Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Már megfordult a fejembe egy párszor, de nem gondoltam volna, hogy valaki felteszi ezt a kérdést.
Nos, szerintem Sachiko a kettő között van... Azért lehet ártatlan áldozat, mert nem tehet az érzéseiről, azokat nem lehet szabályozni. De, tudta, hogy Shoujinak van barátnője, de mégis belement a játékba. Szóval én nem hibáztatom annyira, mert megeshet az ilyen, és ő próbált is "elválni" Shoujitól, tudta a határokat, de kockáztatott.
De meg kellett történnie, hiszen így a későbbiekben hol maradnak a bonyodalmak?
Nos, szerintem Sachiko a kettő között van... Azért lehet ártatlan áldozat, mert nem tehet az érzéseiről, azokat nem lehet szabályozni. De, tudta, hogy Shoujinak van barátnője, de mégis belement a játékba. Szóval én nem hibáztatom annyira, mert megeshet az ilyen, és ő próbált is "elválni" Shoujitól, tudta a határokat, de kockáztatott.
De meg kellett történnie, hiszen így a későbbiekben hol maradnak a bonyodalmak?
beküldve: 2009-07-16 23:36:39
(#738) Ne csak alkoholizáljuk az újabb megjelenésekig: kinek mi a véleménye Szacsikóról? Gaz csábító? Ártatlan áldozat? Valahol a kettő között? Tessék, csak tessék, szabad nyilatkozni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-28 13:40:25
(#737) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nem egyáltalán nem tévedsz Hát igen az avatar meg az idézet eléggé árulkodnak igaz?
*Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. A moderátor*
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:29:06
sziaa... amint megtudtam, hogy punkokról (is) szól.. én azonnal felkaptam a fejem, és éreztem, hogy rátaláltam a kedvencemre .... szóval... volt egy olyan korszakom is meg gitározok is.. sejtésem szerint te is.. vagy tévedek?
Vivienne Westwood... Sex Pistols... Seven Stars... Tejeskávé és epertorta... És a lótuszvirág. Nana kedvenc dolgai sohasem változtak. És ez hihetetlen menőnek tűnt számomra, mert énfolyton váltogattam a kedvenceimet...
Szia emii.! Üdv a fórumon . Nekem is nagy kedvencem a NANA. Először nem is gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog de ahogy elkezdtem már nem tudtam lekattanni róla. Bár én inkább csak az Oosaki féle banda miatt nézem/olvasom Nekem ők a szimpatikusabbak. Shin a kedvenc
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-24 23:36:22
(#733) Talán ennél jobb manga nem is létezik számomra... bár a Makrancos hercegnő is iszonyat jó....
Úgy gondolom, hogy a Nana valóban minden romantikus emberi lény kedvence.... Kicsit úgy érzem, hogy van köztünk hasonlóság... bele tudom élni magam.... :) én már függő vagyok... (legalábbis ezt mondták rólam :"D)
Úgy gondolom, hogy a Nana valóban minden romantikus emberi lény kedvence.... Kicsit úgy érzem, hogy van köztünk hasonlóság... bele tudom élni magam.... :) én már függő vagyok... (legalábbis ezt mondták rólam :"D)
Vivienne Westwood... Sex Pistols... Seven Stars... Tejeskávé és epertorta... És a lótuszvirág. Nana kedvenc dolgai sohasem változtak. És ez hihetetlen menőnek tűnt számomra, mert énfolyton váltogattam a kedvenceimet...
Talán majd a végén minden kiderül. Ha meg már látta valaki és nem érti nézze meg még egyszer és még1x amíg...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-06-23 19:13:19
Jah, azt látom, hogy egyszerre szól mindkettejükről, csak ez így fura volt.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 19:13:46
Ezt biztosan csak belebeszéled magadnak... ^^
Legalább annyira szól Oosaki Nanaról mind Hachiról.
Legalább annyira szól Oosaki Nanaról mind Hachiról.
beküldve: 2009-06-23 11:13:11
(#729) A negyedik kötetben tűnt fel valami.
Hachi azt mondja, hogy Oosaki Nana katakanával írja a nevét. És a manga címe is katakanával van. Akkor ezek szerint Oosaki Nanáról kapta a manga a címét? Lehet hülyeséget beszélek, de nem tudtam, hogy a két lány nem egyformán írja a nevét, ezért gondoltam, hogy a címben lévő Nana mindkettejükre vonatkozik külön-külön és együtt is. (Főleg, hogy a Japánok ritkán használnak többesszámot).
Hachi azt mondja, hogy Oosaki Nana katakanával írja a nevét. És a manga címe is katakanával van. Akkor ezek szerint Oosaki Nanáról kapta a manga a címét? Lehet hülyeséget beszélek, de nem tudtam, hogy a két lány nem egyformán írja a nevét, ezért gondoltam, hogy a címben lévő Nana mindkettejükre vonatkozik külön-külön és együtt is. (Főleg, hogy a Japánok ritkán használnak többesszámot).
beküldve: 2009-05-25 12:32:15
(#728) Én eddig csak az első 2kötetet olvastam, de a Conon bevásároltam a 4.kötetig.Még nem olvastam, de a 2. kötettől emlékezetfrissítésért és új élményekért kegyetlenül elolvasom és elnézegetem.
A feliratot sokan nem szeretik de azok az emberek általában nem is olvasnak sűrűn
Ezt azért megcáfolnám. Teljesen két különböző dolog újságot, könyvet olvasni, vagy a tévében lesni a feliratot. Én szeretek olvasni, de a felirastozást azért nem preferálom, mert a tévében szinkronosan szerintem élvezhetőbbek a dolgok (a képernyőn történő dolgok is jobban figyelemmel követhetőek, ha nem kell állandóan lefelé bámulni) és kifejezetten fárasztó egy átdolgozott/áttanult nap után este fél tizenkettőkor feliratot bámulni a tévén szvsz. A tévé nem olvasásra való.
A negyedik kötet nyugisabbra sikerült (persze ez Hatchi szemszögéből nem mondható el), de ez tényleg csak vihar előtti csend. Kíváncsian várom a folytatást.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A feliratot sokan nem szeretik de azok az emberek általában nem is olvasnak sűrűn.
Azért nem mindig van így, mi nem bírnánk ha egy nap nem lenne mit olvasni, rengeteg könyvünk van, mindig olvasunk valamit, de tévét akkor is csak magyarul szeretünk nézni.
Remélem lassan eltudom olvasni a 4. kötetet is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A 15 olvasásra tűnt csak fel. (Igen, a megszállottság).
Huhh, az kemény... tizenötszöri olvasás...
Csak nekem tűnt ez a kötet -nemistudomhogymondjam- békésebbnek, mint az előző? Úgy értve, hogy kevesebb minden történt, és inkább előkészített eseményeket? Vihar előtti csend, na.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."