Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
Itt vannak a képek a Tricky-ről:
Köszi szépen! Akkor már tudom, hogy mit is keressek!
A wasabis mogyorót én is nagyon szeretem. Szoktam még venni ilyen zacskós csemegéket, bár azokra az van írva, hogy Kínában készítették, de azok is ilyesmik, van köztük szezámmagos, algás meg még sokféle, azok is fincsik.
Szerk: Szederinda 2009-08-04 15:51:14
beküldve: 2009-08-04 15:22:37
(#116) ó, szerintem a wasabis mogyoró nagyon finom :)
bár igaz, én kifejezetten szeretem a wasabit (meg úgy, általában a csípős ételeket is), úgyhogy nálam könnyen nyert. mióta először ettem, megfertőztem már vele egy-két ismerőst, barátot, pl. barátom, és legjobb barátom is imádja
a borsó sem rossz, de szerintem a mogyorónak intenzívebb az íze és jobb az állaga is.
bár igaz, én kifejezetten szeretem a wasabit (meg úgy, általában a csípős ételeket is), úgyhogy nálam könnyen nyert. mióta először ettem, megfertőztem már vele egy-két ismerőst, barátot, pl. barátom, és legjobb barátom is imádja
a borsó sem rossz, de szerintem a mogyorónak intenzívebb az íze és jobb az állaga is.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Itt vannak a képek a Tricky-ről:
szerintem mindkettőben van, de mivel itt Battán csak Spar van, így én csak ezt tudom biztosan... de Interspar-ban is bizti van
Sparban is lehet kapni, vagy inkább Intersparban keressem?
szerintem mindkettőben van, de mivel itt Battán csak Spar van, így én csak ezt tudom biztosan... de Interspar-ban is bizti van
私は日本のファンです。
szeretem a kissé csípőset, de ennek még az íze is rossz volt, nemhogy csípős...
Szerintem baromi finom =) Lehet hogy megint kidugom az orrom a nagyvilágba és bevásárolok belőle.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-04 12:52:57
(#113) Jaj, valaki mutasson már légyszi képet erről a Trickyről (amit az Intersparban és a Penny-ben lehet kapni), mert én még nem találtam. Tehát ha valaki lefotózná nekem a csomagolását, akkor azt hiszem az sokat segítene nekem.
Amúgy Sparban is lehet kapni, vagy inkább Intersparban keressem?
Amúgy Sparban is lehet kapni, vagy inkább Intersparban keressem?
szegény
bisztos lett egy kis gyomorrontása :S
én is ettem wasabis mogyorót egy japán esten... borzalmas volt!
bisztos lett egy kis gyomorrontása :S
én is ettem wasabis mogyorót egy japán esten... borzalmas volt!
私は日本のファンです。
Meg wasabis zöldborsót.
áhh, ne is mond.... legutóbbi karatés bulin tabnár hozott borsót is, meg mogyorót is, de vagy fél éve romlottak voltak.... mindenkinek leerőszakolt a torkán vagy egy mariknyit mind2-őből, aztán a nagyokkal meg húgymeleg skaét itatott,amit mindenki inkább kiköpött volna, aztán meg egyik szegény srác ezekre még evett grillezett húst, ami jó lett volna,de kb az utcsó 3 db-t inkább leszedtük, mert már elég késő volt, és nem sültek meg rendesen. szegénmy jó hogy nem dobta ki a taccsot
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-04 08:58:47
(#110) Miskolcon intersparban is tuti van tricky. Mind a 4 féle.
no pussy, just the dicks
Amúgy... szörnyen drágán találtam... :S Japánban is ilyen sokba kerül?(gondolom szállítási költség meg blah blah azért felviszi, de ennyire?!)
Japánban egy doboz Pocky kb. 150 yen. Az aktuális yen árfolyamot mindenki ellenőrizze maga :).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2009-08-01 02:34:25
(#108) borsót már én is ettem azéert vettem meg mert nem tudtam mi az a wasabi csak jól hangzott 1 zacsi borsó viszont nem ettem meg mert nem szeretem a tormát ezért odaadtam kistesómnak végül ő sem ette meg mert csípte
Tényleg jó, de semmi forradalmian egzotikus, viszont nagyon jó érzés azt enni, amit annyi animében láttunk.
Meg enni is jó érzés, nem úgy mint a savanyúcukrot, hogy a másodiknál vérzik a szájpadlás =D
Olyan mint valami tejesebb, puhább háztartási keksz, ropi alakban, meg olyasmi állagú bevonó, mint a cukrászdai tortákon. Jó.
Hmm. Kellene venni...
Meg wasabis zöldborsót.
...
Éhes vagyok.
Meg enni is jó érzés, nem úgy mint a savanyúcukrot, hogy a másodiknál vérzik a szájpadlás =D
Olyan mint valami tejesebb, puhább háztartási keksz, ropi alakban, meg olyasmi állagú bevonó, mint a cukrászdai tortákon. Jó.
Hmm. Kellene venni...
Meg wasabis zöldborsót.
...
Éhes vagyok.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-31 23:34:35
(#106) én még nem kóstoltam, de mindenhonnan azt hallottam, hogy nagyon finom.
asszem a spar-ba lehet kapni "Tricky" néven.
van étcsokis is meg tejcsokis. és még talán epres is, de az nem 100%..
majd egyszer ki kéne próbálnom... *jó, hogy 2 napja voltam a spárba XD*
asszem a spar-ba lehet kapni "Tricky" néven.
van étcsokis is meg tejcsokis. és még talán epres is, de az nem 100%..
majd egyszer ki kéne próbálnom... *jó, hogy 2 napja voltam a spárba XD*
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-07-31 23:18:56
(#105) beküldve: 2009-07-02 20:29:59
(#104) Nekem a pennysből mindegyik ízlett.Nyam-nyam.
Eszébe jut a finom íze.
Amúgy nem 550ftvolt?
^^Usagi Tsukino^^