Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
beküldve: 2008-05-12 12:34:56
(#28) Pár napja láttam a Sparban pockyhoz hasonló édességet, ha jól emlékszem 250 forintért. Majd kipróbálom, hátha enyhíti Pocky utáni vágyamat...
Szerk: Rudymester 2008-05-12 12:35:37
beküldve: 2008-05-08 21:08:16
(#27) Én mióta Onegai Teacher óta meg akarom kóstolni a Pockyt :) Sok szép és szexi/aranyos Mizuhós képen van a szájában:) tartogatom is pénzem Con-ra, Dramacon módra ,,Prédikáljon a hívőknek, uram!" és nyitom a zsákom xD
Sushit ettem még japán kaját, valami bécsi import cucc volt, ezért kicsit száraz volt. Jó cucc, de nem olyan kaja amiből jól belakhat az ember és döglik utána, mint a lasagne. Mindenesetre, frissítő dolog volt ízlésvilágomban :) Valamiféle retek/répadarabok voltak középen, és a műanyag doboz alján Shoushyou soushou xD Meg volt mellé wasabi, de sokkal gyengébb volt, mint amit tubusban külön vett tesóm. Ami még 'vajó, az a wasabis zöldborsó... kissé drága, de arra is nagyon könnyen rá lehet szokni, igen jó snack.
Sushit ettem még japán kaját, valami bécsi import cucc volt, ezért kicsit száraz volt. Jó cucc, de nem olyan kaja amiből jól belakhat az ember és döglik utána, mint a lasagne. Mindenesetre, frissítő dolog volt ízlésvilágomban :) Valamiféle retek/répadarabok voltak középen, és a műanyag doboz alján Shoushyou soushou xD Meg volt mellé wasabi, de sokkal gyengébb volt, mint amit tubusban külön vett tesóm. Ami még 'vajó, az a wasabis zöldborsó... kissé drága, de arra is nagyon könnyen rá lehet szokni, igen jó snack.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-08 21:23:06
Én tejeset ettem és imádom. Ha így meg tovább függő leszek...
És elhízom...
Pocky túladagolás
És elhízom...
Pocky túladagolás
XD Én talán akkor szenvednék pocky túladagolásban ha pesti lennék... Mellesleg nagyon megbántam hogy csak egy csomag pockyt vettem,mert miután mentem volna vissza még egy pár dobozért ..elfogyott..
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-20 18:27:38
(#25) Én tejeset ettem és imádom. Ha így meg tovább függő leszek...
És elhízom...
Pocky túladagolás
És elhízom...
Pocky túladagolás
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2008-04-20 18:23:39
(#24) A tegnapi Con-on beszereztem egy csomag Pocky-t. Epreset. Nagyon finooom volt. És ha jól tudom, ősz óta olcsóbb lett.
Amúgy ma elmegyek SakuraZakába és lehet, hogy megkóstolom ezt a Pockyt.
Voltál??Nemár nálunk nem lehet kapni ez így nem ér.. Végülis nem vettem vettem semmit, majd Conon talán.
Voltál??Nemár nálunk nem lehet kapni ez így nem ér.. Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Küldök neked egy e-mailt mert ez így nagy off lenne!!^^
áhh, az édesség fórumban jegyekről beszélni tökre ON.
Lehet, hogy be se jutok conra, nincs még jegyem. ELvileg lehet helyben venni, még van 600, de hallottam olyat is, hogy MATosok azt mondták, ez csak mese
Küldök neked egy e-mailt mert ez így nagy off lenne!!^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Én teljesen meg vagyok huzatva, olvastam ezt a topikot délután, felmentem wasabi honlapjára -ahol már egyszer voltam- és észrevettem, hogy van ingyenes házhozszállítás a mi kerületünkbe :)
És rendeltem egy "Kaba sushi válogatást" Nagyon finom volt
Az csak később esett le, hogy ez bizony a Conos pénzemből ment
Ingyenes.. jó neked és hát végülis meg is érte az a pénz meg nem is sztem^^ És rendeltem egy "Kaba sushi válogatást" Nagyon finom volt
Lehet, hogy be se jutok conra, nincs még jegyem. ELvileg lehet helyben venni, még van 600, de hallottam olyat is, hogy MATosok azt mondták, ez csak mese
Én teljesen meg vagyok huzatva, olvastam ezt a topikot délután, felmentem wasabi honlapjára -ahol már egyszer voltam- és észrevettem, hogy van ingyenes házhozszállítás a mi kerületünkbe :)
Ingyenes.. jó neked és hát végülis meg is érte az a pénz meg nem is sztem^^ És rendeltem egy "Kaba sushi válogatást" Nagyon finom volt
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-14 20:35:16
(#17) Én teljesen meg vagyok huzatva, olvastam ezt a topikot délután, felmentem wasabi honlapjára -ahol már egyszer voltam- és észrevettem, hogy van ingyenes házhozszállítás a mi kerületünkbe :)
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód)
Már mér' lenne az a helyes???
