Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Én megveszem majd az első kötetet, aztán meglássuk, hogy tetszik-e. De előbb megnézem a filmet és ha nagyon gyenge, akkor nem veszem meg a könyvet.
Bár így a trailer megnézése után az első gondolatom az volt, hogy "Pff, vámpírok ugrálnak össze-vissza szárnyak nélkül? LOL".
Szerk: .., 2009-01-15 17:48:21
[/QUOTE]De Nanához egyik könyvet sem hasonlítanám, Nanában kevesebb az izgalom és a romantika. Pl gonosz sincs.[/QUOTE]
Nekem ezért is tetszik. Mert annyira emberi, semmi természetfeletti, és ilyet rég olvastam. Na megyek a bankba, megnézzük hogy állunk, aztán lehet, hogy ha nem is mind a három megjelent kötetet, de egyet valszeg megveszek.
Nekem ezért is tetszik. Mert annyira emberi, semmi természetfeletti, és ilyet rég olvastam. Na megyek a bankba, megnézzük hogy állunk, aztán lehet, hogy ha nem is mind a három megjelent kötetet, de egyet valszeg megveszek.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Szerk: Lidérc 2009-01-15 16:16:40
beküldve: 2009-01-15 12:46:28
(#645) OFF: Twilight nálam az E/1 miatt zavaró. meg számomra nagyon fiatalok benne a szereplők. Ward könyvei egyébként jobbak. Izgalmasabb, fordulatosabb és romantikusabb. Februárban jön a 4. kötet. Blogomon fent van az előzetes.
De Nanához egyik könyvet sem hasonlítanám, Nanában kevesebb az izgalom és a romantika. Pl gonosz sincs.
De Nanához egyik könyvet sem hasonlítanám, Nanában kevesebb az izgalom és a romantika. Pl gonosz sincs.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nem tetszett, hogy 500 oldal csak arról szól, hogy az írónő belezúgott a saját figurájába, és nem tud ellenálni annak, hogy ezt minden oldalon szóvá tegye.
A filmet is láttam, az jó volt
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-15 12:45:52
Én is azért vettem meg Bár ne tettem volna..
Neked nem tetszett? Én a filmet is láttam és nem volt rossz...
Na de a következő fizumból tuti megveszem mind a három Nana kötetet, lehet már most is, még van rá pénzem, de akkor nem húzom ki hó végéig. Na majd meglátjuk...
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-15 09:23:14
(#642) Szerinten is mindenki olvashatja!
Nagyon bírom
Az animét láttam az elő szereplőset is (párszor )
De olvasva is tök cool. Mindig van benne vmi új amiről eddig nem tudtam vagy átsiklottam felette.
Szal vegyétek-olvassátok!
Nagyon bírom
Az animét láttam az elő szereplőset is (párszor )
De olvasva is tök cool. Mindig van benne vmi új amiről eddig nem tudtam vagy átsiklottam felette.
Szal vegyétek-olvassátok!
Szerk: Levy-T 2009-01-15 09:24:06
beküldve: 2009-01-15 09:08:09
(#641) Ugyan már semmi gáz nincs a Nanában. Mindkét nemnek szól.
Majd akkor aggódj, ha a Twilight is elkezd tetszeni
Megvan otthon, elolvastam és tetszett VÁÁÁÁ
Most barátnőm nagyanyja olvassa. Amúgy azért vettem meg, mert szeretem a vámpíros történeteket.
LOL XD
9/28 NEVER FORGET
Ugyan már semmi gáz nincs a Nanában. Mindkét nemnek szól.
Someday the Dream will End
beküldve: 2009-01-14 20:12:35
(#637) Szerintem sem lesz rossz vásár
Csak egy kicsit hosszú de az sose baj
csak lassan adják ki
Csak egy kicsit hosszú de az sose baj
csak lassan adják ki
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Ez szerintem egyáltalán nem nevetséges. A baráti körömben NEM EGY fiú vette már meg ezt a mangát. Nyugodt szívvel, lélekkel fiúknak is kézbe lehet venni, el lehet olvasni, és meg lehet szeretni. És jól teszed, hogy beszerzed.
Köszönöm, erre a bátorításra még szükségem volt!
Talán barátnőmnek is tetszeni fog, ő nem nagy anime illetve manga fan, de már az elfen liedet végignézettem vele, és tetszett neki.
Köszönöm mégegyszer!
Ez szerintem egyáltalán nem nevetséges. A baráti körömben NEM EGY fiú vette már meg ezt a mangát. Nyugodt szívvel, lélekkel fiúknak is kézbe lehet venni, el lehet olvasni, és meg lehet szeretni. És jól teszed, hogy beszerzed.
beküldve: 2009-01-14 15:12:52
(#634) Na mostmár túlságosan is érdekel ez a manga. Neten beleolvasgattam angolul, és hát mégiscsak egy lánymanga... én meg fiú vagyok. De már nem tud érdekelni, mert én szeretem az érzelmesebb dolgokat is mangában és animében egyaránt, és ráadásul bejön Oosaki Nana stílusa, meg René is.
Szal egye-fene, aki gondolja nevessen ki, de engem már annyira érdekel, hogy következő fizetésemből mind a három kötetet megrendelem innen. Vagy megveszem boltban.
Szal egye-fene, aki gondolja nevessen ki, de engem már annyira érdekel, hogy következő fizetésemből mind a három kötetet megrendelem innen. Vagy megveszem boltban.
beküldve: 2009-01-14 13:36:30
(#633) Hát ez a Shouji egyértelműen egy címeres bolond!Még megértettem hogy beleszeretett egy másik csajba.(végülis remekül összeillenek)De legalább szakíthattak volna tisztán és nyíltan. Na jó azért mindenki hibás ebben a szerelmi háromszögben.Nana egy kicsit önző,Shouji pedig egy kicsit könnyen vált barátnőt.De ami történt megtörtént
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable