Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2009-03-08 21:44:13
(#678) Ha jól emlékszem 3 havonta új rész. Bár ha tévedek bocsi. De ha igen belegondoltam h. akkor mikor is lesz 20. rész. Nembaj majd lesz mit olvasgatnom öreg koromban is
Magam előtt látom a képet ahogy sétabottal rohanok a shopba és az eladó arcát amikor kibököm h. mit akarok
Félretéve a poént pls aki olvasta más nyelven ne lője már le a sztorit.
Thx!
Magam előtt látom a képet ahogy sétabottal rohanok a shopba és az eladó arcát amikor kibököm h. mit akarok
Félretéve a poént pls aki olvasta más nyelven ne lője már le a sztorit.
Thx!
beküldve: 2009-03-04 14:04:26
(#677) Helló mindenkinek!
Lehet tudni, hogy mikor lesz 4. kötet?
Ha már korábban volt erről szó itt, akkor bocs.
Lehet tudni, hogy mikor lesz 4. kötet?
Ha már korábban volt erről szó itt, akkor bocs.
beküldve: 2009-02-25 17:48:24
(#676) Kösz szépen! Miután annyit fáradztam, hogy jól elrejtsem az infót azok elől, akik nem akarják tudni, te csak így kibököd!
Ugye tudod, hogy most lányok százainak szívét törted össze és ezért meg fognak lincselni?
Ilyenkor jönne jól egy mod, aki törölné az egész elcseszett hozzászólást.
Ugye tudod, hogy most lányok százainak szívét törted össze és ezért meg fognak lincselni?
Ilyenkor jönne jól egy mod, aki törölné az egész elcseszett hozzászólást.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sajnos tényleg ő az. Arról meg, hogy mi lesz utána nem sokat tudni, mert ez elég friss esemény, két fejezettel ezelőtt történt. De nekem van egy olyan érzésem, hogy már nem húzza sokáig a manga.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az animében nem hal meg senki,
amiről mi beszéltünk az az aktuális mangafejezetekben történt.Biztos, hogy tudni akarod?
Most még visszakozhatsz, tényleg durva nagy spoiler.
Hát ha ennyire kíváncsi vagy:
Ren
ez aztán a spéci spoiler elleni védekezés
De akkor tényleg ő lesz az. Azt hittem csak viccelnek.
De utána lesznek még jó pillanatok is
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Szerk: Csaba 2009-03-10 14:07:53
Az animében nem hal meg senki, amiről mi beszéltünk az az aktuális mangafejezetekben történt.
Biztos, hogy tudni akarod?
Most még visszakozhatsz, tényleg durva nagy spoiler.
Hát ha ennyire kíváncsi vagy:
Ren
Szerk: Csaba 2009-03-10 13:06:11
nagyon tetszik a manga, ehhez semmi kétség! jó a sztori, imádom!
csak egy gondom van! a lapok nagyon közel vannak kötve a gerinchez, ezért van, h oldalazva tudom olvasni, sőt van, h észre sem veszem, h még van szöveg.
ez lehet, h csak nálam van... de már sokaktól hallottam ezt a problémát.
csak egy gondom van! a lapok nagyon közel vannak kötve a gerinchez, ezért van, h oldalazva tudom olvasni, sőt van, h észre sem veszem, h még van szöveg.
Szerintem a Nana kötése egyáltalán nem rossz, főleg hogy elb*szott&olvashatatlan duplaoldalak sincsenek benne. Max annyit lehetne felróni neki hogy kicsik a betűk, de ez spec engem nem zavart. A Mangafan kínálatából a legolvashatóbb szerintem a Hellsing, főleg a későbbi kötetekkel.
beküldve: 2009-01-31 19:46:19
(#670) nagyon tetszik a manga, ehhez semmi kétség! jó a sztori, imádom!
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-01-31 18:29:45
(#669) elkezdtem nézni az animét és nagyon rákattantam. Sajnos nem vok még annyira jó angolból,h mindent megértsek, ezért csak addig láttam amíg van hozzá felirat.
Nagyon érdekelne,hogy ki hal meg a történetrben. Mondjuk van egy tippem. Meg tudná mondani vki,hogy az anime melyik részében derül ki? Vagy írja le légyszíves privibe vvagy spoilerbe. köszi.
Szerk: Csaba 2009-03-10 14:07:00
Kb. a 10 kötettől megy el ilyen irányba a manga.
beküldve: 2009-01-22 10:55:16
(#667) beküldve: 2009-01-21 17:10:38
(#666) Igen, erre gondoltam.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Először is a duplapost csúnya dolog és kerülendő, inkább szerkeszd a korábbi hozzászólásodat.
A felirat, ahogy elnézem AA-n, épp folyamatban van, decemberben rakták fel a 34. részt. Úgyhogy türelem, tornaterem.
A börtönnél meg Elly gondolom arra célzott
A felirat, ahogy elnézem AA-n, épp folyamatban van, decemberben rakták fel a 34. részt. Úgyhogy türelem, tornaterem.
A börtönnél meg Elly gondolom arra célzott
amikor Shint lesittelik droghasználatért.
beküldve: 2009-01-20 22:23:12
(#664) Még annyit , hogy az anime 35. részétől nekem nincs magyar felirat , és sehol sem találok hozzá:( Légyszi ha vki tudja hogy honnan tölthetnék le akkor az: oc.encso@citromail.hu-ra küldjön egy linket:)
Előre is nagíon szépen köszönöm:)
Előre is nagíon szépen köszönöm:)
beküldve: 2009-01-20 22:21:05
(#663) Börtönön mit értesz? Mert én is előre olvasgattam, de légyszi írd le spoilerbe, a börtönöst:P!