Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
beküldve: 2008-04-14 13:43:07
(#13) Nah és itt kinek mi a kedvenc Japán kajája?? (én a sushival örökre felhagytam az egyszer már tutii)XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód)
Már mér' lenne az a helyes???
Úgy eddig csak a Dramaconban láttam, aminek term. jogi okai voltak (a Pocky terméknév, nem kajaféle, mint ahogy pl. a Rotring ceruza).
http://en.wikipedia.org/wiki/P ocky
http://pocky.jp/
Szerk: Meglivorn 2008-04-14 11:04:50
beküldve: 2008-04-14 10:20:19
(#11) Hm... japán édességek... pokki rulz... és a babpürés sütik is nyami kategória... (mármint nekem... mert a babpürés cuccok olyanok, h vagy elsőre egy életre megutálod, vagy imádni fogod örökre... *_*)
Amg... a félreértésék elkerülése végett a helyes írásmód:
Pocky (ポッキー, pokkī)
[Link]
Amg... a félreértésék elkerülése végett a helyes írásmód:
Pocky (ポッキー, pokkī)
[Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-14 11:23:04
beküldve: 2008-04-13 09:26:21
(#10) Egyértelmű, hogy a SakuraCon-on mindenfelé fogok nézelődni. Csak mire a jobb dolgokat meglátom, addig elfogyott a pénzem.
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód) venni, de addig vaciláltam, amíg nem is volt rá elég pénzem, meg el is fogyott. Pawky-n kívül nem is ismerek más japán édességet. Szerintem a topicot át kellene nevezni Japán ételek-re.
Nem kell átírni,mert ha akarunk beszélhetünk japán kajákról is szerintem...(de rengeteg japán édesség van még,majd nézegess az ANIMECONON)Én is ezt teszem majd!!^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 21:15:14
(#8) Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód) venni, de addig vaciláltam, amíg nem is volt rá elég pénzem, meg el is fogyott. Pawky-n kívül nem is ismerek más japán édességet. Szerintem a topicot át kellene nevezni Japán ételek-re.
A Wasabiból egy tanpopo menüt rendeltünk amikor tavalyi sakuraConon kaptunk kedvezményt:) Nagyon finom volt, látszik, hogy egy elit hely:)
Igen nagyon jó hely csak rohadt drága!! ^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 20:09:19
(#6) A Wasabiból egy tanpopo menüt rendeltünk amikor tavalyi sakuraConon kaptunk kedvezményt:) Nagyon finom volt, látszik, hogy egy elit hely:)
INGYEN ÖLELÉS! :)
Nem véletlen a Wasabiban? Egyszer én is voltam ott egy kedves barátommal és mi is ettünk ilyen rizst, csak mi a hasunkra ütöttünk és rendeltünk, nem pedig a futószalaghoz ültünk.
Woooow, az nagyon fini volt! (Sajnos a nevét meg elfelejtettem már... )
Hehe de az volt az a Wasabi nagyon jó kaják voltak de mostmár örülök h a Sushiról letettemXDMelelsleg mindeki ott duzzogot a futószalag mellett h francba azt én aakrtam levadászni!! XDWoooow, az nagyon fini volt! (Sajnos a nevét meg elfelejtettem már... )
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hát én sok japán édeséget szeretek, mikor voltunk egyszer egy japán étteremben ,akkor így le kelett venni egy ilyen futószalgról a kaját és az az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^
Nem véletlen a Wasabiban? Egyszer én is voltam ott egy kedves barátommal és mi is ettünk ilyen rizst, csak mi a hasunkra ütöttünk és rendeltünk, nem pedig a futószalaghoz ültünk.
Woooow, az nagyon fini volt! (Sajnos a nevét meg elfelejtettem már... )
Pocky-t még nem kóstoltam, de barátnőm már mondta, hogy a Conon próbáljuk ki.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^
XD
én szőlős pockyt ettem, de az nagyon fini volt. talán egy picit túl édes számomra, de jó volt. más japán kaját szerintem nem ettem. legalábbis ami original japan lenne.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-12 19:37:12
(#2) Nahát ilyen topic woow! Hát én sok japán édeséget szeretek, mikor voltunk egyszer egy japán étteremben ,akkor így le kelett venni egy ilyen futószalgról a kaját és az az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^
beküldve: 2008-04-12 19:28:53
(#1) Sziasztok! Pockyt gondolom sok helyen láthattatok már ha otakuk vagytok. Most már AnimeConokon is lehet venni és nagyon finom verziók vannak:) Mandulás-karanellás-csokistól a zöldteakrémesig:) Én a Classic-ot szeretem, meg Parapo vagy milyen néven is vettünk egy olyat ami ropi és a belsejében van a csokikrém. Valami isteni:) Amúgy a Rossmanbn lehet venni Tricky néven egy klasszikus Pockyhoz megszólalásig hasonló változatot. Vettem egy dobozzal és ha az embernek már nagy a Pocky hiánya ez valamilyen mértékben csillapitja:) Finooooommm:)))))
INGYEN ÖLELÉS! :)