Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Feltételezem, te sose nézed meg az epizód végén a következő rész előzetesét, mert az is SPOILER.
Azért árul már el nekem, hogy abból a félmondatból milyen messzemenő következtetéseket vontál le. Tedd spoilerbe, ha gondolod.
Nem is szoktam megnézni, mert a Nana's room elég gáz
Amúgy ha kiírod egy
És nemértem miért kaptad fel a vizet, nemolyan nagy dolog rákattintani arra a gombra, hogy ne kockáztasd meg más emberek szórakozásának elrontását..
Feltételezem, te sose nézed meg az epizód végén a következő rész előzetesét, mert az is SPOILER.
Azért árul már el nekem, hogy abból a félmondatból milyen messzemenő következtetéseket vontál le. Tedd spoilerbe, ha gondolod.
Kösz, de tisztában vagyok a spoiler funkció használatával. És ti a szőrszálhasogatás fogalmával?
Aki nem látta végig a sorozatot vagy olvasta legalább a 10. kötetig a mangát, annak haloványlila segédfogalma se lehet arról, hogy mire céloztam, még azt se tudhatja melyik Nanáról volt szó.
Ha utalsz az eseményekre, az is spoiler... Még az is spoiler, mikor az anime intrójából következtethetsz az epizód tartalmára, és még az is spoiler, mikor valaki már látta a filmet, és elrontja a meglepetést azzal h ,,Most figyelj!"
bocs, érzékenyen érintenek a spoilerek. Keresztesháborút indítottam spoilerek ellen a DN topikos incidens óta..
Kösz, de tisztában vagyok a spoiler funkció használatával. És ti a szőrszálhasogatás fogalmával?
Aki nem látta végig a sorozatot vagy olvasta legalább a 10. kötetig a mangát, annak haloványlila segédfogalma se lehet arról, hogy mire céloztam, még azt se tudhatja melyik Nanáról volt szó.
Ebben nem volt semmi spoiler, a sorcsapás az egy eléggé tág fogalom szerintem. Túl szigorú vagy
Szerintem nem. A spoilerezés komoly dolog, és ígyis túl sokat mondott. Nem a sorscsapás a lényeg, hanem hogy kikkel... Spoiler volt.
Oké, nem szóltam, nem tartok ott még a Nanában
Ebben nem volt semmi spoiler, a sorcsapás az egy eléggé tág fogalom szerintem. Túl szigorú vagy
Szerintem nem. A spoilerezés komoly dolog, és ígyis túl sokat mondott. Nem a sorscsapás a lényeg, hanem hogy kikkel... Spoiler volt.
Az animének 47 része van és valamivel a Nana és Nobu közt történt sorscsapás után vége szakad. Folytatás elvileg a manga befejezése után várható.
Már megint miatatok üres a pénztárcám!
(Végre megint összekapartam 1 kis pénzt mangára és erre új sorozatba kezdek)
(Még az Árnybíróval, a Kenshinnel meg a Narutoval le vagyok maradva rendesen...erre....megvettem a Nanát...)
Szóval: Mint mindig, SZUPER LETT!!!!
Nagyon várom a folytatást!!!