Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Nem valószínü hogy szakítana vele, mivel akkor kitennék a sorozatból és ezt ugyebár nem szeretné XD
Ez ütött.
Nem valószínü hogy szakítana vele, mivel akkor kitennék a sorozatból és ezt ugyebár nem szeretné XD
Háát, nem feltétlen. Végülis most sem csak olyanok szerepelnek a mangában akik valamelyik Nanával járnak
Bár sanszos, hogy kitennék a szűrét egy szakítás után, de szerintem nem feltétlen. Max nem lenne állandó szereplő.
Someday the Dream will End
Souji jó gyerek, Sachiko simán jobb nő, és ha most tényleg szakít Nanával akkor nem is volt akkora kecseg
beküldve: 2009-01-10 15:59:07
(#584) Souji jó gyerek, Sachiko simán jobb nő, és ha most tényleg szakít Nanával akkor nem is volt akkora kecseg
beküldve: 2009-01-10 14:27:06
(#583) Elhaym:
"Sok káromkodás"
Mihez képest?
"yuris jelenetek"
Izé, azért ezek még a yuri közelében se voltak...
"Souji érzéseit megtudom érteni. Rossz lehet neki."
Az érzéseit én is. De a tetteit...
"Sok káromkodás"
Mihez képest?
"yuris jelenetek"
Izé, azért ezek még a yuri közelében se voltak...
"Souji érzéseit megtudom érteni. Rossz lehet neki."
Az érzéseit én is. De a tetteit...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A múlt hét elején beszállítottuk a nagykerbe, de most -a leltározások miatt- még nehezebben jut el az árusokhoz. Erre nekünk nincs ráhatásunk.
Nekem egy kérdésem lenne: a nem pesti könyvesboltokba, pl. Szeged, mikor érkezik meg a manga? :) Már nagyon várom.
Még nem kapható??
Résztvétem..
Jobban jársz ha megrendeled az akció keretében...
beküldve: 2009-01-10 12:20:50
(#580) Nekem egy kérdésem lenne: a nem pesti könyvesboltokba, pl. Szeged, mikor érkezik meg a manga? :) Már nagyon várom.
Nana
beküldve: 2009-01-09 17:36:34
(#579) beküldve: 2009-01-09 16:22:38
(#577) Engem csöppet sem zavart az a pici káromkodás. Oszaki Nana így az igazi. Bár, az tény, hogy a kinézete keménynek tűnik, a rockos külső alapján, nagyon lelkes, és érzőszíve van. Imádom mindkét Nanát, de Hachiko közelebb áll hozzám, és még állítólag egy kicsit belsőleg és külsőleg is hasonlítok rá.
beküldve: 2009-01-09 16:20:14
(#576) Remélem hogy hamarosna jön a 4 kötet! IMÁDOM AZ EGÉSZET!!!!! És asszem h ez fertőző is... (plusz 3 ember veszi a nanát mert annyira megtetszett neki) ^^
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-01-09 15:37:00
(#575) Engem nem zavart az a kis káromkodás. Mellesleg Narutoban több van.
Wakka: igen, Beat Takeshi nagyon jó.
"I said no whispering!"
"Life is a game. This country is absolutely no good anymore. So today's lesson is... you kill each other off."
Ez a két megszólalás nagyon jó volt. :P Meg amikor ott tapsolt a tévés csajnak.
beküldve: 2009-01-09 14:07:27
(#574) ohh most ovastam a nanát! ( levegyok maradva) . ! nagyónn jóóóó! egyszerüen fantasztikus!! a történet szupper! szépen van megrajzólva. most mondja valaki azt hogy nem jóó..
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2009-01-09 14:07:43
Rossz lett volna a DN film? Nekem bejött a vége (mármint a másodiknak), jobb volt mint a mangában - szerintem.
Ha jó LA-t akarsz akkor nézd meg a Battle Royale filmet (az elsőt), márcsak Beat Takeshi miatt is érdemes, aki -mint mindig- most is isteni.. (,*o*)
Ha jó LA-t akarsz akkor nézd meg a Battle Royale filmet (az elsőt), márcsak Beat Takeshi miatt is érdemes, aki -mint mindig- most is isteni.. (,*o*)
Nem is a sztorijával volt bajom, sőt, jó ötlet volt, h változtattak egy pöppet a finálén, hanem úgy minden mással. Van itt valahol egy DN LA fórum, aszem régen írtam oda egy rövidke véleményt - mára már nem sok minden rémlik belőle.
A BR filmről sok helyről hallottam már h jó, az be is van tervezve, de előtte mindenképp el akarom olvasni - odáig meg még nem jutottam el:(