Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-12-19 09:47:38
(#542) Ajjaj... Shouji ezt jól elbaltázta. Eddig szimpatikus volt, de most elég idiótán viselkedett. Amúgy miért kellett bele
Ne akarjanak már mindent ezzel eladni...
yuris-fanservice
? 
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Wáá, nekem csak jövőhéten jön meg. T_T Már alig várom. >.<
ehh ehh.Ez kicsit félre érthető volt

rossz az aki rosszra gondol

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nana 3-ba mi fog történi ????

Nana talál egy legyőzhetetlen óriásrobotot, amit a jövőből küldtek, aztán megtámadja vele Tokyo 6 -ot, hogy elpusztítsa az ott lebzselő démonokat.
Természetesen.

Akkor engem átvágtak!!!!
Nem ez volt benne

MIANEVED?!
Ezzel a hozzászóláával szerintem elérte, hogy bevegyük a tavaszi Conos fórumtali szervezőklubjába.
Insider "poén" vége.
Szerk: .., 2008-12-18 22:56:22
Ember, ne ilyen durván, mert leáll az agyam...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-18 21:44:07
(#537) Oy, az a Sachiko nem csak egy kitalált személy volt? 

Nana talál egy legyőzhetetlen óriásrobotot, amit a jövőből küldtek, aztán megtámadja vele Tokyo 6 -ot, hogy elpusztítsa az ott lebzselő démonokat.
Természetesen.
melyik NANA találja meg a robotot?

Ezt nem akartam elmondani, de az amelyik a vámpír géneket hordozza és angyalokra vadászik

no pussy, just the dicks

Természetesen.
Ez csúnya spoiler, véss be egy strigulát!

Ha már így lelőtted a történéseket, akkor lenne egy komoly kérdésem: melyik NANA találja meg a robotot?

Természetesen.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-18 20:22:26
beküldve: 2008-12-18 20:13:08
(#532) Vagy kegyed netalántán megjelenteken kívüli információval is rendelkezik?...

Valahogy úgy, a 79. fejezetnél tartok.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Este kiolvastam a 3. kötetet.
Én is így érzek
Nana 3.
Hú, ezt a Sódzsi gyereket de megrugdosnám...

Én is így érzek

MIANEVED?!
Azért ne feledjük, hogy a kapcsolatuk szétesésében Hachi is ugyanúgy hibás volt, az már más kérdés, hogy Shoujinak nem így kellett volna befejeznie.
Hé-hé, azért még ne kiabáljuk el az egészet... mi van ha csak azt közölte vele, hogy meghalt a kedvenc kiscicája...

Vagy kegyed netalántán megjelenteken kívüli információval is rendelkezik?...

Egyébként is Jazu az ász a többiek a nyomába se érnek...

beküldve: 2008-12-16 17:20:35
(#528) Azért ne feledjük, hogy a kapcsolatuk szétesésében Hachi is ugyanúgy hibás volt, az már más kérdés, hogy Shoujinak nem így kellett volna befejeznie.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.