Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-08-26 23:02:26
(#436) Kicsit lassú vagyok az ilyen fórumokon
De tök jóóóóóóóóó , hogy ki fog jönni a 2.rész áááááááhhh
megyünk ünnepelni.....

De tök jóóóóóóóóó , hogy ki fog jönni a 2.rész áááááááhhh

megyünk ünnepelni.....

Glamorous sky.みわくの よる
Lehet hogy neked úgyhangzik, pedig a mondat helyes..

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Naja
Egymást nevelgetik a Nanák

"Nanák" Brrr... Ez úgy hangzik, mintha azt mondanánk, hogy "a kis Charizardok" vagy ilyesmi

Naja
Egymást nevelgetik a Nanák

Hát igen, a történet fő vonala az ő jellemfejlődése
Higyj nekem, a végére remek kiscsaj lesz.

Hiszek neked NANA-sensei

Én is sejtettem, hogy ez lesz a lényeg, már a borító fülén is rajta van, hogy a mangaka megpróbálja érzékeltetni az olvasókkal a jellemfejlődésüket.
Hát igen, a történet fő vonala az ő jellemfejlődése
Higyj nekem, a végére remek kiscsaj lesz.

beküldve: 2008-08-26 18:23:27
(#429) Nem vagyok nagy fórumozó, inkább csak végig figyelem némelyik topicba mit is irogatnak és azt látom, hogy ebbe a topicba már hetek óta (kb., nem számolom) csak az érkezik, hogy mikor jön ki a 2. kötet. Nem hiszem el, hogy egyik Mangafanos munkatás se tudná megdobni a társaságot egy modattal. Elég lenne annyi, hogy Con körül, december fele vagy hasonló. Ha még ti se tudjátok, akkor meg azt kaparnátok ide. Nem vagyok az a fajta ember, aki állandóan panaszkodik, de ezt már nem bírtam tétlenül nézni.
Szerk: Hella 2008-08-26 18:25:48
beküldve: 2008-08-26 15:48:50
(#428) Ma elmentem Libribe és megvettem a Nanát, mert úgy döntöttem, hogy inkább nem várok a Booklinera, inkább elolvasom még suli előtt.
Még csak az elejénél tartok, de már úgy sajnálom Komatsu Nanát, szegény annyira, de annyira naiv
Még csak az elejénél tartok, de már úgy sajnálom Komatsu Nanát, szegény annyira, de annyira naiv

Google a barátod...
...nem különben a fórumszabályzat warezolást tiltó pontja... ;)

Az inkább csak egy ismerős

beküldve: 2008-08-26 15:06:48
(#426) beküldve: 2008-08-26 15:06:09
(#425) Megvan a NANA!!!!!!!!!! Conra jön ki a második rész! elméletileg...de nem lefejezni ha nem jön ki addigra!!

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Feltehetően, átmenetileg elfogyott a készletük. A kapcsolattartójuk ezen a héten szabadságon van.
Köszönöm a gyors választ. Majd a következő héten beszéltek vele? Küldjetek nekik pár kötetet

beküldve: 2008-08-25 22:29:59
(#423) Feltehetően, átmenetileg elfogyott a készletük. A kapcsolattartójuk ezen a héten szabadságon van.
beküldve: 2008-08-25 21:12:31
(#422) Nem tudtok valamit arról, hogy Booklineon miért nem lehet venni Nanát? Régen lehetett, de most csak az "Előjegyzés" gomb látható a "Kosárba" helyett. Pedig én most szeretném majd megrendelni.