Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2008-05-21 21:23:06
(#236) Azt tudja valaki, hogy a mangának/az alkotónak mi köze van a Vivienne Westwood márkához? Vagy csak jó pénzt kapott a reklámokért?
Itt a gyűrű pl: [Link]
Itt a gyűrű pl: [Link]
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-05-21 21:23:29
beküldve: 2008-05-21 15:47:08
(#234) Megérkeztem a Képregényfestre(csak én hívom igy) és rögtön barátnőimet kérdeztem kijötte-e,és amikor azt hallom hogy igen,hol van kérdem én és megtalálom,szemrebbenés nélkül kifizetem az árát,hiszen a bejelentés óta erre vártam
Azóta vagy 10x kiolvastam ,pedig láttam az ainmét és tudom hogy mi van bennede egyszerűen nem tudom letenni.
Köszi Mangafan,de komolyan.Imádlak titeket
Csak 1 kérdésem lenne,kb mikorra várható a 2.kötet?
Azóta vagy 10x kiolvastam ,pedig láttam az ainmét és tudom hogy mi van bennede egyszerűen nem tudom letenni.
Köszi Mangafan,de komolyan.Imádlak titeket
Csak 1 kérdésem lenne,kb mikorra várható a 2.kötet?
Erre varj gombot: Árnybíróból van hátra 7 kötet, Narutoból rengeteg, Rurouni Kenshinből 25, Death Note-ból mindet veszem majd, Hellsingből 9 kötet, NANA-t nem rég rendeltem, szóval abból még 19 kötet, mert a rendelt sem jött még meg.
Ezen kívül még hátra van egy Nyári srácok 3. kötet, amit meg kell vennem. Nem eszek fél évig, de legalább jól szórakozok.
Ezen kívül még hátra van egy Nyári srácok 3. kötet, amit meg kell vennem. Nem eszek fél évig, de legalább jól szórakozok.
Ezért válogatok Így négha még kijön egy zsíroskenyér
beküldve: 2008-05-21 13:27:49
(#232) Erre varj gombot: Árnybíróból van hátra 7 kötet, Narutoból rengeteg, Rurouni Kenshinből 25, Death Note-ból mindet veszem majd, Hellsingből 9 kötet, NANA-t nem rég rendeltem, szóval abból még 19 kötet, mert a rendelt sem jött még meg.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-21 13:29:54
beküldve: 2008-05-21 12:22:43
(#231) Hohóóóó, reggel a postás csengetésére ébredtem, zene füleimnek, reklámmosollyal és idealizált mozdulatokkal nyújtottam át a 2300forintot a postásbácsinak, aztán kiültem a nappaliba, zene bekapcs, és addig fel sem álltam amíg végig nem olvastam.
éééééééééééééssss ssssss....
NAGYOn jó volt
Ha a DeathNote is megjelenik már három mangát kell vennem majd (Árnyb. a 3.)...
A mangafan miatt fogok éhezni
Köszi Mangafan!!
éééééééééééééssss ssssss....
NAGYOn jó volt
Ha a DeathNote is megjelenik már három mangát kell vennem majd (Árnyb. a 3.)...
A mangafan miatt fogok éhezni
Köszi Mangafan!!
beküldve: 2008-05-21 11:36:58
(#230) Ma reggel sikeresen megérkezett a Nana, és már el is olvastam. Egyszerűen imádom, és alig várom a következő részét Köszönöm Mangafan
beküldve: 2008-05-20 20:51:10
(#229) Remélem holnap megérkezik a NANA 1 a Naruto 5-tel, mert már postázták is.
Ti hol tudtátok megvenni a mangát?
Képregényfesztivál, Eduárd Képregénybolt, Trillian.
A nagy könyvesboltokban csak a hét közepén, jövő héten lesz.
Köszi. Majd akkor elnézek vmelyik boltba.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
Brü. hü. hü.
Mindenesetre köff az infót, legalább nem járom az alexandát feleslegesen.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-20 19:34:56
(#225) Ti hol tudtátok megvenni a mangát?
Mert én elmentem egy 576 boltba, és ott a csávesz nézett rám, mint borjú az újkapura , mikor megkérdeztem, hogy van-e náluk NANA manga.
Mert én elmentem egy 576 boltba, és ott a csávesz nézett rám, mint borjú az újkapura , mikor megkérdeztem, hogy van-e náluk NANA manga.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
ez nem fikázás!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!
BOCSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
A véleményedet persze el lehet mondani még akkor is ha nem reális, és bátorkodtam visszaolvasni, az nem kérdés volt, inkább számonkérés, de mindegy....
OK!
lehet, h te úgy olvastad, de én nem úgy értettem!
私は日本のファンです。
ez nem fikázás!!!!!!!
ez csak vélemény, és ha jól tom a véleményeket meg lehet hallgatni, és ha nem lenne a MangaFan, akkor énis megőrülnék, mert imádom a mangákat, és egy Árnybírót télleg 1 és fél óra alatt kiolvasok, de ezt nem tom, én csak KÉRDEZTEM, h nem drága-e, MEGÉRI-E???!!!!!
BOCSIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
A véleményedet persze el lehet mondani még akkor is ha nem reális, és bátorkodtam visszaolvasni, az nem kérdés volt, inkább számonkérés, de mindegy....