Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
simán eltévednék, ha egyáltalán elengednének...
Ha igény lesz rá, a con előtt gyártok magyarázó ábrákat vagy színes térképeket, amelyek a PeCSa megközelítési módjait taglalják majd.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-21 11:31:55
(#707) Jipp lesz új Nana nem rég kezdtem el már újraolvasni a régi köteteket
Egy ideig csak Nanáék lesznek a borítón?!
Yasunak haja?XOaz nem akkor volt amikor Nanán is paróka volt és buliztak?
Egy ideig csak Nanáék lesznek a borítón?!
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
Lehet egyik osztálytársam benne lenne, ha őt el tudnám ráncigálni magammal, akkor lehet elmegyek.
Ismerősöm sajnos nincs - vagyis 1, akivel régen oviba jártam xD
Amúgy a conon vannak angol mangák?
De hogy a NANA témához is írjak valamit:
Ismerősöm sajnos nincs - vagyis 1, akivel régen oviba jártam xD
Amúgy a conon vannak angol mangák?
De hogy a NANA témához is írjak valamit:
miért van Hachi még mindig Takumival a 40. részben?! Nobut akarom!!!
Igazság szerint titokban belenéztem a végébe, de csak titokban, erről nem kell szólni senkinek
Elég elszomorító dolgokat láttam - Yasu hajáról nem is beszélve xD (ha az tényleg ő volt )
Elég elszomorító dolgokat láttam - Yasu hajáról nem is beszélve xD (ha az tényleg ő volt )
Szerk: Csaba 2009-04-21 00:24:21
beküldve: 2009-04-20 20:14:57
(#705) Eltévedni lehetetlen,sztem!
Mindent megmutat a bkv útvonaltervező!
És ha kijutsz a Pecsában onnan sima az út!
Nincs ismid Bp-n?Mert akkor ő útba tudna igazítani,szerintem egy próbát megérne egy nap hiszen egy élményben lenne részed,én már csak tudom 2 éve abban élek!
Mindent megmutat a bkv útvonaltervező!
És ha kijutsz a Pecsában onnan sima az út!
Nincs ismid Bp-n?Mert akkor ő útba tudna igazítani,szerintem egy próbát megérne egy nap hiszen egy élményben lenne részed,én már csak tudom 2 éve abban élek!
Szerk: Nanaho 2009-04-20 20:17:12
Hát részvétem,ha szeretnéd gondolok rád!
Ha megkérdezhetem miért nem tudsz jönni?
Ha majd gondolsz rám, az már olyan, mintha fél lábbal ott lennék ^^
Nyíregyházán lakom. Aztán ott van az is, hogy simán eltévednék, ha egyáltalán elengednének...
Jééééj, új NANA!!!!!!!!!!!! :)
Már Con-on lesz, de a megjelenésre 17-e van írva. Ez azt jelenti hogy a szombati napon nem lesz?? Mert én csak a szombati napra tudok elmenni :(
Már Con-on lesz, de a megjelenésre 17-e van írva. Ez azt jelenti hogy a szombati napon nem lesz?? Mert én csak a szombati napra tudok elmenni :(
Lehet hogy mégis kijön szombatra,próba cseresznye!
Én reménykedem a szombatban mert akkor akarom beszerezni az összeset!
Bízzunk mindenható Csaba-sensei-ünkben!
Én inkább kivárom,és a Conon szerzem be,mert hát mégis a Conon jó az olvasása,főleg hogy a 2.kötetet is ott avattam fel!
Nekem van egy jó hosszú listám kb 7-8 mangával,és hát az a legszebb öröm ha tudod hogy az a sok szépség ott lapul a zacsiban főleg ha az egyik a NANA!
Nekem van egy jó hosszú listám kb 7-8 mangával,és hát az a legszebb öröm ha tudod hogy az a sok szépség ott lapul a zacsiban főleg ha az egyik a NANA!
Ja, én is azt csinálnám, ha el tudnék mennni
Hát részvétem,ha szeretnéd gondolok rád!
Én inkább kivárom,és a Conon szerzem be,mert hát mégis a Conon jó az olvasása,főleg hogy a 2.kötetet is ott avattam fel!
Ja, én is azt csinálnám, ha el tudnék mennni
beküldve: 2009-04-20 19:51:28
(#700) Jééééj, új NANA!!!!!!!!!!!! :)
Megy a nyomdába az új kötet,és a Conra kijön,ha nem csúszik!
Nagyon boldog,tánci tánci!
Én most rendeltem meg Alig várom, nem fogom kibírni addig Megrendeltem vele a Death Note 2-3-4-et, így még spórolok is vele :)
Legyen már május!
Megy a nyomdába az új kötet,és a Conra kijön,ha nem csúszik!
Én most rendeltem meg Alig várom, nem fogom kibírni addig Megrendeltem vele a Death Note 2-3-4-et, így még spórolok is vele :)
Legyen már május!
beküldve: 2009-04-20 19:43:45
(#697) Megy a nyomdába az új kötet,és a Conra kijön,ha nem csúszik!
beküldve: 2009-04-19 19:04:32
(#696) Megbékültem a szinkronnal - olyannyira, hogy már azt tervezem, hogy megveszem a DVD-t, ha megjelenik xD Ennyit rólam... :)
Amúgy nekünk is cseh felirat van.
Amúgy nekünk is cseh felirat van.
Szerk: _gabi 2009-04-19 19:06:18
Ott a felirat
Nálunk cseh, de gyengén látók lévén azt sem látjuk.
4. kötet szerintem a conra jelenik meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2009-04-18 16:11:54
beküldve: 2009-04-18 12:46:34
(#694) Olvastam az AS-ben hogy lesz NANA 4.kötet,akkor a Conra ki is jön vagy majd csak utána?
Reménykedem hogy az előbbi mert,akkor sok sok pénzt fogok ott hagyni a Mangafan pultnál!
Reménykedem hogy az előbbi mert,akkor sok sok pénzt fogok ott hagyni a Mangafan pultnál!