Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-07-08 18:31:45
(#375) hány kötetes lesz a NANA? mert én netom és szeretném megrendelni mert tetszett a Mondoban a bemutatója
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Úgy nézem hasonlóan vélekedünk a spoilerekről. Engem se zavar, ha tudok egy-két dolgot, sőt azt kifejezetten szeretem tudni, hogy happy end a befejezés vagy sem, hogy egy esetleges tragédiára fel tudjak készülni lelkileg.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem gáz nyugottan írogathatsz nem zavar. A mangának még csak az első kötetét olvastam mert a neten nem találom se angolul se magyarul...vagy csak lusta vagyok Szeretem tudni mi fog történni mert kicsit ideges vagyok ilyen dolgokkal kapcsolatban és így is úgy is megnézem elolvasom mert attól méghogy tudom mi történi ugyan olyan élvezetes legalábbis nekem.
Hachi és Takumi jelenete nem volt az animében, csak mangában. Meddig olvastad a mangát? Mert ha nem végig, akkor jobb, ha vigyázok, hogy miket irogatok neked.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Azt a részt én is szeretem...kár hogy a románcnak hamar vége szakadt. Viszont nem emléxem arra a részre amit Mariko mondott az mikor volt mert lehet hogy kihagytam vagy paszolomHEHE Amit még bírok Hachi mindenki rászoktat erre a démon nagyúr dumára már én is átvette XD
beküldve: 2008-07-06 19:17:34
(#366) Én azt a jelenetet imádom nagyon, miután Nobu és Hachi összejöttek és jönnek ki a boltból a szatyrokkal:)
Ne vigyem az egyiket?
Áá, én vagyok a férfi, nem kell.
..
Mondjuk...mégis vihetnéd az egyiket.
*megfogják egymás kezét*
Én is így gondoltam :)
Imádom az ilyen eredeti, egyáltalán nem csöpögős, árnyaltan humoros, mégis nagyon romantikus jeleneteket :)
Ne vigyem az egyiket?
Áá, én vagyok a férfi, nem kell.
..
Mondjuk...mégis vihetnéd az egyiket.
*megfogják egymás kezét*
Én is így gondoltam :)
Imádom az ilyen eredeti, egyáltalán nem csöpögős, árnyaltan humoros, mégis nagyon romantikus jeleneteket :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ha jobban belegondolunk Hachi és Takumi pont összepasszolnak, mindketten képtelen működtetni egy kapcsolatot. Egyébként amikor kettesben vannak nagyon aranyosak is tudnak lenni. Amikor Takumi elutazik Londonba és Hachi odaszorítja a fejét a hasához, hogy köszönjön el a gyerektől, mert lehet, hogy utoljára látja.
Yashu nekem semleges karakter, eddig még nem tett semmi olyat, amiért különösebben megkedvetem vagy megutáltam volna.
Yashu nekem semleges karakter, eddig még nem tett semmi olyat, amiért különösebben megkedvetem vagy megutáltam volna.
Hát igen biztos nem a szerelem vallás a kedvenc időtöltésük De én nem tom azért akár mennyire nem bírom Hachit Takumi miatt azért néha kicsit sajnálom (Túl jó szvem van ) Amin még sokat röhögtem az az üde mosolyú Yoshida volt asszem így mondta
És mi a véleményed Yasuról?
(Nobu, Yasu és Shin fan vagyok) Úgyhogy vigyázat órákat tudok beszélnni róluk
Igen az a beszólása jó volt Shoujinak. Nem is tudtam, hogy a japó fiúk ennyire idegenkednek a szerelmi vallomástól, mondjuk így a kapcsolat elején érthető volt Shouji problémája.
Meglincselne
Igen azért az a beszólása jó volt, hogy "Megtudod csinálni hidd jaz hogy Amcsi vagy és Michael a neved..."
Ügyelünk a spoiler-érzékenységedre Nagashi. Mondjuk ezekért bárki meglincselne bennünket.
Igen az jelenet volt az. Nem is azzal volt a gond, hogy rögtön az ágyban kötöttek ki, végülis nem akkor ismerkedtek meg. De ahogy Shouji előállt az ötlettel, még mielőtt akár csókolóztak volna.
Szerk: Mariko 2008-07-06 18:25:26
Nah az melyik volt amikor a szállodába voltak? És Shouji azt mondta Hachikonak, hogy akkor mostmár együtt is alhatnak? Am azt Nobu is mondta Hachi mikor azt hitte hogy megöltek ott valakit mire az elkezdett tők zavartan hablatyolniXD
beküldve: 2008-07-06 18:09:02
(#359) Elégedett vagyok az új beszélgetési formával :) Spoilerek jelezve *thumbs up* :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerintem Ren és Nana kibékülése pont jó volt úgy, ahogy volt.
Engem jobban kiakasztott, Souji beszólása, amikor összejöttek Hachival.
Engem jobban kiakasztott, Souji beszólása, amikor összejöttek Hachival.
Én csak Ren és Nana békülését nem így képzeltem. Rögtön az ágyba kötnek ki.