Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2009-05-19 18:51:11
(#724) Csak egy ici-pici hibát véltem felfedezni a 4. kötetben. Elcsúszott az egyik fejezet szám. Kapásból a 3. oldaltól a 9. fejezet, és nem a 8. kezdődik. De ez csak egy apró kis baki. A 15 olvasásra tűnt csak fel. (Igen, a megszállottság).
Szinkron nagyon jó lett. Mindenki hangját nagyon jól eltalálták.
Ha nem lenne szinkron, sokan nem néznék, van aki csak saját nyelvén szereti nézni a tévét, Meg nem lenne DVD kiadás sem.
4. kötet a conra volt ígérve, már nem kell addig sokat várni.
Ha nem lenne szinkron, sokan nem néznék, van aki csak saját nyelvén szereti nézni a tévét, Meg nem lenne DVD kiadás sem.
á szerintem úgy is lenne aki nézné.
mert az eredeti hang jobban tükrözi a karaktert.(persze kivétel erősíti a szabályt)
A feliratot sokan nem szeretik de azok az emberek általában nem is olvasnak sűrűn.(mert nincs idejük vagy nem szeretnek)
Sokkal több angol szót tudok hogy angol szinkronnal vagy felirattal nézek vagy olvasok dolgokat.
Tehát ízlés dolga ez a szi nkron nem szinkron kérdés.
Bár az Animaxnál ez szükségkérdés
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Kaptam hírlevelet, amiben a Nana 4, Hellsing 4 és a Kensin 6 "előkészületben"-k nt volt megjelölve. Ezek szerint nem jelenik meg a conra?
Az összes tervezett kiadvány megjelent. Amíg nem látjuk leszállítva a raktárunkba nem állíthatunk semmi biztosat. Most is volt vasutas sztrájk, papírhiány, éjszakai műszak...
beküldve: 2009-05-15 23:47:07
(#721) Akkor miért nem úgy voltak írva? A Chrno Crusade kiemelten úgy volt, hogy tutira megjelenik a conra.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Kaptam hírlevelet, amiben a Nana 4, Hellsing 4 és a Kensin 6 "előkészületben"-k nt volt megjelölve. Ezek szerint nem jelenik meg a conra?
De.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-15 22:47:33
(#719) Kaptam hírlevelet, amiben a Nana 4, Hellsing 4 és a Kensin 6 "előkészületben"-k nt volt megjelölve. Ezek szerint nem jelenik meg a conra?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-05-13 13:05:19
(#718) Szinkron nagyon jó lett. Mindenki hangját nagyon jól eltalálták.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Yasunak haja?XOaz nem akkor volt amikor Nanán is paróka volt és buliztak?
Egy ideig csak Nanáék lesznek a borítón?!
Öö... lehet, hogy az akkor volt :) Csak beletekertem, és láttam, hogy van valami hajra emlékeztető a fején xD
Én megnéztem régebben a borítókat, és ha jól emlékszem, végig ők lesznek a manga borítóján.
utánanéztem úgy a tizedik köteten túl mintha shin is szerepelne a borítónXD
én sokaktól hallottam azt hogy enm olyan jó a magyar szinkron.
Én nekem még nem volt hozzá szerencsém.
szerintem jobb lenne feliratosan dehát itt ven eza román feliratozás
hajj nehéz az élet.
éredekelne hogy milyen is nana hangja de sajna a akkor van a kisvárosi gyilkosságok és nem tudom megnézniXC
*Következő hozzászólással összevonva. A moderátor*
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Szerk: Moderátor 2009-05-19 14:58:55
beküldve: 2009-05-12 14:00:06
(#715) má olyan régen mondják hogy jön a nana4. de még semmi.izgatottan várjuk
Hate leads to the darkside.
beküldve: 2009-05-04 13:25:39
(#714) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-05-02 07:15:11
(#713) Megnéztem az Animaxen az első két részt.(Ennek nincs anime topicja ezért ide írom véleményemet.) Aranyos, vicces, csak túl lányos,
ha tízes skálán nézzük 7 pontot érne. Bár ezek csak az első részek voltak.
ha tízes skálán nézzük 7 pontot érne. Bár ezek csak az első részek voltak.
Yasunak haja?XOaz nem akkor volt amikor Nanán is paróka volt és buliztak?
Egy ideig csak Nanáék lesznek a borítón?!
Öö... lehet, hogy az akkor volt :) Csak beletekertem, és láttam, hogy van valami hajra emlékeztető a fején xD
Én megnéztem régebben a borítókat, és ha jól emlékszem, végig ők lesznek a manga borítóján.
Szerk: _gabi 2009-04-29 17:17:06
Engem annyira nem hat meg a Nana, hogy meg is vegyem, ha barátnőm megveszi,és kölcsönadja, akkor elolvasom...Mondjuk lehet, hogy velem van a baj,mert én mindig olyan voltam, hogy amit mindenki szeret,azt én soha nem szerettem XD De azért ha a kezembe akad,elolvasom :)
Szerintem sem gond ha nem követed a nagy tömeget,én sem veszek meg mindent csak amiről tudom h jó,és a NANA-val igy vagyok, először az animét láttam és most kövezni fognak a mangát csak akkor olvastam amikor kijött magyarul!
Mert valahogy elégedett voltam az animével,nem akartam többet belőle,de igy sem tudtam szabadulni tőle,és úgymond rajongó lettem
beküldve: 2009-04-26 19:31:07
(#710) Engem annyira nem hat meg a Nana, hogy meg is vegyem, ha barátnőm megveszi,és kölcsönadja, akkor elolvasom...Mondjuk lehet, hogy velem van a baj,mert én mindig olyan voltam, hogy amit mindenki szeret,azt én soha nem szerettem XD De azért ha a kezembe akad,elolvasom :)
beküldve: 2009-04-25 21:10:02
(#709) Nagyon remélem, hogy a Con szombati napjára is sikerül egy adag NANA 4-t kicsempésznie a nyomdából a brigádnak, mert akkor meglenne a kellő számú kiadvány. Az akció duplájához (6-t fizet, 8-t vihet). Valószínűleg össze is jön annyi pénz. Szombatra.