Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2009-04-15 20:31:56
(#693) Tényleg lesz a Nana? Ne tápláljatok hiú reményeket.... már csak ennyitől tűkön ülök
beküldve: 2009-04-15 19:43:39
(#692) Mikor meghallottam h lesz az animaxon nagyon megörültem eddig én csak mangában olvastam és nagyon tetszett.am nem tudja valaki h mikor jelenik meg a 4. kötet már miota várom
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
Szinkron nélkül sokan nem tudnák megnézni, meg nem lenne Dvd kiadás sem. Én örülök, hogy magyar lesz.
Ott a felirat
beküldve: 2009-04-15 14:44:06
(#690) Szinkron nélkül sokan nem tudnák megnézni, meg nem lenne Dvd kiadás sem. Én örülök, hogy magyar lesz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
pedig szinkronos lesz kíváncsi vagyok rá x3
és ez azt is jelenti h vmikor DVDn is meg fog jelenni! yayz!~ xD
és ez azt is jelenti h vmikor DVDn is meg fog jelenni! yayz!~ xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-15 14:28:32
(#688) Az animaxen tényleg szinronosan fog menni a Nana májustól? Nem akarom!
a.) már megszoktam a szereplők hangját, illik is hozzájuk, és biztos furcsa lesz, és nem fogom szeretni
b.) nemrég írtam ki a feliratos részeket xD Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek
Szóval én nem szeretnék szinkronos részeket, mert sírni kezdek, ha rágondolok azokra a dvd-kre a fiókomban
a.) már megszoktam a szereplők hangját, illik is hozzájuk, és biztos furcsa lesz, és nem fogom szeretni
b.) nemrég írtam ki a feliratos részeket xD Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek
Szóval én nem szeretnék szinkronos részeket, mert sírni kezdek, ha rágondolok azokra a dvd-kre a fiókomban
beküldve: 2009-04-03 21:20:18
(#687) Na, ma eljutottam a végéig, de nem spoilerezek. Most már csak várhatom az új fejezeteket ^^
Jó ez, jó ez :) Már alig várom mikor adják ki a 4 magyar kötetet :)
Jó ez, jó ez :) Már alig várom mikor adják ki a 4 magyar kötetet :)
Szerk: Toushiro 2009-04-03 21:20:59
beküldve: 2009-03-29 15:47:08
(#686) Jó hír a mostani AS-ben bejelentették milyen mangák várhatóak és a NANA 4. is benne van!
Gyűlölöm Takumit...
Nem vagy egyedül, de én ettől függetlenül mindkettőt tovább nézem/olvasom. Emiatt a befejezés miatt amúgy a ParaKissben is ideges voltam, azt hittem, rendezek egy vasvillás felvonulást Yazawa háza előtt.
De ha már elkezdtem, és tetszik, végig fogom követni a történetet ^^
Én is Nobut szeretem a jobban, de a manga jelen állása szerint úgy néz ki, hogy ők ketten Hachival már soha többet nem fognak összejönni.
ISMÉT ERŐSEN SPOILERES RÉSZ
Na, most végleg elszomorodtam... Miért kell minden Yazawa műnek ilyennek lennie? Parakissbe talán még jobb h úgy lett ahogy, de itt? Gyűlölöm Takumit... Még pár rész animém van, de valószínű, hogy abbahagyom, és nem kezdem el olvasni a mangát.. egyszerűen nem akarom látni Hachi és köcsög idilljét...
Én is Nobut szeretem a jobban, de a manga jelen állása szerint úgy néz ki, hogy ők ketten Hachival már soha többet nem fognak összejönni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én is ezen gondolkozom. Remélem, Hachi összejön Nobuval. Bár most bevallom őszintén: beletekertem a következő részekbe, és nem volt valami biztató... Nem szeretem Takumit
Szerk: _gabi 2009-03-25 17:09:54
beküldve: 2009-03-25 17:05:02
(#681) Őszintén szólva nem tudom, hogy hova írjam ezt, így hát ide írom. Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már végig látták az animét, és a mangában is járatosak, tehát rajtuk kívül ne olvassa el a spoilerbeli írást! Nem akarom lelőni a poént senki számára. Ismétlem, csak az nézze meg a spoilert, aki látta végig az animét/olvasta végig a mangát!
Tehát.. Az anime kb. 40. részénél járok, és már nem bírom sokáig.. -.- Miért kellett ennyire elrontani. A kérdésem az lenne, hogy Hachiko és Nobu összejön még valaha, vagy Takumi mindent tönkretett?
beküldve: 2009-03-25 16:45:22
(#680) De már március van. Én nem bírok tovább várni
Amúgy én is gyakran össze-vissza forgatom, hogy el tudjam olvasni a szöveget. De ha nem is látom, mi van odaírva, kitalálok magamnak valamit, aztán boldogan megyek a következő buborékra
Amúgy én is gyakran össze-vissza forgatom, hogy el tudjam olvasni a szöveget. De ha nem is látom, mi van odaírva, kitalálok magamnak valamit, aztán boldogan megyek a következő buborékra
Köszi az infót. Ha minden igaz, akkor ez azt jelenti, hogy most márciusban kell kijönnie. Az pedig nagyon jó lenne.