Úgy eddig csak a Dramaconban láttam, aminek term. jogi okai voltak (a Pocky terméknév, nem kajaféle, mint ahogy pl. a Rotring ceruza).
http://en.wikipedia.org/wiki/P ocky
http://pocky.jp/
Én ott is látam, meg úgy emlékeztem, mintha az őszi Con-on is az lett volna adobozra írva. Ezek szerint tévedtem, és túl nagy benyomást keltett bennem a Dramacon. Akkor visszaszívtam az újabb idióta feltevésemet.
Quicksilver, egyeseknél mik vannak. Japán szakkör. Megőrülök. Ha nálunk ilyen lenne................
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-14 20:23:46
beküldve: 2008-04-14 17:22:24
(#15) Hát Pocky, az finom. Bár én még csak abban a jó kis kínai diszkontban vettem, ott ócsó is volt (bár az sem pont Pocky volt, hanem a kínai változat, nevére már nem emlékszem). Conon is akartam, meg is kérdzetem a bácsit, hogy mennyibe kerül... aztán majdnem el is sikerült küldeni melegebb éghajlatra, mikor megmondta mennyi. XD Perzse nem tettem, nem ő tehet róla.
Tehát a Pockyval az a baj, hogy rohadt drága, ahoz képest h mennyi van egy dobozba. Vagy mondjuk ha a magyar sós ropihoz hasonlítod... Egy doboz poki árából veszel... 18 csomag ropit? XD Jó-jó, persze, a poki japán exkluzív, egyszer egy évben lehet.
Én még ettem egyszer ilyen gomba formájú édes kekszet, aminek a teteje csokival volt leöntve, japán diákok voltak látogatóban az egyetem, aztán ők hozták. Fincsi is volt. Meg hoztak valami sajtrudat, Umai, vagy mi... (ez van ráírva). Ilyen Doraemon utánzatú robot van rajta. Ill. noris puffasztotrizset, de brr, elég érdekes íze volt. (Mondjuk ez nem tudom, inkább sósnak számít, de nasi.)
Ill. egyszer vettem mochit is... az ize jó volt, csak ne lett volna olyan nyúlós. Olyan volt, mintha rágógumit ennék.
Tehát a Pockyval az a baj, hogy rohadt drága, ahoz képest h mennyi van egy dobozba. Vagy mondjuk ha a magyar sós ropihoz hasonlítod... Egy doboz poki árából veszel... 18 csomag ropit? XD Jó-jó, persze, a poki japán exkluzív, egyszer egy évben lehet.
Én még ettem egyszer ilyen gomba formájú édes kekszet, aminek a teteje csokival volt leöntve, japán diákok voltak látogatóban az egyetem, aztán ők hozták. Fincsi is volt. Meg hoztak valami sajtrudat, Umai, vagy mi... (ez van ráírva). Ilyen Doraemon utánzatú robot van rajta. Ill. noris puffasztotrizset, de brr, elég érdekes íze volt. (Mondjuk ez nem tudom, inkább sósnak számít, de nasi.)
Ill. egyszer vettem mochit is... az ize jó volt, csak ne lett volna olyan nyúlós. Olyan volt, mintha rágógumit ennék.
Nah és itt kinek mi a kedvenc Japán kajája?? (én a sushival örökre felhagytam az egyszer már tutii)XD
Még nem ettem sok japán kaját, de amiket ettem, nagyon ízlettek:
Suliban Japán szakkörön csináltunk karácsonykor tavaly előtt sushit és volt sokféle cucc, amit rakhattunk bele. Mindenki megcsinálhatta magának a saját sushiját:) Aki tartja a szakkört hozott eredeti japán wasabit és szója szószt, pont ilyeneket:[Link]
[Link]
És finom nori-ba "csomagoltuk az egészet:)[Link]
Egyszer voltam a Momotaro Ramen étteremben, egész elfogadható áraik vannak, és nagyon jól lehet lakni:) Én egy csirkés rament ettem, marha nagy adagok vannak. És vagy 7féle rament lehet rendelni. Ott nem csak ramen van, hanem mindenféle más kaja is. És tök jól van berendezve, ilyen kis asztalok vannak ^^
Szerk: .., 2008-04-14 15:19:40