Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
Ahol már tuti, hogy van: Eduárd, Trillian, Bookline.
Comicsinvest.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-05-28 08:11:47
(#280) Alexandrában sincsen még...eszem megáll, már kétszer mentem a gatyarohasztó melegben, erre ugyanazok lógtak még mindig... -.-
Legalább kiderült hogy mégis megérné megvenni a Képregény Mesterségét.... Sok dolgot tudok ami a könyvben is benne van, viszont olyan jól magyarázott a pali hogy megjött a kedvem rajzoláshoz mint az állat
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Tegnap érdeklődtem utána az egyik 576-ban,
, olyaaaan... két héten belül.
Az 576-ban általában csak havonta egyszer fogadnak új árut, de ha jól tudom a nagykertől, ez most napokon belül bekövetkezik és nem fog kelleni két hetet várni rá. Ahol már tuti, hogy van: Eduárd, Trillian, Bookline., olyaaaan... két héten belül.
Tegnap érdeklődtem utána az egyik 576-ban, mire azt mondta a srác:
- Még nem érkezett, de nemsokára lesz! Ha jól számolom, olyaaaan... két héten belül.
Erre én: @___@
- Még nem érkezett, de nemsokára lesz! Ha jól számolom, olyaaaan... két héten belül.
Tanulság: ne az 576-ba járj mangát venni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-27 14:17:26
(#277) Tegnap érdeklődtem utána az egyik 576-ban, mire azt mondta a srác:
beküldve: 2008-05-26 17:11:14
(#276) Uhh, hát az első filmet láttam csak eddig, de a végén már állandóan fészkelődtem mert már nem bírtam, hogy olyan hosszú:) De jó volt:)
INGYEN ÖLELÉS! :)
Akkor tuti fotózkodok veled ^_____^ ( ha lehet )
Csak szólj és és élvezheted a NortonGirl/Mama-san/Arisu féle protekciós lefényképezgetés örömeit
Visszatérve belelapoztam a 10. kötetbe és ott tudod mi volt?
Az a rész amikor Ren és Reira angliában beszélgetnek az esküvős videóklipp forgatáson. Az úgy a 42. rész körül lehetett? Ha a manga ezek szerint a 18. kötetétnél tart akkor kb. megint jöhetne egy 50 részes folytatás amit drága Komatsu Nana (a hostlányka a NANAs' Roomban) mondott, hogy van esélye, hogy folytatják az animét és még találkozunk vele amint éppen NANA-s zoknikat reklámoz.
De amúgy lehet, hogy rosszul emlékszem...
Kösziiii ^____^
*bólogat bólogat*
Sztem is valószínű h két évados lesz
De azt hallottam h filmet pl nem akarnak többet csinálni
Mondjuk nekem a második film vége nem tetszett
Teljesen más volt mint a manga vagy az anime : kihagyták Nobuo-t
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Csak szólj és és élvezheted a NortonGirl/Mama-san/Arisu féle protekciós lefényképezgetés örömeit
Visszatérve belelapoztam a 10. kötetbe és ott tudod mi volt?
Az a rész amikor Ren és Reira angliában beszélgetnek az esküvős videóklipp forgatáson. Az úgy a 42. rész körül lehetett? Ha a manga ezek szerint a 18. kötetétnél tart akkor kb. megint jöhetne egy 50 részes folytatás amit drága Komatsu Nana (a hostlányka a NANAs' Roomban) mondott, hogy van esélye, hogy folytatják az animét és még találkozunk vele amint éppen NANA-s zoknikat reklámoz.
De amúgy lehet, hogy rosszul emlékszem...
Szerk: NortonGirl 2008-05-25 22:56:36
50 valamennyi...
A 2. kötet mikor jön?
A 2. kötet mikor jön?
Tévedés Jelenleg 18 kötet Japánban, úgy 20 kötetesre tippelem.
Miért gondolod h nem lesz több 20 kötetnél?
Már 16-17. kötetnél is eléggé csúcsponton van a történet, valszeg le fogják zárni olyan 21-22-23. kötetnél... Szerintem.
50 valamennyi...
A 2. kötet mikor jön?
A 2. kötet mikor jön?
Miért gondolod h nem lesz több 20 kötetnél?
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Nyehe sztem az árus véletlenül rossz árat mutatott de én 1000ért vettem XD
Harr... amikor tavaly barátom megtudta, hogy mekkora NANA leszbi vagyok pont megtalálta nekem az egyik standnál. 2500 volt... Hát csorgattam a nyáalm rendesen, de akkor még nem voltam akkora NANA mániás mint most. Csak a CON előtti este olvastam ki az első-második kötetet és tudtam, hogy szerelmes vagyok *_* Meg nem is volt pénzem. Meg azt sajnálom, hogy eléggé lötyögött az ujjamon, de lehet ha meglesz gy fekete-vörös waloli ruha akkor ahhoz jól fog menni :)
Szerk: sanna 2008-05-25 21:26:41
A japánból "importált" tanárnőm mondta (amúgy Ő is NANÁs óra közben nagyot szoktunk visítgatni ha feelevenítjük a NANás élményeket) hogy Ő a 18 kötetig olvasta és ott eléggé érdekes dolgok lesznek... Igaz a NANA mindig érdekes de mint egy Csaba féle spoilerben megtudtuk az Árnybíró vége sem lesz egy lelkivilágkimélő darab.
én 45. részig néztem az animét, az úgy a 15-16 kötetnél járhat. abban is lesznek extrém dolgok...olyan jó pityergősek:) Árnybíróról meg, hogy a tizedik kötetet is olyan szemekkel olvastam, mint amilyen L-nek van ami még nagy kedvenc, az a hatodik, első olvasásra... az nagyon nagy rész volt..
A japánból "importált" tanárnőm mondta (amúgy Ő is NANÁs óra közben nagyot szoktunk visítgatni ha feelevenítjük a NANás élményeket) hogy Ő a 18 kötetig olvasta és ott eléggé érdekes dolgok lesznek... Igaz a NANA mindig érdekes de mint egy Csaba féle spoilerben megtudtuk az Árnybíró vége sem lesz egy lelkivilágkimélő darab.
Nyehe sztem az árus véletlenül rossz árat mutatott de én 1000ért vettem XD
Harr... amikor tavaly barátom megtudta, hogy mekkora NANA leszbi vagyok pont megtalálta nekem az egyik standnál. 2500 volt... Hát csorgattam a nyáalm rendesen, de akkor még nem voltam akkora NANA mániás mint most. Csak a CON előtti este olvastam ki az első-második kötetet és tudtam, hogy szerelmes vagyok *_* Meg nem is volt pénzem. Meg azt sajnálom, hogy eléggé lötyögött az ujjamon, de lehet ha meglesz gy fekete-vörös waloli ruha akkor ahhoz jól fog menni :)
beküldve: 2008-05-25 20:18:33
(#267)