Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Pocky és más japán édességek :)
beküldve: 2008-07-18 00:10:27
(#43) Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Fővám téri vásárcsarnok pinceszintjén a keleti ízek vagy nemtommilyen boltot.
Sok király japán kaja van. Rámen is
Az én kedvencem: Rice snack (eredeti japán technológiával készült)
Ahogy azt már a zacskón a felirat is hirdeti "nem lehet abbahagyni" hát tényleg nem.
Amúgy ez ilyen 100g-os kiszerelésben van, kevés kalóriát tartalmaz, nem olajban sült és a leírás szerint még emésztőszervi betegségekre is jó.
Ropogós, picit térfogatnövelt rizsszemek. Én eddig kétféle ízt próbáltam ki belőle: Currys (mert nem csak japán ízesítésekkel van) és Teriyaki szószos (gyakorlatilag olyan, mint a barbecue).
Vegyetek, megéri!
Sok király japán kaja van. Rámen is
Az én kedvencem: Rice snack (eredeti japán technológiával készült)
Ahogy azt már a zacskón a felirat is hirdeti "nem lehet abbahagyni" hát tényleg nem.
Amúgy ez ilyen 100g-os kiszerelésben van, kevés kalóriát tartalmaz, nem olajban sült és a leírás szerint még emésztőszervi betegségekre is jó.
Ropogós, picit térfogatnövelt rizsszemek. Én eddig kétféle ízt próbáltam ki belőle: Currys (mert nem csak japán ízesítésekkel van) és Teriyaki szószos (gyakorlatilag olyan, mint a barbecue).
Vegyetek, megéri!
beküldve: 2008-07-08 18:13:06
(#42) Ha jól emlékszem egyszer nem jártam Match-ban.
Kösz, hogy válaszoltál a régebbi e-mailemre.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-08 18:13:26
Milyen jó, hogy nyaralásunkkor a legközelebbi bevásárlóközpont egy Spar volt. Így kipróbálhattam a Tricky-t. A csokis-mandulás verzióhoz volt szerencsém, ami irtó finom.
Match-ban nincs, nemtudod?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Milyen jó, hogy nyaralásunkkor a legközelebbi bevásárlóközpont egy Spar volt. Így kipróbálhattam a Tricky-t. A csokis-mandulás verzióhoz volt szerencsém, ami irtó finom.
igen...az tényleg nagyon finom!!! már egyszer én is ettem, de a kedvencem még mindig a tejes pocky! X)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-08 17:42:25
(#39) Milyen jó, hogy nyaralásunkkor a legközelebbi bevásárlóközpont egy Spar volt. Így kipróbálhattam a Tricky-t. A csokis-mandulás verzióhoz volt szerencsém, ami irtó finom.
Sushit ettem még japán kaját, valami bécsi import cucc volt, ezért kicsit száraz volt. Jó cucc, de nem olyan kaja amiből jól belakhat az ember és döglik utána, mint a lasagne. Mindenesetre, frissítő dolog volt ízlésvilágomban :)
Hmm én ráment ettem import kaják közül,nah igen hirtelen fellángolás, kétszer ettem (egyiknap -másiknap)de ez valahogy számomra egy olyan laktató dolog h még most is tele vagyok vele .... (pedig tavasz elején ettem utoljára) Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Wasabis zöldborsót szeretem :) Azért is akartam idejönni, hogy kommenteljek: Most a Match-ban King Nuts (lol név..) márka alatt árulnak wasabis zöldborsót. A régi márkához képest pedig rohadt olcsó, régebbi 500+ helyett most van egy 10 grammal kisebb, 250-ért. Csak van egy kis különbség, King nutsban vannak a jó szemek, az ízetlen szemek, és a ki'szottul erős szemek Másikban általánosan erős volt a felhozatal.. Én azt várom, hogy Pocky legyen má
Én lusta vagyok akármerre is járni...majd utánanézek h magyarok milyen néven vesztegetik, és rákeresek, höhö. Viszont ma ettem japán recept alapján készült rizses-lisztes snacket, csípőset. Nem volt rossz, olyan tipikusan furcsa íze volt, de finom volt. Csak kevés, ilyen 9x4 centis zacsiba volt -.-
Már asszem írtam korábban, hogy nem kell messzire menni... Interspar-ban van Tricky is, rizses snack is és wasabi-s zöldborsó is, ami szintén naon finom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A Tricky 300 forint alatt kapható. Én étcsokis és mandulás kivitelben vettem, de nem kóstóltam még, mert oda adtam a drágámnak útravalónak...
Aki már el is fogyasztotta, és bizton állítja, hogy nagyon finom... (persze nem Pocky, de majdnem...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-23 16:59:46
(#34) A Tricky 300 forint alatt kapható. Én étcsokis és mandulás kivitelben vettem, de nem kóstóltam még, mert oda adtam a drágámnak útravalónak...
beküldve: 2008-05-12 19:40:55
(#33) Én lusta vagyok akármerre is járni...majd utánanézek h magyarok milyen néven vesztegetik, és rákeresek, höhö. Viszont ma ettem japán recept alapján készült rizses-lisztes snacket, csípőset. Nem volt rossz, olyan tipikusan furcsa íze volt, de finom volt. Csak kevés, ilyen 9x4 centis zacsiba volt -.-
beküldve: 2008-05-12 19:39:46
(#32) én Tescoban láttam vmi hasonlót, Tricky néven futott. származási ország Korea (asszem). nem volt rossz
beküldve: 2008-05-12 19:35:41
(#31) Mi nem szoktunk Spar-ba járni. Ha egyszer mégis megyünk, majd betankolok egy pár adaggal.
Hm... ál-pocky... lol
De még akár jó is lehet... ha igen, akk kéretik feltankolni néhány adagnyit... ^^
De még akár jó is lehet... ha igen, akk kéretik feltankolni néhány adagnyit... ^^
Szerdán tesztelem. Ha jó, akkor veszek sokat. Mondjuk csak csokisban láttam...
Pár napja láttam a Sparban pockyhoz hasonló édességet, ha jól emlékszem 250 forintért. Majd kipróbálom, hátha enyhíti Pocky utáni vágyamat...
Hm... ál-pocky... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3