conokon sokkal drágább, pld egy zacsival ötszáz forint, míg az egyik helyen egy dobozban 4 van és 800 ft körül van és én még amiatt háborodtam fel!
De pockit akár saját kezűleg is csinálhatsz veszel egy kis ropit és belemártod csokiba mondjuk abban a csomagolásosban 4 fajta van és én ezt annyira nem szeretem. de ezt is megeszem
De pockit akár saját kezűleg is csinálhatsz veszel egy kis ropit és belemártod csokiba mondjuk abban a csomagolásosban 4 fajta van és én ezt annyira nem szeretem. de ezt is megeszem
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-02 20:06:11
(#102) ^^Usagi Tsukino^^
Ha jól tudom nem ilyen drága, de majd megkérem a barátnőmet, hogy nézzen utána ennek is.^^
Amúgy még a szállítási költség hagyján... De a kereskedők is tudják, hogy csak azért mert pocky, és mert japán, mi, fanatikus otakuk és japán fanok úgyis megvesszük.
Amúgy ha már Pocky, tessék egy kis reklám:[Link]
Amúgy még a szállítási költség hagyján... De a kereskedők is tudják, hogy csak azért mert pocky, és mert japán, mi, fanatikus otakuk és japán fanok úgyis megvesszük.
Dehát ha egyszer olyan finooommm...
Amúgy ha már Pocky, tessék egy kis reklám:[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-24 21:36:47
beküldve: 2009-05-17 23:14:57
(#100) ÁÁ Elfogyasztottam a conon életem első pocky falatjait, sőt hoztam haza is egy dobozzal!
Amúgy... szörnyen drágán találtam... :S Japánban is ilyen sokba kerül?(gondolom szállítási költség meg blah blah azért felviszi, de ennyire?!)
Amúgy... szörnyen drágán találtam... :S Japánban is ilyen sokba kerül?(gondolom szállítási költség meg blah blah azért felviszi, de ennyire?!)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-17 21:35:27
(#99) Fújjjjjj de jó lehet!
Melyik Mondoban voltak fagyik?Asszem a márciusiban,na az is zsiráf zöld teás fagyi meg algás
Melyik Mondoban voltak fagyik?Asszem a márciusiban,na az is zsiráf zöld teás fagyi meg algás
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-17 21:27:48
(#98) Csokis sör? Érdekes.
A csokit és a sört is szeretem. XD De a csokis pocky ellen sincs kifogásom.
A csokit és a sört is szeretem. XD De a csokis pocky ellen sincs kifogásom.
Szerk: Yumi 2009-05-17 21:30:51
Nem szeretem a sört, viszont imádom a csokit, hmm...
Viszont elég drága.
Viszont elég drága.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-02 08:47:41
(#96) Heh...érdekes!
Sonkás sört már kóstoltam a németeknél, de ezt inkább kipróbálnám :P Vagy mégse...?
Sonkás sört már kóstoltam a németeknél, de ezt inkább kipróbálnám :P Vagy mégse...?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-02-02 08:13:04
(#95) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kaisers-ben is van (én ott szoktam venni Mondot is xD)
Kaisers-ben még nem találtam, de majd jobban körülnézek. Viszont volt olyan DM (Kaposvár), ahol igen.
Most egyébként legutóbb a Penny-ben vettem ezt a dobozos kiszerelésűt, amiben van mindegyikből egy csomag. De ezt sem mindenhol lehet kapni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Mindent egy helyen, következő animecon a kaiser's ben
hát...így egyszerűbb lenne xD ^w^
....és majd a sok otaku ember kis helyen is elfér xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mindent egy helyen, következő animecon a kaiser's ben
no pussy, just the dicks
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Trickyért nem kell conra menni, elég leugrani a Sparba vagy a Penny Marketbe.
Én ilyet sem látok sehol
Vagy csak nem figyelem eléggé
Intersparokban szinte mindig van Biztosan csak nem figyeled.
no pussy, just the dicks
Trickyért nem kell conra menni, elég leugrani a Sparba vagy a Penny Marketbe.
Én ilyet sem látok sehol
Vagy csak nem figyelem eléggé
MIANEVED?!