Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Alister, értjük, de csak én vagyok annyira hülye, hogy félreértettem... XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:38:58
beküldve: 2009-12-21 21:02:59
(#799) Komolyan, gyerekek, mi olyan nagyon érthetetlen a rendszerben? Megrendelted a csomagot, de a Nana 6 még nincs készen, ezért elküldik a többi cuccot anélkül, és ahogy kész a Nana 6, azt is postázzák. Mi ebből az, amit ennyien nem értenek?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is 3 másik tétellel rendeltem. Remélem, nekem nem küldik el a 3 tételt a NANA 6 nélkül. Inkább várok, míg megjelenik, de jobb, ha egyben kapom :)
jajj nem x'D csak karácsonyi ajándék lett volna, ezért nem tudtam, miket hoztak ki vagy nem.. de tegnap megmondtam anyunak, nézzük meg, hogy biztos van-e benne nana 6, de helyette egy levelet találtam, hogy majd postázzák, ha megjelent x'D ^^
"Aki szeret, az magában hordozza a gyűlölés veszélyeit is." /Uchiha Sasuke/
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:39:13
Kihozták a Nana 6-ot??
Neméér...
Neméér...
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:39:34
beküldve: 2009-12-19 20:38:04
(#795) én tegnapelőtt rendeltem csomagot nana 6-tal együtt, és már tegnap kihozták O.O
"Aki szeret, az magában hordozza a gyűlölés veszélyeit is." /Uchiha Sasuke/
Hát nem tudom... Remélem, azért idén sikerülni fog :) Már várom. Neked mikor érkezett meg a csomag?
Szerk: Mithril 2009-12-19 17:01:59
Én tegnap este megrendeltem a Nana 6-ot, mert az volt kiírva, hogy "Csak a webboltban", aztán most megint felmegyek, és erre megint "Előkészületben" van.
No mindegy, úgyis karácsonyra fogom megkapni, de remélem addigra azért megjön ;)
No mindegy, úgyis karácsonyra fogom megkapni, de remélem addigra azért megjön ;)
Én meg már egy hónapja három másik könyvvel együtt, de benne volt a csomagban a Nana helyett egy levél, hogy MEGINT késik... Azt írták, nem is fog megjelenni karácsony előtt. Most komolyan, meggig fog ez menni?
beküldve: 2009-12-17 12:57:38
(#791) Én tegnap este megrendeltem a Nana 6-ot, mert az volt kiírva, hogy "Csak a webboltban", aztán most megint felmegyek, és erre megint "Előkészületben" van.
beküldve: 2009-12-15 12:02:37
(#790) beküldve: 2009-12-13 15:32:18
(#789) Ne mááár... Én direkt megrendeltem, hogy a névnapomra meghozzák, de akkor ezek szerint még várnom kell...
*fellélegzik*
Na nem baj, akkor majd a Nanát Karácsonyra... addig csak kihúzom a többivel.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De a többi ugye kijön?
A többi sínen van.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nem lesz NANA6?
Lesz, csak egy héttel később."A napra lehet nézni, de nem egészséges."