Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2009-11-04 21:05:37
(#769) Ahh, köszike, hogy elmondod a végét........
Mondjuk én már halálra izgulom magam, mert pár nap és meghozza a futár
Mondjuk én már halálra izgulom magam, mert pár nap és meghozza a futár
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:46:37
szia!
ugye tudod h ez nem befejezés csak évadzáró vmi.szóval ne hogy azt hidd mert a manga tovább folytatódikés vannak benne érdekes fordulatok érdekes esetek és sajnos szomorúak is....
ugye tudod h ez nem befejezés csak évadzáró vmi.szóval ne hogy azt hidd mert a manga tovább folytatódikés vannak benne érdekes fordulatok érdekes esetek és sajnos szomorúak is....
beküldve: 2009-11-01 02:22:05
(#766) Nem ilyen befelyezésre számitottam.
Hachihoz jobban illet Nobu mint Takumi. Nobu mellet kellett volna döntenie!!!!!!!!
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:46:09
Nekem ám Shouji volt a kedvencem, hatalmasat csalódtam benne, amikor megcsalta Hachikót Sachikóval... *hüpp-hüpp*
Apropó...
Ki tudja, hogy mikor kerül a boltokba a Nana 5?
Apropó...
Ki tudja, hogy mikor kerül a boltokba a Nana 5?
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-25 16:25:39
beküldve: 2009-10-17 19:49:46
(#764) A Nana 5. kötetében jó pár dolog mozgásba lendült. Hacsi még mindig olyan, mint volt... XD
Megjelent Takumi is... Ne írja le senki, mi lesz később, de ha átrázza szegény Hacsit, ő is megy a köcsögfára, Sódzsi mellé
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-17 19:59:44
Akkor se tudok semmit befejezni, mert fáj utána a szívem...
Szerk: Crimson Moon 2009-10-17 14:16:51
Szerintem nem kell magad alábecsülni mindenki van úgy h nem tud befejezni dolgokat.... nekem pl. a kezdések nagyon mennek tetszenek, de a közepét nem tudom lebonyolítani és a vége is kirajzolódik a fejemben:)szerintem csak egyszer kell vmit megcsinálni és utánas rutinosan belejön az ember a írásba vagy a rajzolásba akár....
Áh, semmi...
Szóval van olyan ember is, aki nem néz emiatt tök hülyének...
Én ezt pont, hogy fordítva csinálom, leírom az elejét, tök jó, de aztán a közepén mindig valahogy félrevezetem a sztorit, vagyis nem tetszik, ezért mehet a fiókba, hogy talán majd valamikor késóbb folytatom...
Szóval van olyan ember is, aki nem néz emiatt tök hülyének...
Én ezt pont, hogy fordítva csinálom, leírom az elejét, tök jó, de aztán a közepén mindig valahogy félrevezetem a sztorit, vagyis nem tetszik, ezért mehet a fiókba, hogy talán majd valamikor késóbb folytatom...
Szerk: Crimson Moon 2009-10-14 19:40:54
Huh, hát kb. én is ilyen vagyok, ha belekezdek egy történetbe nem tudom abbahagyni, ezért a fiókom tele van befejezetlen sztorikkal, amikbe bele-belírogatok.
Én sosem tudom elkezdeni a történeteket.Általában következőképp írok történetet:Batyogok hazafelé a suliból erre eszembe jut valamiről valami és elkezdek egy történetet...a közepén.És sosem tudom elkezdeni ezért a kezdés sosem tetszik kitépem a füzetből amibe sebtében lefirkantottam és a kukában köt ki...
Bocsi az offolásért.meh....
A rajzok gyönyörűek, asszem most rajzolja Yazava Ai a 27. részt, de ez csak feltételezés! Ha megnézitek az eddigi részeket, az első részben a 8. oldalon a jobb felső kis szövegkockában Komatsu Nana azt mondja, hogy ez 1999 mársiusában történt, valamint a 4. kötetben a 49. oldalon az oldal alsó felében a Trapnest jegyekre 2001. 5. 26. van írva. Ebből azt lehet kikövetkeztetni, hogy Yazava Ai már vagy 10 éve rajzolja a Nanát.
