• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Pocky és más japán édességek :)
Oldalak: ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 <<
beküldve: 2008-04-14 13:43:07
(#13)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Nah és itt kinek mi a kedvenc Japán kajája?? (én a sushival örökre felhagytam az egyszer már tutii)XD

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-14 11:02:48
(#12) Válasz Sakamoto Riku (#8) üzenetére
Meglivorn
Meglivorn
[ Régi arc ]
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód)

Már mér' lenne az a helyes???
Úgy eddig csak a Dramaconban láttam, aminek term. jogi okai voltak (a Pocky terméknév, nem kajaféle, mint ahogy pl. a Rotring ceruza).
http://en.wikipedia.org/wiki/P ocky
http://pocky.jp/

Szerk: Meglivorn 2008-04-14 11:04:50
beküldve: 2008-04-14 10:20:19
(#11)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Hm... japán édességek... pokki rulz... és a babpürés sütik is nyami kategória... (mármint nekem... mert a babpürés cuccok olyanok, h vagy elsőre egy életre megutálod, vagy imádni fogod örökre... *_*)

Amg... a félreértésék elkerülése végett a helyes írásmód:
Pocky (ポッキー, pokkī)
[Link]

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-14 11:23:04
beküldve: 2008-04-13 09:26:21
(#10)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Egyértelmű, hogy a SakuraCon-on mindenfelé fogok nézelődni. Csak mire a jobb dolgokat meglátom, addig elfogyott a pénzem.

beküldve: 2008-04-12 22:06:02
(#9) Válasz Sakamoto Riku (#8) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód) venni, de addig vaciláltam, amíg nem is volt rá elég pénzem, meg el is fogyott. Pawky-n kívül nem is ismerek más japán édességet. Szerintem a topicot át kellene nevezni Japán ételek-re.
Nem kell átírni,mert ha akarunk beszélhetünk japán kajákról is szerintem...(de rengeteg japán édesség van még,majd nézegess az ANIMECONON)Én is ezt teszem majd!!^^

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 21:15:14
(#8)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én az őszi Con-on szrettem volna Pawky-t (igen, ez a helyes írásmód) venni, de addig vaciláltam, amíg nem is volt rá elég pénzem, meg el is fogyott. Pawky-n kívül nem is ismerek más japán édességet. Szerintem a topicot át kellene nevezni Japán ételek-re.

beküldve: 2008-04-12 20:21:33
(#7) Válasz NortonGirl (#6) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
A Wasabiból egy tanpopo menüt rendeltünk amikor tavalyi sakuraConon kaptunk kedvezményt:) Nagyon finom volt, látszik, hogy egy elit hely:)
Igen nagyon jó hely csak rohadt drága!! ^^

beküldve: 2008-04-12 20:09:19
(#6)
NortonGirl
NortonGirl
[ Gyalog ]
A Wasabiból egy tanpopo menüt rendeltünk amikor tavalyi sakuraConon kaptunk kedvezményt:) Nagyon finom volt, látszik, hogy egy elit hely:)

INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-12 20:03:08
(#5) Válasz asx (#4) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Nem véletlen a Wasabiban? Egyszer én is voltam ott egy kedves barátommal és mi is ettünk ilyen rizst, csak mi a hasunkra ütöttünk és rendeltünk, nem pedig a futószalaghoz ültünk.
Woooow, az nagyon fini volt! (Sajnos a nevét meg elfelejtettem már... )
Hehe de az volt az a Wasabi nagyon jó kaják voltak de mostmár örülök h a Sushiról letettemXDMelelsleg mindeki ott duzzogot a futószalag mellett h francba azt én aakrtam levadászni!! XD

beküldve: 2008-04-12 20:00:01
(#4) Válasz Berni (#2) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Hát én sok japán édeséget szeretek, mikor voltunk egyszer egy japán étteremben ,akkor így le kelett venni egy ilyen futószalgról a kaját és az az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^

Nem véletlen a Wasabiban? Egyszer én is voltam ott egy kedves barátommal és mi is ettünk ilyen rizst, csak mi a hasunkra ütöttünk és rendeltünk, nem pedig a futószalaghoz ültünk.
Woooow, az nagyon fini volt! (Sajnos a nevét meg elfelejtettem már... )

Pocky-t még nem kóstoltam, de barátnőm már mondta, hogy a Conon próbáljuk ki.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-12 19:42:49
(#3) Válasz Berni (#2) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^

XD

én szőlős pockyt ettem, de az nagyon fini volt. talán egy picit túl édes számomra, de jó volt. más japán kaját szerintem nem ettem. legalábbis ami original japan lenne.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-12 19:37:12
(#2)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Nahát ilyen topic woow! Hát én sok japán édeséget szeretek, mikor voltunk egyszer egy japán étteremben ,akkor így le kelett venni egy ilyen futószalgról a kaját és az az étel meleg volt ,de édes én meg mondom mi ez na nembaj elekzdtem enni hozzá a rizst aztán kiderült h az valamilyen édesség!!XD^^

beküldve: 2008-04-12 19:28:53
(#1)
NortonGirl
NortonGirl
[ Gyalog ]
Sziasztok! Pockyt gondolom sok helyen láthattatok már ha otakuk vagytok. Most már AnimeConokon is lehet venni és nagyon finom verziók vannak:) Mandulás-karanellás-csokistól a zöldteakrémesig:) Én a Classic-ot szeretem, meg Parapo vagy milyen néven is vettünk egy olyat ami ropi és a belsejében van a csokikrém. Valami isteni:) Amúgy a Rossmanbn lehet venni Tricky néven egy klasszikus Pockyhoz megszólalásig hasonló változatot. Vettem egy dobozzal és ha az embernek már nagy a Pocky hiánya ez valamilyen mértékben csillapitja:) Finooooommm:)))))

INGYEN ÖLELÉS! :)
Oldalak: ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 <<