Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
beküldve: 2008-08-23 22:55:15
(#58) Bocsi valaki evett már olyan rament amit a sakurazakaba lehet venni?és ha igen finom?
Höhh, enniért sózák az emberre egyes helyeken...
Vegyél a SakuraZakában, ott sokkal olcsóbb.
Hát hallod ez itt nemkicsit drága.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-18 10:43:10
(#55) Olyan lágyabb tésztájú, háztartásikeksz pálcika, és tejes krémbe van mártva.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Olyasmi alakja van , mint a ropinak csak édes mázzal van bevonva:P nézd meg a sakurazaka honlapján újdonságok fül alatt
finom lehet
de még nem ettem
beküldve: 2008-08-14 10:23:01
(#52) Olyasmi alakja van , mint a ropinak csak édes mázzal van bevonva:P nézd meg a sakurazaka honlapján újdonságok fül alatt
beküldve: 2008-08-14 10:05:56
(#51) beküldve: 2008-08-14 09:38:48
(#50) Sziasztok! Én egyszer ettem pocky-t amit conról hoztak nekem, azóta gyüjtök, és keresem, de mostmár ráveszem magam, hogy vegyek is Ezenkívül ettem Németországból importált sushi-t. A lazacos, a rákos finom volt, de a répás Szerintem megyek a Sakura Zakába és veszek rament és pockyt. És majd a hamis pocky után is járok eggyet
Domcsa
beküldve: 2008-08-01 23:15:58
(#49) De nézd meg a honlapot mert van egy olyan fül: rendelés... max írni kell nekik egy e-mailt hogy lehet -e rendelni házhozszállítással... mert ezt nem tudom pontosan, lehet hogy csak a boltban lehet rendelni és elmenni érte... Szerintem megér egy próbát mert elég rendesek és mindíg írnak választ azt e-mailekre.
Kár!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-01 23:06:55
(#47) Ha jól tudom nem szállít házhoz, max. eltetetni lehet e-mailbe cuccokat és egy adott napon értük menni.
A Sakurazaka házhoz is szállít, vagy csak náluk lehet átvenni a cuccot?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-01 22:15:10
(#45) Látogassatok el a sakurazaka honlapjára...ott is lehet kapni pocky-t és ráment is. Pesten található a bolt a Boráros tértől nem messze...Persze kaján kívűl rengeteg figura és egyéb jó cuccot is megtaláltok ott:P
beküldve: 2008-07-18 09:21:03
(#44) Ha majd a Főbám téri vásárcsarnokban járok 8ami valószínűleg az elkövetkezendő 30 évben nem fog megtörténni), majd veszek olyat is.