Huh, hát kb. én is ilyen vagyok, ha belekezdek egy történetbe nem tudom abbahagyni, ezért a fiókom tele van befejezetlen sztorikkal, amikbe bele-belírogatok.
ha tíz éve rajzolja, akkor vajon mennyi idő alatt rajzol meg egy kockát?
Egyetértek h ez a legnépszerűbb lány mangamert az ismerőseim lányok mindenki elolvasta már.Nem is csodálom, mert lányok szemszögéből van megközelítve a történet. AZ pedig már csak extra h más szereplők hátteréről tudunk meg információkat
A szereplők grafikája nagyon coolnagyon alapos és nagyon részletes némelyik képen mikor épp nem ideges vagy ilyesmi....:)szerintem ha sokat gyakorol vki akkor biztos h a tehetséget is simán uól lehet érni. Én is ezt gyakorlom kisebb nagyobb sikerrel:):)
A szereplők grafikája nagyon coolnagyon alapos és nagyon részletes némelyik képen mikor épp nem ideges vagy ilyesmi....:)szerintem ha sokat gyakorol vki akkor biztos h a tehetséget is simán uól lehet érni. Én is ezt gyakorlom kisebb nagyobb sikerrel:):)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-05 00:42:35
Én őszintém már az asztalt rágom, mikor jön ki!
*hehe*
Az élethű megnevezés jó, kevés olyan manga van, ami életbeli szituácókat mutat, mégis eladható.
A legtöbb, mint a Naruto, az Élni, a Ruroni Kenshin, ezek olyan
nem valódi sztorik, vagyis olyanok, amik nemigen eshetnek meg a való életben.
És a Nana ezek ellenére a legnépszerűbb lánymanga japánban! Háát, azért a rajzok minősége is közrejátszik (úgy gondolom)
a sikerben, mert Yazava Ai eszméletlenül jól rajzol!
Elfogadnám a rajztehetségét!
Pl én hátteret soha nem tudtam jól rajzolni...
*hehe*
Az élethű megnevezés jó, kevés olyan manga van, ami életbeli szituácókat mutat, mégis eladható.
A legtöbb, mint a Naruto, az Élni, a Ruroni Kenshin, ezek olyan
nem valódi sztorik, vagyis olyanok, amik nemigen eshetnek meg a való életben.
És a Nana ezek ellenére a legnépszerűbb lánymanga japánban! Háát, azért a rajzok minősége is közrejátszik (úgy gondolom)
a sikerben, mert Yazava Ai eszméletlenül jól rajzol!
Elfogadnám a rajztehetségét!
Pl én hátteret soha nem tudtam jól rajzolni...
beküldve: 2009-10-04 15:03:26
(#756) Hát nekem eddig bejönnek ezek a részek a szereplők karakterei nagyon "élet hűek"mármint a valóságba bele tudom helyezni pl h van két lány barátnők lesznek. Az egyik nagyon pasi hajhász a másik meg nagyon szerelmes az első barátjába akit nem tud elfelejteni...szóval ez bárkivel megtörténhet a tudta nélkül:)a srácok is eléggé vegyesek ami a mai fiúkról is elmondhatóak...:)vannak benne szimpatikus szereplők akik feldobják a manga ill az anime színvonalát:)de nekem pl nincs olyan akire haragudni tudnék. Szerintem mindenki a szituációhoz méltóan viselkedik néha...:)alig várom az 5.kötetet:):):):)
Hachi Nobuval? Előbb nem a Trapnestből a Takumival fog?
Én speciel nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Ren és Nana sorsa.
Ha már erről van szó, kinek hogy tetszettek az eddigi részek?Én speciel nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Ren és Nana sorsa.
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 21:47:24