• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Pocky és más japán édességek :)
Oldalak: ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 <<>>
beküldve: 2008-07-18 00:10:27
(#43)
..,
..,
[ True mangafan ]
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Fővám téri vásárcsarnok pinceszintjén a keleti ízek vagy nemtommilyen boltot.
Sok király japán kaja van. Rámen is
Az én kedvencem: Rice snack (eredeti japán technológiával készült)

Ahogy azt már a zacskón a felirat is hirdeti "nem lehet abbahagyni" hát tényleg nem.

Amúgy ez ilyen 100g-os kiszerelésben van, kevés kalóriát tartalmaz, nem olajban sült és a leírás szerint még emésztőszervi betegségekre is jó.
Ropogós, picit térfogatnövelt rizsszemek. Én eddig kétféle ízt próbáltam ki belőle: Currys (mert nem csak japán ízesítésekkel van) és Teriyaki szószos (gyakorlatilag olyan, mint a barbecue).

Vegyetek, megéri!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-07-08 18:13:06
(#42)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Ha jól emlékszem egyszer nem jártam Match-ban.

Kösz, hogy válaszoltál a régebbi e-mailemre.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-08 18:13:26
beküldve: 2008-07-08 17:59:38
(#41) Válasz Sakamoto Riku (#39) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Milyen jó, hogy nyaralásunkkor a legközelebbi bevásárlóközpont egy Spar volt. Így kipróbálhattam a Tricky-t. A csokis-mandulás verzióhoz volt szerencsém, ami irtó finom.

Match-ban nincs, nemtudod?

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-08 17:44:38
(#40) Válasz Sakamoto Riku (#39) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Milyen jó, hogy nyaralásunkkor a legközelebbi bevásárlóközpont egy Spar volt. Így kipróbálhattam a Tricky-t. A csokis-mandulás verzióhoz volt szerencsém, ami irtó finom.

igen...az tényleg nagyon finom!!! már egyszer én is ettem, de a kedvencem még mindig a tejes pocky! X)

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-08 17:42:25
(#39)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-06-18 15:40:43
(#38) Válasz Nagashi (#27) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Sushit ettem még japán kaját, valami bécsi import cucc volt, ezért kicsit száraz volt. Jó cucc, de nem olyan kaja amiből jól belakhat az ember és döglik utána, mint a lasagne. Mindenesetre, frissítő dolog volt ízlésvilágomban :)
Hmm én ráment ettem import kaják közül,nah igen hirtelen fellángolás, kétszer ettem (egyiknap -másiknap)de ez valahogy számomra egy olyan laktató dolog h még most is tele vagyok vele .... (pedig tavasz elején ettem utoljára)

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-06-16 22:52:07
(#37) Válasz フリツク オル シィ (#36) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Wasabis zöldborsót szeretem :) Azért is akartam idejönni, hogy kommenteljek: Most a Match-ban King Nuts (lol név..) márka alatt árulnak wasabis zöldborsót. A régi márkához képest pedig rohadt olcsó, régebbi 500+ helyett most van egy 10 grammal kisebb, 250-ért. Csak van egy kis különbség, King nutsban vannak a jó szemek, az ízetlen szemek, és a ki'szottul erős szemek Másikban általánosan erős volt a felhozatal.. Én azt várom, hogy Pocky legyen má

beküldve: 2008-05-23 17:03:22
(#36) Válasz Nagashi (#33) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Én lusta vagyok akármerre is járni...majd utánanézek h magyarok milyen néven vesztegetik, és rákeresek, höhö. Viszont ma ettem japán recept alapján készült rizses-lisztes snacket, csípőset. Nem volt rossz, olyan tipikusan furcsa íze volt, de finom volt. Csak kevés, ilyen 9x4 centis zacsiba volt -.-

Már asszem írtam korábban, hogy nem kell messzire menni... Interspar-ban van Tricky is, rizses snack is és wasabi-s zöldborsó is, ami szintén naon finom...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 17:01:46
(#35) Válasz Rudymester (#34) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
A Tricky 300 forint alatt kapható. Én étcsokis és mandulás kivitelben vettem, de nem kóstóltam még, mert oda adtam a drágámnak útravalónak...

Aki már el is fogyasztotta, és bizton állítja, hogy nagyon finom... (persze nem Pocky, de majdnem...)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 16:59:46
(#34)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
A Tricky 300 forint alatt kapható. Én étcsokis és mandulás kivitelben vettem, de nem kóstóltam még, mert oda adtam a drágámnak útravalónak...

beküldve: 2008-05-12 19:40:55
(#33)
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Én lusta vagyok akármerre is járni...majd utánanézek h magyarok milyen néven vesztegetik, és rákeresek, höhö. Viszont ma ettem japán recept alapján készült rizses-lisztes snacket, csípőset. Nem volt rossz, olyan tipikusan furcsa íze volt, de finom volt. Csak kevés, ilyen 9x4 centis zacsiba volt -.-

beküldve: 2008-05-12 19:39:46
(#32)
Flavia
Flavia
[ Gyalog ]
én Tescoban láttam vmi hasonlót, Tricky néven futott. származási ország Korea (asszem). nem volt rossz

beküldve: 2008-05-12 19:35:41
(#31)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Mi nem szoktunk Spar-ba járni. Ha egyszer mégis megyünk, majd betankolok egy pár adaggal.

beküldve: 2008-05-12 18:41:55
(#30) Válasz フリツク オル シィ (#29) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Hm... ál-pocky... lol
De még akár jó is lehet... ha igen, akk kéretik feltankolni néhány adagnyit... ^^

Szerdán tesztelem. Ha jó, akkor veszek sokat. Mondjuk csak csokisban láttam...

beküldve: 2008-05-12 18:37:48
(#29) Válasz Rudymester (#28) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Pár napja láttam a Sparban pockyhoz hasonló édességet, ha jól emlékszem 250 forintért. Majd kipróbálom, hátha enyhíti Pocky utáni vágyamat...

Hm... ál-pocky... lol
De még akár jó is lehet... ha igen, akk kéretik feltankolni néhány adagnyit... ^^

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oldalak: ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 <<>>