Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-11-01 22:28:46
(#481) Az anime hol követi a mangát, hol egy kicsit kitér tőle.->(Mariko már kifejtette.) Ha elsőnek olvasod el a mangát, és utána az animét nézed meg, vagy pont fordítva, akkor is tudod követni.
És igen, a 9. részig lehet megnézni a részeket, ha mangával együtt haladsz.
És igen, a 9. részig lehet megnézni a részeket, ha mangával együtt haladsz.
Innen indulnak be igazán az események, szerintem nem fogod kibírni, hogy ne nézd tovább az animét.
Szerk: Usagi-chan 2008-11-01 22:31:32
Na utána néztem! A Wikipedia mindig jól jön, ha az ember memóriája felmondja a szolgálatot. Wiki szerint a 9. epizódig nézheted spoiler mentesen.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem biztos, de azt hiszem addig míg
Nobu és Nana játszottak az asztalon Hachi-nak.
Pfff... ennyire pontosan sajnos nem emlékszem, hogy pontosan mit is tartalmaznak az egyes mangakötetek és animeepizódok.
Meddig is jutott el a sztori a második kötet végén?
Meddig is jutott el a sztori a második kötet végén?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-01 22:05:11
(#476) Én azt szeretném kérdezni, hogy ugye nálunk már megjelent 2 kötet. És van ez a két kötet, ami az anime hányadik részétől a hányadik részéig tart, úgy, hogy nem tudunk meg semmi újat?
Az anime milyen mértékben követi a mangát? Mivel ongoing, gondolom vannak eltérések. Bele akarok majd kezdeni a sorozatba, de nem akarok magamnak túl sok dolgot "lelőni" a mangából.
Az anime 10. kötetig szinte teljesen hűen dolgozza fel a mangát (asszem egy-két extra fejezet kimaradt), a végén nem csináltak alternatív befejezést, hanem elvágták egy ponton a történetet és kész. Elvileg azt ígérték, hogy, ha véget ér a manga, ami nemsokára bekövetkezik, akkor majd folytatják.
Spoilert használtam, nem volt kötelező elolvasni, amúgy ugyanazt írtam mint te.
egyáltalán enm azért irtam, de ha amgmbol indulok ki én sosem birom ki h ne kattintsak a spolir gombra, lehet ez másoknál nem igy van
Sachikot én sem szeretem, nem is sikerült sztem sem tul szépre, és a szerepe sem tul pozitiv..
beküldve: 2008-11-01 19:30:40
(#473) Az anime milyen mértékben követi a mangát? Mivel ongoing, gondolom vannak eltérések. Bele akarok majd kezdeni a sorozatba, de nem akarok magamnak túl sok dolgot "lelőni" a mangából.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Amikor Sachiko be mutatkozik Shojinak...én annyira röhögtem, hogy Nana képzeletében meg fogant a Sachiko és Shojinak be mutatkozott.... nagyon tetszet. A folytatása meg szomorú lesz....
Szerintem ezt le kellett volna Spojlerezni... de mindegy
Én nem tudtam neki örülni...mert tudtam, hogy baj lesz,
és Sachiko öltözködési stílusa egyáltalán nem jött be... a Képzeletbeli Sachiko ő jó volt, azon sokat röhögtem. All girls need NANA
beküldve: 2008-10-31 21:33:26
(#471) Amikor Sachiko be mutatkozik Shojinak...én annyira röhögtem, hogy Nana képzeletében meg fogant a Sachiko és Shojinak be mutatkozott.... nagyon tetszet. A folytatása meg szomorú lesz....
Glamorous sky.みわくの よる
Sachiko a második kötetben, Nana agyszüleménye, akit ö maga talál ki, mert féltékeny Shojira
Ennyit kell tudni a második kötetnél, szal most jól lelötték neked.
később valóban feltűnik egy igazi Sachiko, akivel Shoji meg csalja Nanát
Spoilert használtam, nem volt kötelező elolvasni, amúgy ugyanazt írtam mint te.
All girls need NANA
Szerk: 'Rika 2008-10-31 15:51:59
beküldve: 2008-10-31 15:41:21
(#469) Köszönöm a válaszokat.
Ja, én azt se tudtam eddig, hogy Nana=Hachiko. Na mind egy, nem kérdezősködök, hanem olvasok inkább.
beküldve: 2008-10-31 15:37:42
(#468) Sachiko a második kötetben, Nana agyszüleménye, akit ö maga talál ki, mert féltékeny Shojira
később valóban feltűnik egy igazi Sachiko, akivel Shoji meg csalja Nanát
Tehát Komatsu Nana=Sachiko?
ÉS mikor később lesz ez?
ÉS mikor később lesz ez?
Komatsu Nana=Hachiko. Sachiko egy új lány lesz, aki Nana, és Shouji szerelmi életét bolygatja fel. Mangába sajnos nem tudom, de az anime olyan 20 akárhányadik részébe van.
Szerk.: Megelőztek.
Szerk: Usagi-chan 2008-10-31 15:25:54